Написах го с числа за по-кратко. 1 и 2, а не първи и втори. Трябваше да го направя по-прегледно.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКолега, който ви казва, че Доган е изиграл червените ЛЪЖЕ. Това и някакви "политолози" го дрънкат, ама НЕ Е ВЯРНО. Доган (турците) на втория тур подкрепиха СИЛНО червената двойка.
Аз не съм политолог и като инженер съм свикнал да вярвам на числата. Долните резултати са извадени от сайта на ЦИК за някои силно турски общини.
Благоевградско общ. Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669
Благоевградско общ. Якоруда 1 тур за ГЕРБ 898 за БСП 928 2 тур за ГЕРБ 826 за БСП 3341
общ. Кърджали 1 тур за ГЕРБ 8995 за БСП 12325 2 тур за ГЕРБ 8727 за БСП 18195
общ. Търговище 1 тур за ГЕРБ 8189 за БСП 10306 2 тур за ГЕРБ 10069 за БСП 15220
Шуменско общ. Венец 1 тур за ГЕРБ 362 за БСП 1374 2 тур за ГЕРБ 330 за БСП 2532
Шуменско общ. Каолиново 1 тур за ГЕРБ 1211 за БСП 3479 2 тур за ГЕРБ 1110 за БСП 5154
Забелязвате ли че на втори тур някъде гласовете за герб дори намаляват, но за БСП задължително се увеличават и то с много.
Така че който ви разправя лакардията че ДПС (Доган) не бил подкрепил на втори тур Калфин да знаете, че човека дрънка глупости. И не е никакъв политолог (социолог), ами платен драскач. Същото се отнася и за мита, че видите ли Доган не контролирал турците. Плоска лъжа!
Елементарно е да се прецени, че на втори тур, всички, които са гласували за други кандидати от първия тур, са пуснали гласовете си срещу ГЕРБ, т.е. за Калфин. Оттам и идва увеличението на гласовете за БСП.
Вчера ви пуснах графика за избирателната активност в Исперих. Погледни и тази за Каолиново. Виж колко са гласували за местни избори и колко за президент на втория тур.
За Каолиново:
41.19% за Президент
76,10% за Кмет.
Виждаш ли несъответствието?
Ако Доган беше мобилизирал наистина ДПС, то за президент щяхме да имаме също около 75-80% избирателна активност и то за Калфин.Last edited by anon6706; 01.11.2011, 16:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеДай и за първи тур за турците за сравнение....
Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКолега, който ви казва, че Доган е изиграл червените ЛЪЖЕ. Това и някакви "политолози" го дрънкат, ама НЕ Е ВЯРНО. Доган (турците) на втория тур подкрепиха СИЛНО червената двойка.
Аз не съм политолог и като инженер съм свикнал да вярвам на числата. Долните резултати са извадени от сайта на ЦИК за някои силно турски общини.
Благоевградско общ. Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669
Благоевградско общ. Якоруда 1 тур за ГЕРБ 898 за БСП 928 2 тур за ГЕРБ 826 за БСП 3341
Шуменско общ. Каолиново 1 тур за ГЕРБ 1211 за БСП 3479 2 тур за ГЕРБ 1110 за БСП 5154
Забелязвате ли че на втори тур някъде гласовете за герб дори намаляват, но за БСП задължително се увеличават и то с много.
Така че който ви разправя лакардията че ДПС (Доган) не бил подкрепил на втори тур Калфин да знаете, че човека дрънка глупости. И не е никакъв политолог (социолог), ами платен драскач. Същото се отнася и за мита, че видите ли Доган не контролирал турците. Плоска лъжа!
Дай и за първи тур за турците за сравнение....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеПървоначално изпратено от Монти
Не се заблуждавай ...Кунева не можеше да спечели защото не може да мобилизира червените и десните да гласуват за нея...Тя има един кръг хора в центъра който я подкрепят. Червените трябваха да издигнат Стефан Данаилов за президент има харизма като Борисов . А по принцип Доган изигра и Борисов и червените . Може би е мислил че няма да се мобилизират толкова десни и центристи за Калфин и решил да хързулне Борисов с цялата власт без да пострада ,но точно неговите гласове не стигнаха .....под .200 К .Имам познат на Позитано който едно време бяхме заедно при Дертлиев и сега е в щаба на Калфин , псуваше като каруцар Д за предателството и за втори път един и същи номер.Но червените ще му го върнат според мен...
Така че който ви разправя лакардията че ДПС (Доган) не бил подкрепил на втори тур Калфин да знаете, че човека дрънка глупости. И не е никакъв политолог (социолог), ами платен драскач. Същото се отнася и за мита, че видите ли Доган не контролирал турците. Плоска лъжа!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЙосиф, аз мога да кажа "аз сбърках, съжалявам", но изглежда, при Герберите уважението и достойнството са непознати категории.
И не търси в мен вината за това, че през ден Лидерът ви си сменя позицията или просто ...ЛЪЖЕ народа си.
И смятам, че в неделя болшинството от българите гласуваха именно за това!
Лек ден и бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАми големите са затова големи а ние трябва да си знаем гьола за да не ни припомнят мястото...
А интересно като на власт дойдат социалистите в Германия и Франция тогава какво ще пеем/ то ще стане другата година/....Станишев е шеФ ли....
Аз съм ОК със социалисти начело на Европа.
Коментар
-
Както казва премиерът, да не поздравиш е признак на "лошо възпитание"
Поздравиха нов кмет генерал с коктейл ”Молотов” http://dnes.dir.bg/news/mvr-obshtina...v-9821142?nt=4Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЙосиф, аз мога да кажа "аз сбърках, съжалявам", но изглежда, при Герберите уважението и достойнството са непознати категории.
Така че не приемам привърженици на БСП да ни учат на достойнство и морал.
Коментар
-
И не търси в мен вината за това, че през ден Лидерът ви си сменя позицията или просто ...ЛЪЖЕ народа си.
Къде виждаш думичката извинявай , аз не съм прав ....Импосибле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеДобре е, че такива като теб пишат само по форумите, а не управляват държави.
Ти не виждаш ли, че Германия, Франция, Италия, Гърция, целият ЕС, САЩ, Г8 и дори Г20 си сменят през месец-два позициите, ти си тръгнала да гледаш малка държава като нас.
Времената са волатилни и не може с една тактика да се кара повече от едно тримесечие.
Гледай си форумното писане и успявай в него.
А интересно като на власт дойдат социалистите в Германия и Франция тогава какво ще пеем/ то ще стане другата година/....Станишев е шеФ ли....
Коментар
-
Ти не виждаш ли, че Германия, Франция, Италия, Гърция, целият ЕС, САЩ, Г8 и дори Г20 си сменят през месец-два позициите, ти си тръгнала да гледаш малка държава като нас.
Времената са волатилни и не може с една тактика да се кара повече от едно тримесечие.
Гледай си форумното писане и успявай в него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТова ще покаже историята...
Но се съмнявам, ако точно така се случи някой ден, ти да се появиш и да кажеш: "Нашият Лидер е най-големият лъжец"
(за извинение към мен, нямам съмнения )
Между другото, това не е тайна за близкото му обкръжение, така че и за теб не е толкова трудно да разбереш по-скоро истината.
А и той сам си го казва, стига да не възпрепятсваш от любов...възприемането на цялата му мисъл
* * *
Коментар
Коментар