Никога не гласувам за някой който ми е бъркал в джоба и за партия която ми е качвала цената на тока и цигарите. Ще пусна невалидна бюлетина.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАха, вярно е! Особено герберите!
Слушам че и през 2012г първите три дни от болничните ще се поемат от работодателите.
Може ли да си дясно мислещ и да го одобряваш? А уж беше временно за една година. После стана за две. После за три...
Ама честно ви казвам ако някой ми се разболее втори път за една година и ще получи предизвестие веднага като дойде на работа. Трети път няма да има...
И тия ..... щяха да развиват бизнеса! Лъжци долни герберастки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнениеДа, само че при диктатурата няма избори. Само след 2 години хората ще могат да се произнесат за управлението на ГЕРБ и най-вероятно да ги свалят от власт, подменяйки ги с модерната лява партия БСП или новоизлюпеното АБеВе на агент Гоце.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение№1 всичката власт в ръцете на един човек...някъде го пишат диктатура.Never underestimate the predictability of stupidity
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение№1 всичката власт в ръцете на един човек...някъде го пишат диктатура.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение№1 всичката власт в ръцете на един човек...някъде го пишат диктатура.
Всчко това Първанов, Станишев и Доган го повтарят като латерни. Когато Тройната Коалиция имаше и президент, и парламент, и правителство те не виждаха проблем....
Избирателите ясно предпочитат Плевнелиев като разумен човек, който ще осъществи промяната в президентството.
Европа ясно подкрепя Плевнелиев като личност, с която може да се работи успешно - мога да дам изявления на Меркел и Барозу, успехите при усвояване на еврофондовете и много други доказателства.
А твоите прогнози за крах на ГЕРБ няма да се осъществят за кой ли път.
Коментар
-
Първоначално изпратено от napoleona Разгледай мнениеПо-добре пуснете тема "Как ГЕРБ ще брои бюлетините на вторият тур". То се видя, че няма голямо значение за кого сте гласували...
Плевнелиев: Ще бъда президент на регионалното развитие и пътищата
"Ще бъда президент на регионалното развитие и пътищата, ще дойда по регионите и ще се срещам с хората", заяви във вторник пред симпатизанти в Пловдив кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, предаде Plovdiv24.bg.
http://www.mediapool.bg/%-news185496.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеХич да не ти пука. Първо тая анкета не представителна. Второ, практиката е показала, че резултатите от анкетите в Инвестора винаги са обратни на истинските резултати.
А иначе е вярно, че много хора тук яко ги тресе комунизма, а те дори не го разбират и се мислят за десни.
Слушам че и през 2012г първите три дни от болничните ще се поемат от работодателите.
Може ли да си дясно мислещ и да го одобряваш? А уж беше временно за една година. После стана за две. После за три...
Ама честно ви казвам ако някой ми се разболее втори път за една година и ще получи предизвестие веднага като дойде на работа. Трети път няма да има...
И тия ..... щяха да развиват бизнеса! Лъжци долни герберастки!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГласувах за Прошков...
Или няма да гласувам или за Калфин. Той е социалдемократ а аз в СДС съм бил при Дертлиев и при Нехризов , така че търся повод за гласуване за червените за да не е Борисов. Да искаме разрешение от Бащицата , да ни разрешава да дишеме....
калфин по-скоро към социалдемокрадците на сашо апашо може да го причислишLast edited by NYSERookie; 25.10.2011, 18:25.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеНа втория тур има три възможности:
1. Плевнелиев - демократичен европейски избор, утвърждаващ националното достойнство, изграждане на инфраструктура, задълбочаване на реформите в правната система и утвърждаване върховенството на закона.
2.Калфин - трети мандат на президента Първанов, кандидатура на Тройната Коалиция с всичките й негативи. Те са добре известни за да ги коментирам.
3.Негласуване - право на всеки. Реално негласуващите подкрепят всеки от горните два избора, дори мотивите им да субективно да са точно противоположните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениебаси иронията , колега карл марксович
с тия аватари кви ги пишем
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеГласувах за Прошков...
Или няма да гласувам или за Калфин. Той е социалдемократ а аз в СДС съм бил при Дертлиев и при Нехризов , така че търся повод за гласуване за червените за да не е Борисов. Да искаме разрешение от Бащицата , да ни разрешава да дишеме....
Коментар
-
На втория тур има три възможности:
1. Плевнелиев - демократичен европейски избор, утвърждаващ националното достойнство, изграждане на инфраструктура, задълбочаване на реформите в правната система и утвърждаване върховенството на закона.
2.Калфин - трети мандат на президента Първанов, кандидатура на Тройната Коалиция с всичките й негативи. Те са добре известни за да ги коментирам.
3.Негласуване - право на всеки. Реално негласуващите подкрепят всеки от горните два избора, дори мотивите им да субективно да са точно противоположните.
Коментар
Коментар