IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Никога не гласувам за някой който ми е бъркал в джоба и за партия която ми е качвала цената на тока и цигарите. Ще пусна невалидна бюлетина.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
      Аха, вярно е! Особено герберите!

Слушам че и през 2012г първите три дни от болничните ще се поемат от работодателите.
      Може ли да си дясно мислещ и да го одобряваш? А уж беше временно за една година. После стана за две. После за три...
      Ама честно ви казвам ако някой ми се разболее втори път за една година и ще получи предизвестие веднага като дойде на работа. Трети път няма да има...

И тия ..... щяха да развиват бизнеса! Лъжци долни герберастки!
      да та таковата в заблудения старшинка..А бе един път няма ли да надраскаш нещо смислено ...човек и и за спорт да говори ти пак ще вмъкнеш словосъчетанието - лошите герберасти.... Спри да сънуваш лоши сънища де ... полудял си вече...

Коментар

• Първоначално изпратено от Crux Разгледай мнение
        Да, само че при диктатурата няма избори. Само след 2 години хората ще могат да се произнесат за управлението на ГЕРБ и най-вероятно да ги свалят от власт, подменяйки ги с модерната лява партия БСП или новоизлюпеното АБеВе на агент Гоце.
        Монти ( а и не само той ) е като малките деца .. няма я любимата играчка и плаче та се къса.. това е . А очевидно новата им играчка е да си играят на диктатура , та затова само за нея говорят...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          №1 всичката власт в ръцете на един човек...някъде го пишат диктатура.
          Да, само че при диктатурата няма избори. Само след 2 години хората ще могат да се произнесат за управлението на ГЕРБ и най-вероятно да ги свалят от власт, подменяйки ги с модерната лява партия БСП или новоизлюпеното АБеВе на агент Гоце.
          Never underestimate the predictability of stupidity

Коментар

гоце и протеженцето станишев
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Няма да гласувам.Щото после няма да мога да се търпя.Имам чувството че ако го направя ще се чувствувам като залят с помия.

Коментар

Скучно ми е...

Всчко това Първанов, Станишев и Доган го повтарят като латерни. Когато Тройната Коалиция имаше и президент, и парламент, и правителство те не виждаха проблем....

Избирателите ясно предпочитат Плевнелиев като разумен човек, който ще осъществи промяната в президентството.

Европа ясно подкрепя Плевнелиев като личност, с която може да се работи успешно - мога да дам изявления на Меркел и Барозу, успехите при усвояване на еврофондовете и много други доказателства.

А твоите прогнози за крах на ГЕРБ няма да се осъществят за кой ли път.

Коментар

• Първоначално изпратено от napoleona Разгледай мнение
                  По-добре пуснете тема "Как ГЕРБ ще брои бюлетините на вторият тур". То се видя, че няма голямо значение за кого сте гласували...
                  Правилно! Има ли смисъл от втори тур, направо Борисов да си го назначава.

Плевнелиев: Ще бъда президент на регионалното развитие и пътищата

"Ще бъда президент на регионалното развитие и пътищата, ще дойда по регионите и ще се срещам с хората", заяви във вторник пред симпатизанти в Пловдив кандидатът за президент на ГЕРБ Росен Плевнелиев, предаде Plovdiv24.bg.

http://www.mediapool.bg/%-news185496.html

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                    Хич да не ти пука. Първо тая анкета не представителна. Второ, практиката е показала, че резултатите от анкетите в Инвестора винаги са обратни на истинските резултати.

А иначе е вярно, че много хора тук яко ги тресе комунизма, а те дори не го разбират и се мислят за десни.
                    Аха, вярно е! Особено герберите!

Слушам че и през 2012г първите три дни от болничните ще се поемат от работодателите.
                    Може ли да си дясно мислещ и да го одобряваш? А уж беше временно за една година. После стана за две. После за три...
                    Ама честно ви казвам ако някой ми се разболее втори път за една година и ще получи предизвестие веднага като дойде на работа. Трети път няма да има...

И тия ..... щяха да развиват бизнеса! Лъжци долни герберастки!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Гласувах за Прошков...
                      Или няма да гласувам или за Калфин. Той е социалдемократ а аз в СДС съм бил при Дертлиев и при Нехризов , така че търся повод за гласуване за червените за да не е Борисов. Да искаме разрешение от Бащицата , да ни разрешава да дишеме....
                      нерде калфин ,нерде социалдемокрацията на дертлиев
                      калфин по-скоро към социалдемокрадците на сашо апашо може да го причислиш
                      Last edited by NYSERookie; 25.10.2011, 18:25.
                      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        На втория тур има три възможности:

1. Плевнелиев - демократичен европейски избор, утвърждаващ националното достойнство, изграждане на инфраструктура, задълбочаване на реформите в правната система и утвърждаване върховенството на закона.

2.Калфин - трети мандат на президента Първанов, кандидатура на Тройната Коалиция с всичките й негативи. Те са добре известни за да ги коментирам.

3.Негласуване - право на всеки. Реално негласуващите подкрепят всеки от горните два избора, дори мотивите им да субективно да са точно противоположните.

Коментар

• По-добре пуснете тема "Как ГЕРБ ще брои бюлетините на вторият тур". То се видя, че няма голямо значение за кого сте гласували...

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            баси иронията , колега карл марксович
                            с тия аватари кви ги пишем
                            и аз не знам вече ..явно съм се преобразил.... Но като видях какво са направили тарикатчетата с моя труд и как са впрегнали всич1ки сили ,чрез моите идеи да се ебават с хората ... ще напиша нещо ново...

Коментар

Гласувах за Прошков...
                              Или няма да гласувам или за Калфин. Той е социалдемократ а аз в СДС съм бил при Дертлиев и при Нехризов , така че търся повод за гласуване за червените за да не е Борисов. Да искаме разрешение от Бащицата , да ни разрешава да дишеме....
                              Цетенцее,теб само 12- ката ша та опраи!!!

Коментар

• На втория тур има три възможности:

1. Плевнелиев - демократичен европейски избор, утвърждаващ националното достойнство, изграждане на инфраструктура, задълбочаване на реформите в правната система и утвърждаване върховенството на закона.

2.Калфин - трети мандат на президента Първанов, кандидатура на Тройната Коалиция с всичките й негативи. Те са добре известни за да ги коментирам.

3.Негласуване - право на всеки. Реално негласуващите подкрепят всеки от горните два избора, дори мотивите им да субективно да са точно противоположните.

Коментар

Working...
                                X