Правите драма от една война на мишки
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСегашните избори ако ги спечелите ще бъдат Пирова победа за ГЕРБ и Рубикон за комунистите който от една омразна партия направихте едни от следващите управляващи.... ама май това ви е целта.Да превземете дясното за да не станете еднодневки и с комунистите да направите бъдещо правителство ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеЦифрите са ясни..посочи ми ги в какви актив се превърнаха тези митични "инвестиции".
а аз предлагам да предложиш на Позитано да си направят партиен химн с работно заглавие " секция 59 - рубикона на партията майка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...i_izbori_2011/
Не ме занимавай със щуротии а прочети колко са чуждите инвстиции по години и колко са сега....
Моля за коментар на това и на немски наблюдатели за касиране на вота изобщо.........
а аз предлагам да предложиш на Позитано да си направят партиен химн с работно заглавие " секция 59 - рубикона на партията майка"
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеа и да не говорим Монти ,че доста от така наречените "западни " инвестиции си бяха откраднати български пари.... Когато си сложил червените цайси естествено е да виждаш само готини соц.момченца ,а всичко останало да сивее....
Не ме занимавай със щуротии а прочети колко са чуждите инвстиции по години и колко са сега....
Моля за коментар на това и на немски наблюдатели за касиране на вота изобщо.........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеBarky,
ти се шегуваи или съм те сбъркал с някой друг...... какви инвестиции сега ,какви пет лева. Инвестициии имаше при Царя и Станишев сега са трохи....
Калфин е бивш министър на външните работи и за какви спрени проекти ми говориш.
Точно той ако не беше червен е за президент че има нужните контакти в ЕС...даже в момента шефа на европейските социалисти ШУЛЦ е в София за да го подкрепи а не онова мрънкало Плевнята като го казват....Last edited by йосиф; 26.10.2011, 19:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение.............Суфлекса на първият ден. след победата на ГЕРБ през 2009 е 354, Суфлекса днес, 2 години и 3 месеца след управлението на ГЕРБ е 342. Изжодите, дори и за лаик са предостатъчно красноречиви, особено пък ако реши да го сравни с други индекси за същият период. Та хайде молим - това не са ти прессъобщенията до малоумните джурналя, тук сме малко по-интелигентна аудитория....
Ето пример:
06.07.2009 - 400
25.10.2011 - 333
За същия период:
Германия 34 / 86
Франция 35 / 189
Италия 150 / 455
а за страните от групата на "прасетата" въобще няма смисъл да пишаHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеНе ми се вярва много. Представяш ли си Калфин ако стане какъв знак е за междунардната инвестиционна дейност. Нали знаеш, че му спряха проектите от ЕС докато беше министър и не искаха да контактуват с него. Барозу им го каза още 2007 като цялата власт беше червена, заради кражбата на Батко и единственият скандал с подслушване на журналисти.
ти се шегуваи или съм те сбъркал с някой друг...... какви инвестиции сега ,какви пет лева. Инвестициии имаше при Царя и Станишев сега са трохи....
Калфин е бивш министър на външните работи и за какви спрени проекти ми говориш.
Точно той ако не беше червен е за президент че има нужните контакти в ЕС...даже в момента шефа на европейските социалисти ШУЛЦ е в София за да го подкрепи а не онова мрънкало Плевнята като го казват....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеНе ми се вярва много. Представяш ли си Калфин ако стане какъв знак е за междунардната инвестиционна дейност. Нали знаеш, че му спряха проектите от ЕС докато беше министър и не искаха да контактуват с него. Барозу им го каза още 2007 като цялата власт беше червена, заради кражбата на Батко и единственият скандал с подслушване на журналисти.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВместо да забравим червената партия ,след няколко месеца ще дойде на власт....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнениеНе знам защо толкова се колебая, като реално Борисов получава много повече власт от кметските постове от колкото от президентсия. Какво се получава, че няма толкова голямо значение.
Плевенлиев ми харесва, но Борисов стои зад него. Каква е алтернативата?! Комунист! Още по-голяма некадърност. Да прибавим и липсата на енергичност(Ламбо едва се движи) и ентусиазъм.
Пазарите добре приеха изборите, имаме спад по CDSите по дълга, което означава че инвеститорската общност приема изборите за правилни.
Но забелязваш ли че преди две години комунист беше мръстна дума ,камо ли да кежеш че си гласувал а днес повечето ще хванат с отвращение бюлетината с червено и то ГОЦЕ още е на власт а другите се колебаят и червените се връщат на политическата сцена защото вече ще имат над милион и половина гласували на втория тур за тях....
Всичко това благодарение на Борисов Вместо да забравим червената партия ,след няколко месеца ще дойде на власт....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
Ние преминаваме през кризата достойно, за разлика от много други страни в Европа. Всички в Европа го виждат и ни го казват. И затова избирателите имат доверие на ГЕРБ.
Така ме питат мене аврупейците мамка имБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеЕй тази къса памет!
А след Луканов остана ли държава да управление? След Виденов? След Станишев?
Ние преминаваме през кризата достойно, за разлика от много други страни в Европа. Всички в Европа го виждат и ни го казват. И затова избирателите имат доверие на ГЕРБ.From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеНо правителството с всяка своя стъпка все повече ме изумява......... още един мандат при тия "убавци" и за 3-ти няма да е останала държава за управление .
А след Луканов остана ли държава да управление? След Виденов? След Станишев?
Ние преминаваме през кризата достойно, за разлика от много други страни в Европа. Всички в Европа го виждат и ни го казват. И затова избирателите имат доверие на ГЕРБ.
Коментар
Коментар