IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
    Ако ГЕРБ управляват още 2 години както до сега............... ще ми се наложи да гласувам за БСП........... като за по малкото зло.......... това не съм си го представял и в най смелите си мечти.......... БСП да е по малкото зло .

Боко и неговата луда дружинка, ще докарат държавицата ни до абсолютна мизерия.

Аз не гласувах на първи тур, няма да гласувам и на втори........... БСП и Калфин са ми твърде антипатични. Но правителството с всяка своя стъпка все повече ме изумява......... още един мандат при тия "убавци" и за 3-ти няма да е останала държава за управление .
    +++++++++++++++++++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Сега въпросът е дали да дадем цялата власт на Борисов/некадърност / или да гласуваме за комунист. След няколко месеца ще се питаме дали да гласуваме за комунист или който и друг да е за да изгоним Борисов но става вече въпрос за изпълнителната власт ....
      Не знам защо толкова се колебая, като реално Борисов получава много повече власт от кметските постове от колкото от президентсия. Какво се получава, че няма толкова голямо значение.
      Плевенлиев ми харесва, но Борисов стои зад него. Каква е алтернативата?! Комунист! Още по-голяма некадърност. Да прибавим и липсата на енергичност(Ламбо едва се движи) и ентусиазъм.
      Пазарите добре приеха изборите, имаме спад по CDSите по дълга, което означава че инвеститорската общност приема изборите за правилни.

Коментар

• Ако ГЕРБ управляват още 2 години както до сега............... ще ми се наложи да гласувам за БСП........... като за по малкото зло.......... това не съм си го представял и в най смелите си мечти.......... БСП да е по малкото зло .

Боко и неговата луда дружинка, ще докарат държавицата ни до абсолютна мизерия.

Аз не гласувах на първи тур, няма да гласувам и на втори........... БСП и Калфин са ми твърде антипатични. Но правителството с всяка своя стъпка все повече ме изумява......... още един мандат при тия "убавци" и за 3-ти няма да е останала държава за управление .

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнение
          Аз лично съм много доволен от резултатите в анкетата. В този форум никога не е имало анкета в която 1-вият да е станал първи. Така, че за мен е ясно кой ще е новият президент. Не, че това ме прави доволен, но все пак е по-добре от Плевнелиев и онова врещяло вицето му.
          Все пак това противоречи на логичното мислене. Никой не печели ( или поне малко) опитвайки се да манипулира тук, а все пак анкетата, колкото и не представителна е анкета. Да не говорим, че резултати, погледнато статистически, не показват ясен победител...

Коментар

• йосифе явно нямаш представа за какво иде реч в едрия и средния бизнес в страната , това ако чудо дето го правят герб не е било никога , ако аз съм мрънкащ ти да си жив и здрав . вероятно няма да гласувам за президент въобще , но ако гласувам все ми е тази дали е калфин , сидеров или доган ако другия е някои от герб

Коментар

• Аз лично съм много доволен от резултатите в анкетата. В този форум никога не е имало анкета в която 1-вият да е станал първи. Така, че за мен е ясно кой ще е новият президент. Не, че това ме прави доволен, но все пак е по-добре от Плевнелиев и онова врещяло вицето му.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                Пич, по-добре гласувай с най-голямото си отвращение, но за Плевнята
                Ти приятел си се объркал аз за Борисов не искам да гласувам......нито с отвращение нито без отвращение...
                При Калфин е проблема дали да се гласува с отвращение за него или да не се гласува...

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
                  по-скоро няма да гласувам, или с отвращение за калфин...баси да гласувам за бсп се чудя ....на ти по-малко зло за избор...
                  Пич, по-добре гласувай с най-голямото си отвращение, но за Плевнята
                  Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
                    Ами ето тук е разковничето! А не да демагогства като първанката и протежето му....
                    А защо Плевненлиев е бил единствения през който минават български граждани да работят в Германия ?

Коментар

• Някой може ли да ми каже Калфин какво е работил през целия си съзнателен живот освен партийно-чиновнически синекурни длъжности?
                      Аман от комунистическа номенклатура, която цял живот знае само едно - да смуче държавна пара!
                      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                        Докато Плевнелиев е човек,който се е доказал сам и сам си е пробил път в живота. Той е "германското момче" - направи кариера в Германия и знае, че винаги трябва да се придържа към правилата. Следва да имаме доверие на нови хора, които не принадлежат към досегашния корумпиран политически елит и реално могат да работят за европейското настояще на България.
                        Ами ето тук е разковничето! А не да демагогства като първанката и протежето му....
                        Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• ГЕРБ ако бяха сложили за президент и овца и тя щеше да стане президент

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнение
                            по-скоро няма да гласувам, или с отвращение за калфин...баси да гласувам за бсп се чудя ....на ти по-малко зло за избор...
                            искаш да гласуваш за безгласната буква само защото бати Ламбо му стана вице президент...О човешка простотия ...искаш да обърнеш президенството с краката на горе...Реален президент Ламбо с вице калфин..Ще станем за смях на целия свят....Даже доган говори как неговата партия ще подкрепи Бате Ламбо... даже те се отнасят с безразличие към кандидат президента..за какъв авторитет и за какво признание можем да говорим от външния свят....Ти представяш ли си че ако го нямаше Ламбо колко гласа щеше да събере калфин... и това ли е твоя президент...Смешен и жалък избор.....избора на безмозъчните , мързеливите и мрънкащите същества в България ..

Коментар

• по-скоро няма да гласувам, или с отвращение за калфин...баси да гласувам за бсп се чудя ....на ти по-малко зло за избор...

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                Сега разговор за произхода и средата на капиталите ли искаш?!
                                За СИК-аджийското и ИПОН-ското минало на Тартора ли да говорим и как употреби властта да заличи много нелицеприятни данни...
                                Говориш за човек, който 4 години е бил главния полицай в държавата, има заслуги за членството ни в НАТО, приеман е от всички водещи политици в Европа. Хайде да не цитирам наградите му....

А Плевнелиев е пример не само за почтен бизнесмен, който се е изградил сам, но и за успешен държавник, отпушил еврофондовете и изграждащ инфраструктура.

Алтернативата на номенклатурата Калфин и седящата зад гърба му разбойнческа Тройна Коалиция я виждаме всеки ден. Не ни трябва втори Гоце. Особено по време на криза, когато червените отново ламтят за власт, за да крадат още по безогледно. Същото важи и за Доган, който постоянно публично неистово иска да събори правителството.

Коментар

Working...
                                X