IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Правите драма от една война на мишки
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Сегашните избори ако ги спечелите ще бъдат Пирова победа за ГЕРБ и Рубикон за комунистите който от една омразна партия направихте едни от следващите управляващи.... ама май това ви е целта.Да превземете дясното за да не станете еднодневки и с комунистите да направите бъдещо правителство ...
      Като пишеш за Пирова победа, защо не прочетеш какво е това. Победата на ГЕРБ на местните и РП на президентските няма да бъдат пирова победа. А Рубиконът на БСП не води към властта, а към ямата. Не ти ли е ясно, че това са последните избори, когато те ще имат някакви гласове. Тази партия е партия на възрастните, а те за съжаление не са вечни.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        Цифрите са ясни..посочи ми ги в какви актив се превърнаха тези митични "инвестиции".

а аз предлагам да предложиш на Позитано да си направят партиен химн с работно заглавие " секция 59 - рубикона на партията майка"
        Сегашните избори ако ги спечелите ще бъдат Пирова победа за ГЕРБ и Рубикон за комунистите който от една омразна партия направихте едни от следващите управляващи.... ама май това ви е целта.Да превземете дясното за да не станете еднодневки и с комунистите да направите бъдещо правителство ...

Коментар

http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...i_izbori_2011/

Не ме занимавай със щуротии а прочети колко са чуждите инвстиции по години и колко са сега....

Моля за коментар на това и на немски наблюдатели за касиране на вота изобщо.........
          Цифрите са ясни..посочи ми ги в какви актив се превърнаха тези митични "инвестиции".

а аз предлагам да предложиш на Позитано да си направят партиен химн с работно заглавие " секция 59 - рубикона на партията майка"

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            а и да не говорим Монти ,че доста от така наречените "западни " инвестиции си бяха откраднати български пари.... Когато си сложил червените цайси естествено е да виждаш само готини соц.момченца ,а всичко останало да сивее....
            http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...i_izbori_2011/

Не ме занимавай със щуротии а прочети колко са чуждите инвстиции по години и колко са сега....

Моля за коментар на това и на немски наблюдатели за касиране на вота изобщо.........

Коментар

• а и да не говорим Монти ,че доста от така наречените "западни " инвестиции си бяха откраднати български пари.... Когато си сложил червените цайси естествено е да виждаш само готини соц.момченца ,а всичко останало да сивее....

Коментар

Barky,
                ти се шегуваи или съм те сбъркал с някой друг...... какви инвестиции сега ,какви пет лева. Инвестициии имаше при Царя и Станишев сега са трохи....
                Калфин е бивш министър на външните работи и за какви спрени проекти ми говориш.
                Точно той ако не беше червен е за президент че има нужните контакти в ЕС...даже в момента шефа на европейските социалисти ШУЛЦ е в София за да го подкрепи а не онова мрънкало Плевнята като го казват....
                пич посочи ми една инвестиция , дето толкова ги размахва Станишев и компания....знаеш ли какво се брои от тези типове за " инвестиция" - ами парите които наляха гръцките и други банки за да заробят българчетата с кредити ..и после като ги изтеглиха обратно и опс ... За тези инвестиции ли говориш, или за лизингите които пак бяха раздадени от външни пари...Я ми посочи с малки изключения някоя трайна инвестиция с хоризонт 20-50 г. която да създава добавена стойност ..къде е ,че не мога да я скивам....
                Last edited by йосиф; 26.10.2011, 19:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  .............Суфлекса на първият ден. след победата на ГЕРБ през 2009 е 354, Суфлекса днес, 2 години и 3 месеца след управлението на ГЕРБ е 342. Изжодите, дори и за лаик са предостатъчно красноречиви, особено пък ако реши да го сравни с други индекси за същият период. Та хайде молим - това не са ти прессъобщенията до малоумните джурналя, тук сме малко по-интелигентна аудитория....
                  Маани го тоя измислен индекс. Борсата ставаше за индикатор, когато беше ликвидна. Сега не става за тая работа. Аз предпочитам да гледам CDS-ите.

Ето пример:

06.07.2009 - 400
                  25.10.2011 - 333

За същия период:
                  Германия 34 / 86
                  Франция 35 / 189
                  Италия 150 / 455

а за страните от групата на "прасетата" въобще няма смисъл да пиша
                  He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barky Разгледай мнение
                    Не ми се вярва много. Представяш ли си Калфин ако стане какъв знак е за междунардната инвестиционна дейност. Нали знаеш, че му спряха проектите от ЕС докато беше министър и не искаха да контактуват с него. Барозу им го каза още 2007 като цялата власт беше червена, заради кражбата на Батко и единственият скандал с подслушване на журналисти.
                    Barky,
                    ти се шегуваи или съм те сбъркал с някой друг...... какви инвестиции сега ,какви пет лева. Инвестициии имаше при Царя и Станишев сега са трохи....
                    Калфин е бивш министър на външните работи и за какви спрени проекти ми говориш.
                    Точно той ако не беше червен е за президент че има нужните контакти в ЕС...даже в момента шефа на европейските социалисти ШУЛЦ е в София за да го подкрепи а не онова мрънкало Плевнята като го казват....

Коментар

Не ми се вярва много. Представяш ли си Калфин ако стане какъв знак е за междунардната инвестиционна дейност. Нали знаеш, че му спряха проектите от ЕС докато беше министър и не искаха да контактуват с него. Барозу им го каза още 2007 като цялата власт беше червена, заради кражбата на Батко и единственият скандал с подслушване на журналисти.
                      батенце, що не си гледаш корпоративния ПР и не оставиш икономиката и финансите на тези, дето разбират от тях. Само един елементарен пример е достатъчен - Суфлекса на първият ден. след победата на ГЕРБ през 2009 е 354, Суфлекса днес, 2 години и 3 месеца след управлението на ГЕРБ е 342. Изжодите, дори и за лаик са предостатъчно красноречиви, особено пък ако реши да го сравни с други индекси за същият период. Та хайде молим - това не са ти прессъобщенията до малоумните джурналя, тук сме малко по-интелигентна аудитория....
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Вместо да забравим червената партия ,след няколко месеца ще дойде на власт....

Коментар

Не знам защо толкова се колебая, като реално Борисов получава много повече власт от кметските постове от колкото от президентсия. Какво се получава, че няма толкова голямо значение.
                          Плевенлиев ми харесва, но Борисов стои зад него. Каква е алтернативата?! Комунист! Още по-голяма некадърност. Да прибавим и липсата на енергичност(Ламбо едва се движи) и ентусиазъм.
                          Пазарите добре приеха изборите, имаме спад по CDSите по дълга, което означава че инвеститорската общност приема изборите за правилни.
                          Ами маркета реагира адекватно....Ако изборите бяха загубени от ГЕРБ с голямо мнозинство сега щяхме да се готвим за предсрочни при тази конюктура....
                          Но забелязваш ли че преди две години комунист беше мръстна дума ,камо ли да кежеш че си гласувал а днес повечето ще хванат с отвращение бюлетината с червено и то ГОЦЕ още е на власт а другите се колебаят и червените се връщат на политическата сцена защото вече ще имат над милион и половина гласували на втория тур за тях....
                          Всичко това благодарение на Борисов Вместо да забравим червената партия ,след няколко месеца ще дойде на власт....

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение

Ние преминаваме през кризата достойно, за разлика от много други страни в Европа. Всички в Европа го виждат и ни го казват. И затова избирателите имат доверие на ГЕРБ.
                            - Верно ли е, че в България има хора, които работят чинно и почтено цял месец по осем часа на ден за 250 лева заплата ?

Така ме питат мене аврупейците мамка им
                            Баба ме научи на много неща.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Ей тази къса памет!

А след Луканов остана ли държава да управление? След Виденов? След Станишев?

Ние преминаваме през кризата достойно, за разлика от много други страни в Европа. Всички в Европа го виждат и ни го казват. И затова избирателите имат доверие на ГЕРБ.
                              По-скоро след Костов нямаше държава, имаше подарени дружества и РМД-та! Кое ни е достойното "справяне" с кризата? Това, че финансираме бюджетния дефицит със спестените преди това пари в държавният резерв? Това, яе сутринта по Нова един професор от БАН се "похвали", че пишат неплатени отпуски за да се върже бюджета на тази Свещена институция? Свиването на икономиката и растящата безработица ли са справяне? Кое точно е справянето?
                              From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                              България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                                Но правителството с всяка своя стъпка все повече ме изумява......... още един мандат при тия "убавци" и за 3-ти няма да е останала държава за управление .
                                Ей тази къса памет!

А след Луканов остана ли държава да управление? След Виденов? След Станишев?

Коментар

Working...
                                X