Първоначално изпратено от Xman1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСега въпросът е дали да дадем цялата власт на Борисов/некадърност / или да гласуваме за комунист. След няколко месеца ще се питаме дали да гласуваме за комунист или който и друг да е за да изгоним Борисов но става вече въпрос за изпълнителната власт ....
Плевенлиев ми харесва, но Борисов стои зад него. Каква е алтернативата?! Комунист! Още по-голяма некадърност. Да прибавим и липсата на енергичност(Ламбо едва се движи) и ентусиазъм.
Пазарите добре приеха изборите, имаме спад по CDSите по дълга, което означава че инвеститорската общност приема изборите за правилни.
Коментар
-
Ако ГЕРБ управляват още 2 години както до сега............... ще ми се наложи да гласувам за БСП........... като за по малкото зло.......... това не съм си го представял и в най смелите си мечти.......... БСП да е по малкото зло .
Боко и неговата луда дружинка, ще докарат държавицата ни до абсолютна мизерия.
Аз не гласувах на първи тур, няма да гласувам и на втори........... БСП и Калфин са ми твърде антипатични. Но правителството с всяка своя стъпка все повече ме изумява......... още един мандат при тия "убавци" и за 3-ти няма да е останала държава за управление .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеАз лично съм много доволен от резултатите в анкетата. В този форум никога не е имало анкета в която 1-вият да е станал първи. Така, че за мен е ясно кой ще е новият президент. Не, че това ме прави доволен, но все пак е по-добре от Плевнелиев и онова врещяло вицето му.
Коментар
-
йосифе явно нямаш представа за какво иде реч в едрия и средния бизнес в страната , това ако чудо дето го правят герб не е било никога , ако аз съм мрънкащ ти да си жив и здрав . вероятно няма да гласувам за президент въобще , но ако гласувам все ми е тази дали е калфин , сидеров или доган ако другия е някои от герб
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеПич, по-добре гласувай с най-голямото си отвращение, но за Плевнята
При Калфин е проблема дали да се гласува с отвращение за него или да не се гласува...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнениепо-скоро няма да гласувам, или с отвращение за калфин...баси да гласувам за бсп се чудя ....на ти по-малко зло за избор...Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеАми ето тук е разковничето! А не да демагогства като първанката и протежето му....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеДокато Плевнелиев е човек,който се е доказал сам и сам си е пробил път в живота. Той е "германското момче" - направи кариера в Германия и знае, че винаги трябва да се придържа към правилата. Следва да имаме доверие на нови хора, които не принадлежат към досегашния корумпиран политически елит и реално могат да работят за европейското настояще на България.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1anti Разгледай мнениепо-скоро няма да гласувам, или с отвращение за калфин...баси да гласувам за бсп се чудя ....на ти по-малко зло за избор...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеСега разговор за произхода и средата на капиталите ли искаш?!
За СИК-аджийското и ИПОН-ското минало на Тартора ли да говорим и как употреби властта да заличи много нелицеприятни данни...
А Плевнелиев е пример не само за почтен бизнесмен, който се е изградил сам, но и за успешен държавник, отпушил еврофондовете и изграждащ инфраструктура.
Алтернативата на номенклатурата Калфин и седящата зад гърба му разбойнческа Тройна Коалиция я виждаме всеки ден. Не ни трябва втори Гоце. Особено по време на криза, когато червените отново ламтят за власт, за да крадат още по безогледно. Същото важи и за Доган, който постоянно публично неистово иска да събори правителството.
Коментар
Коментар