IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Написах го с числа за по-кратко. 1 и 2, а не първи и втори. Трябваше да го направя по-прегледно.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Колега, който ви казва, че Доган е изиграл червените ЛЪЖЕ. Това и някакви "политолози" го дрънкат, ама НЕ Е ВЯРНО. Доган (турците) на втория тур подкрепиха СИЛНО червената двойка.
      Аз не съм политолог и като инженер съм свикнал да вярвам на числата. Долните резултати са извадени от сайта на ЦИК за някои силно турски общини.

Благоевградско общ. Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669

Благоевградско общ. Якоруда 1 тур за ГЕРБ 898 за БСП 928 2 тур за ГЕРБ 826 за БСП 3341

общ. Кърджали 1 тур за ГЕРБ 8995 за БСП 12325 2 тур за ГЕРБ 8727 за БСП 18195

общ. Търговище 1 тур за ГЕРБ 8189 за БСП 10306 2 тур за ГЕРБ 10069 за БСП 15220

Шуменско общ. Венец 1 тур за ГЕРБ 362 за БСП 1374 2 тур за ГЕРБ 330 за БСП 2532

Шуменско общ. Каолиново 1 тур за ГЕРБ 1211 за БСП 3479 2 тур за ГЕРБ 1110 за БСП 5154

Забелязвате ли че на втори тур някъде гласовете за герб дори намаляват, но за БСП задължително се увеличават и то с много.

Така че който ви разправя лакардията че ДПС (Доган) не бил подкрепил на втори тур Калфин да знаете, че човека дрънка глупости. И не е никакъв политолог (социолог), ами платен драскач. Същото се отнася и за мита, че видите ли Доган не контролирал турците. Плоска лъжа!
      Може и да си инженер, но виждаш само числата, а не това, което стои зад тях.
      Елементарно е да се прецени, че на втори тур, всички, които са гласували за други кандидати от първия тур, са пуснали гласовете си срещу ГЕРБ, т.е. за Калфин. Оттам и идва увеличението на гласовете за БСП.

Вчера ви пуснах графика за избирателната активност в Исперих. Погледни и тази за Каолиново. Виж колко са гласували за местни избори и колко за президент на втория тур.

За Каолиново:
      41.19% за Президент
      76,10% за Кмет.

Виждаш ли несъответствието?
      Ако Доган беше мобилизирал наистина ДПС, то за президент щяхме да имаме също около 75-80% избирателна активност и то за Калфин.
      Last edited by anon6706; 01.11.2011, 16:03.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Дай и за първи тур за турците за сравнение....
        Нали съм го дал. На един и същи ред.

Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Колега, който ви казва, че Доган е изиграл червените ЛЪЖЕ. Това и някакви "политолози" го дрънкат, ама НЕ Е ВЯРНО. Доган (турците) на втория тур подкрепиха СИЛНО червената двойка.
          Аз не съм политолог и като инженер съм свикнал да вярвам на числата. Долните резултати са извадени от сайта на ЦИК за някои силно турски общини.

Благоевградско общ. Белица 1 тур за ГЕРБ 941 за БСП 1576 2 тур за ГЕРБ 1475 за БСП 4669

Благоевградско общ. Якоруда 1 тур за ГЕРБ 898 за БСП 928 2 тур за ГЕРБ 826 за БСП 3341

Шуменско общ. Каолиново 1 тур за ГЕРБ 1211 за БСП 3479 2 тур за ГЕРБ 1110 за БСП 5154

Забелязвате ли че на втори тур някъде гласовете за герб дори намаляват, но за БСП задължително се увеличават и то с много.

Така че който ви разправя лакардията че ДПС (Доган) не бил подкрепил на втори тур Калфин да знаете, че човека дрънка глупости. И не е никакъв политолог (социолог), ами платен драскач. Същото се отнася и за мита, че видите ли Доган не контролирал турците. Плоска лъжа!

Дай и за първи тур за турците за сравнение....

Коментар

Първоначално изпратено от Монти
            Не се заблуждавай ...Кунева не можеше да спечели защото не може да мобилизира червените и десните да гласуват за нея...Тя има един кръг хора в центъра който я подкрепят. Червените трябваха да издигнат Стефан Данаилов за президент има харизма като Борисов . А по принцип Доган изигра и Борисов и червените . Може би е мислил че няма да се мобилизират толкова десни и центристи за Калфин и решил да хързулне Борисов с цялата власт без да пострада ,но точно неговите гласове не стигнаха .....под .200 К .Имам познат на Позитано който едно време бяхме заедно при Дертлиев и сега е в щаба на Калфин , псуваше като каруцар Д за предателството и за втори път един и същи номер.Но червените ще му го върнат според мен...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Йосиф, аз мога да кажа "аз сбърках, съжалявам", но изглежда, при Герберите уважението и достойнството са непознати категории.

И не търси в мен вината за това, че през ден Лидерът ви си сменя позицията или просто ...ЛЪЖЕ народа си.
              Що да не си я сменя!? Живеем в динамично време, в което нещата се случват много по-бързо отколкото преди 50 или 100 години да речем. Трябва да се мисли, анализира и действа бързо съобразно промените от икономически, политически, демографски, психологически и всякакъв друг характер! В тоя ред на мисли един статичен, консервативен и ограничен начин на мислене не би бил толкова полезен, колкото друг обхващащ всички тези процеси които в момента протичат не само у нас, но и в глобален мащаб. Но това не трябва да е само политически акт, а начин на мислене и поведение на всички нас. Решението на проблемите не може да дойде само с едно щракване на пръсти, с прокарването на няколко закона или с промяната на досегашните правила, то трябва да е следствие от промяната на първо място в нашето съзнание, протичаща паралелно със все по-бързото развитие на новите технологии и иновации! Просто, според мен, трябва час по-скоро да загърбим старите догми и предразсъдъци, да се обединим (доколкото можем) около една обща идея за по-нататъшното си развитие и всеки един от нас да започне или да продължи съвестно и честно да върши това с което се занимава, или още по-добре това за което смята че е призван! Може да ви звучи като някаква утопия, но лично според мен това е пътят към просперитета. Доверието, етиката и професионализмът в отношенията между нас ще са ключов фактор в близкото и по-далечно бъдеще!
              И смятам, че в неделя болшинството от българите гласуваха именно за това!

Лек ден и бъдете здрави!

Коментар

Ами големите са затова големи а ние трябва да си знаем гьола за да не ни припомнят мястото...
                А интересно като на власт дойдат социалистите в Германия и Франция тогава какво ще пеем/ то ще стане другата година/....Станишев е шеФ ли....
                Колкото повече социалисти, толкова по-лошо управление, толкова по-голяма волатилност на пазарите, толкова повече печалби.
                Аз съм ОК със социалисти начело на Европа.

Коментар

• Както казва премиерът, да не поздравиш е признак на "лошо възпитание"

Поздравиха нов кмет генерал с коктейл ”Молотов” http://dnes.dir.bg/news/mvr-obshtina...v-9821142?nt=4
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Йосиф, аз мога да кажа "аз сбърках, съжалявам", но изглежда, при Герберите уважението и достойнството са непознати категории.
                    Само да припомня че никой в БСП няма морал и затова не бива да бъдат допускани до каквато и да е власт в България.

Така че не приемам привърженици на БСП да ни учат на достойнство и морал.

Коментар

И не търси в мен вината за това, че през ден Лидерът ви си сменя позицията или просто ...ЛЪЖЕ народа си.
                      не можеш да кажеш "сори" ...не ви е в стилистиката , в начина ви на отношения ..От вашата черга искате всички други да са виновни и да се извиняват ... а вие само зовете за борба, последен бой настана , да спасим България от окупатора.... това са ви приказките на вас шумкарите... И гоце му се привидя "революционна обстановка" и серьожа непрекъснато ни освобождава от някакъв агресор.....

Къде виждаш думичката извинявай , аз не съм прав ....Импосибле.

Коментар

• Tрети тур няма ли да има, да спазарим някой гласец от отвъдното

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Добре е, че такива като теб пишат само по форумите, а не управляват държави.

Ти не виждаш ли, че Германия, Франция, Италия, Гърция, целият ЕС, САЩ, Г8 и дори Г20 си сменят през месец-два позициите, ти си тръгнала да гледаш малка държава като нас.
                          Времената са волатилни и не може с една тактика да се кара повече от едно тримесечие.

Гледай си форумното писане и успявай в него.
                          Ами големите са затова големи а ние трябва да си знаем гьола за да не ни припомнят мястото...
                          А интересно като на власт дойдат социалистите в Германия и Франция тогава какво ще пеем/ то ще стане другата година/....Станишев е шеФ ли....

Коментар

Добре е, че такива като теб пишат само по форумите, а не управляват държави.

Ти не виждаш ли, че Германия, Франция, Италия, Гърция, целият ЕС, САЩ, Г8 и дори Г20 си сменят през месец-два позициите, ти си тръгнала да гледаш малка държава като нас.
                            Времената са волатилни и не може с една тактика да се кара повече от едно тримесечие.

Гледай си форумното писане и успявай в него.

Коментар

• Йосиф, аз мога да кажа "аз сбърках, съжалявам", но изглежда, при Герберите уважението и достойнството са непознати категории.

Коментар

Това ще покаже историята...
                                Но се съмнявам, ако точно така се случи някой ден, ти да се появиш и да кажеш: "Нашият Лидер е най-големият лъжец"
                                (за извинение към мен, нямам съмнения )
                                Между другото, това не е тайна за близкото му обкръжение, така че и за теб не е толкова трудно да разбереш по-скоро истината.
                                А и той сам си го казва, стига да не възпрепятсваш от любов...възприемането на цялата му мисъл

* * *
                                Ами ако не стане това което ти си мислиш , ще излезеш ли да кажеш "Аз съм баси тъпата путка"( за извинение към вас и аз нямам съмнение).....така че дай да оставим историята да покаже , а не от сега да твърдим какъв ще е резултата

Коментар

Working...
                                X