IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
    Съни, мислех те за нормално мислеща. Дали не съм сбъркал?
    Това ще покаже историята...
    Но се съмнявам, ако точно така се случи някой ден, ти да се появиш и да кажеш: "Нашият Лидер е най-големият лъжец"
    (за извинение към мен, нямам съмнения )
    Между другото, това не е тайна за близкото му обкръжение, така че и за теб не е толкова трудно да разбереш по-скоро истината.
    А и той сам си го казва, стига да не възпрепятсваш от любов...възприемането на цялата му мисъл

* * *
    Честит Ден на Народните БУДИТЕЛИ и от мен!

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
      Поне един път коментирай нещо с политически аргументи, а не с глупави лични заяждания и нападки. Но когато няма аргументи, друго на гербаджиите не им остава, да минават в нападки... Далеч си човек от демокрацията, свободата и независимостта! Но всеки сам прави своя избор, но ти си в положение, когато нямаш избор , други избират вместо теб!
      Сложни и тежки думи за една "майка"... Напротив аз направих анализ на твоя "бисер" аргументирайки се защо така мисля , давайки ти и ясен пример...Това ,че моя коментар не ти се нрави , не означава ,че НЕ е "нещо с политически аргументи" ....
      А ти си кажи по коя тема искаш да водим политически дебат с аргументи и послания... Като ти гледам клиширания ти начин на мислене трудно мога да си представя смислен дебат точно с тебе , но давай готов съм...Ако искаш можем и да преплетем в него и някоя икономико-финансова нишка.... така за цвят детсевика.....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        човек с дребна и злобна душичка би се хванал на твоя призив и начин на разсъждение...Ти защото не използваш жаргони термини и затова се почуства "обиден" ли......Смешно е човек да се заяжда на толкова ниско ниво.....Та съвета ми към тебе е да си направиш едно мозъчно харакири докато не е станало късно...Иначе ще си останеш дребна и злобна душичка цял живот......за справка волен сидеров - видя ли това политическо джудженце , което бе стъпило за малко на някакво връхче и се помисли за Олимпиец.... резултата от дребната му и злобна душичка....
        Поне един път коментирай нещо с политически аргументи, а не с глупави лични заяждания и нападки. Но когато няма аргументи, друго на гербаджиите не им остава, да минават в нападки... Далеч си човек от демокрацията, свободата и независимостта! Но всеки сам прави своя избор, но ти си в положение, когато нямаш избор , други избират вместо теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
          Нещо не ми се вярва, ама може и да е истина. То от комунистите може да се очаква всичко.

Ламбо: Искам си парите!
          Софи приятелски съвет ...недей да четеш този парцал.Колкото и на мен да ми се нрави подобна "новина" , източника й е толкова прогизнал ,че не го приемам за нищо....

Коментар

• Нещо не ми се вярва, ама може и да е истина. То от комунистите може да се очаква всичко.

Ламбо: Искам си парите!
            Скандали в БСП след вота, Станишев излъгал Данаилов, че ще плати за участието му в изборите

Грандиозен скандал се заформи в БСП, след като кандидатът за вицепрезидент Стефан Данаилов си поискал парите, срещу които реши да вземе участие в изборите. Както в. „Всеки ден” съобщи преди месец, Ламбо се е пазарил за солидна сума, за да се кандидатира за вице на Калфин, както и за да компенсира финансовите загуби, които ще претърпи, ако спре да се снима в продукцията „Стъклен дом”.

Освен това той отказа участие в два хитови италиански сериала за мафията. Сумата обаче беше толкова космическа, че от „Позитано” се колебаеха дълго дали да удовлетворят финансовите му претенции. Накрая обаче склониха, защото в крайна сметка беше ясно, че Калфин не може да събере сам и половината от гласовете, които взе заради Данаилов.

Офертата към Ламбо в крайна сметка била 250 000 лева и при загуба на изборите, и при спечелването им. Допълнителните споразумения към това били актьорът да се включи на по-късен етап в кампанията, когато приключат снимките на новия сезон на „Стъклен дом”, който започна вчера. Източници от „Позитано” твърдят още, че на Ламбо били обещани и самостоятелни предизборни обиколки, за да не бъде в сянката на „мухльото”, както актьорът нарича Калфин. Най-важното от споразумението между Ламбо и БСП е, че ако спечелят изборите, Данаилов ще напусне вицепрезидентския си пост, за да може да се занимава с доста по-доходоносната професия на актьор от своята категория.

Още в понеделник след изборите Ламбо поискал от Станишев да си уредят сметките, но за негова изненада лидерът на социалистите му съобщил, че в момента не разполагат с тази сума, тъй като обръчът от фирми около БСП рязко се е оттеглил заради липсата на кметове на червените и слабото им присъствие в общинските съвети.

Ламбо онемял от факта, че остава без пари, но след това е вдигнал грандиозен скандал на „Позитано” и гърленият му глас се чувал из всички коридори в партийната централа. След 20-минутната кавга всичко утихнало, което означава, че или Ламбо е получил уверение, че парите ще се намерят, или просто е приел факта, че родната му партия го е извозила, за да използва авторитета му само срещу неизпълнени обещания.
            http://www.vsekiden.com/105738/lambo-iskam-si-parite/

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              Който не е слушал тая сутрин мъжкото момче цък http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...djet_2012.html
              а така ...разпространявай божието слово....

Коментар

• Монти-Дано си слушал вожда днес сутрин по БТВ.....
                Знам си че Борисов не е толкова весел тези дни и днес си го каза....
                Доган и Първанов са го подглъзнали.
                Червените са взели толкова колкото да бъдат първата опозиционна сила и коректив на властта и да загубят за да може Първанов да вземе БСП а Борисов сам да се довърши/сега при едни предсрочни зимата Първанката не може да вземе властта още.../ Борисов обясни че червените са взели там където са кметове верни на Първанов икогато трябва да гласуват за който трябва...и сам си зададе въпросът защо Данаилов е приел за вице а не за президент като резултатите щели да са по добри а колко по добри ами президент ....но тогава не можеш да свалиш Станишката...а и тази група против Станишев във Феисбук която се появи от партията при тези резултати.........
                Свалям му шапка на Борисов не е бил толкова глупав .....а и отмененото тържество на ГЕРБ.....
                Който не е слушал тая сутрин мъжкото момче цък http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/...djet_2012.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                  Ами как няма да ти е труден..
                  ...Комунистите- лоши ,Станише Гей,първанов -Гоце -доносник,Сините корумпирани ,Костов -циганин....и лицето с което кореспондираш ,комуне,морков ,педал и т.н....
                  ами ето сам го демонстрираш...я ми посочи поста в който ги казвам тези неща .... а за морков посочих тебе защото си такъв ...друг не помня да съм квалифицирал по този начин...позволих си да обидя този иначе полезен зеленчук ... и ти вместо да се възгордееш за оказаната ти чест , продължаваш да плямпаш небивалици и простотии....

бонуси - монуси , платени - неплатени..Не виждаш ли че мозъчната ти дейност се свежда до ниво сополанко....и толкова ...За какво да те апострофирам като ти сам си го вършиш....слаба ракийка си монти , слаба ..

Коментар

знаех си ,че си морков и ти е трудно да разбереш за какво ти говоря ( подсказах ти но уви ) ...разговор с тебе ми е първо труден , второ безсмислен и трето под нивото...... смешко ..Това ли само успя да измислиш - ПЛАТЕНИЯ.....да платен съм (както много работещи хора ) , но не за това което с малкия си пилешки мозък мислиш
                    Ами как няма да ти е труден..
                    Първо не можеш да ме апострофираш защото цитирам Вожда....
                    Второ не можеш да се съгласиш защото ти е дадена заповед за направлението на дебата...Комунистите- лоши ,Станише Гей,първанов -Гоце -доносник,Сините корумпирани ,Костов -циганин....и лицето с което кореспондираш ,комуне,морков ,педал и т.н....
                    Трето- вече не дават бонуси към постовете......платените защото изборите свършиха.

Коментар

• Добър Ден ,на всички които са на линия във форумът на инвестор .бг!!
                      Редно е да не забравяме ,че днес е 1 НОЕМВРИ ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!Жалко,че се случи този празник да бъде след грозните и изкривени избори.Нямаше кой да пробуди заспалия народ!Нямаше кой да му каже-гласувай народе,но не с химикалката,а с тупалката!Тези подкупни и оядени политици само така ще ги съборим!Те са се бетонирали вичи там,в парламента,и топлят местата за отрочетата си!Жалко е,че се съсипва такава институция като БАН,донесла не малко слава на България!И властта все повече се опростачва,както и народа!

Поздрав и към всички учители, за които работата е призвание, към културните водачи и пчелици, към достойните български свещеници, към хората на перото и духа http://www.youtube.com/watch?v=yGnF7...eature=related
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Ало платения ще ти вземант надницата като говориш против вожда....
                        Борисов точно каза никой от опозицията не иска предсрочни избори защото годината ще е лроша ,износа нулев ,пицата малка и Доган и Първанов са големи политици и следваше причините...
                        знаех си ,че си морков и ти е трудно да разбереш за какво ти говоря ( подсказах ти но уви ) ...разговор с тебе ми е първо труден , второ безсмислен и трето под нивото...... смешко ..Това ли само успя да измислиш - ПЛАТЕНИЯ.....да платен съм (както много работещи хора ) , но не за това което с малкия си пилешки мозък мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от nabludatel63 Разгледай мнение
                          Ти как гласува на втория тур за избор на президент ?

За протежето на "майката на кредита" ли... Всички учени икомисти да си направят харакири, след това определение на великия ни вожд!!!
                          човек с дребна и злобна душичка би се хванал на твоя призив и начин на разсъждение...Ти защото не използваш жаргони термини и затова се почуства "обиден" ли......Смешно е човек да се заяжда на толкова ниско ниво.....Та съвета ми към тебе е да си направиш едно мозъчно харакири докато не е станало късно...Иначе ще си останеш дребна и злобна душичка цял живот......за справка волен сидеров - видя ли това политическо джудженце , което бе стъпило за малко на някакво връхче и се помисли за Олимпиец.... резултата от дребната му и злобна душичка....

Коментар

а ти с малкия си пилешки мозък осъзна ли от къде е тръгнала нишката на това разсъждение...я да видим слушал ли си внимателно.....

и ще помоля кучетата да спрете да лаете за предсрочни избори..знам , че много ви се иска хаос в страната , барикади и граждански метежи...но първо помислете за децата , близките и приятелите си и тогава за партийната повеля....
                            Ало платения ще ти вземант надницата като говориш против вожда....
                            Борисов точно каза никой от опозицията не иска предсрочни избори защото годината ще е лроша ,износа нулев ,пицата малка и Доган и Първанов са големи политици и следваше причините...

Коментар

а Борисов сам да се довърши/сега при едни предсрочни зимата Първанката не може да вземе властта още.../ Борисов обясни че червените са взели там където са кметове верни на Първанов икогато трябва да гласуват за който трябва...и сам си зададе въпросът защо Данаилов е приел за вице а не за президент като резултатите щели да са по добри а колко по добри ами президент ....но тогава не можеш да свалиш Станишката...а и тази група против Станишев във Феисбук която се появи от партията при тези резултати.........
                              Свалям му шапка на Борисов не е бил толкова глупав .....а и отмененото тържество на ГЕРБ.....
                              а ти с малкия си пилешки мозък осъзна ли от къде е тръгнала нишката на това разсъждение...я да видим слушал ли си внимателно.....

и ще помоля кучетата да спрете да лаете за предсрочни избори..знам , че много ви се иска хаос в страната , барикади и граждански метежи...но първо помислете за децата , близките и приятелите си и тогава за партийната повеля....

Коментар

• Ти как гласува на втория тур за избор на президент ?

За протежето на "майката на кредита" ли... Всички учени икомисти да си направят харакири, след това определение на великия ни вожд!!!

Коментар

Working...
                                X