IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Но твоята мисъл е добре насочена
    Щом са прозрачни бюлетините и видимо гласуването в тях, това означава нарушаване на закона и ...просто анулиране изначално на изборите, не сега да го мислим балотажа
    Който не гласува, няма право на възражение!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Наистина си спряла и малкото мисъл, която си демонстрирала във форума.
      Я помисли дали тази бюлетина е за балотаж, т.е. от днес. Колко са вариантите за гласуване на балотаж. Да ти подскажа - 2 (ДВА). Колко "прозират" отзад?
      Но твоята мисъл е добре насочена
      Щом са прозрачни бюлетините и видимо гласуването в тях, това означава нарушаване на закона и ...просто анулиране изначално на изборите, не сега да го мислим балотажа

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Избрахте ли?
        Да, избрахме Пинокио.
        Буратино не е на мода в момента!
        Но, и на него ще му дойде времето.

Коментар

• Ako някой ми каже кой купи БУЛГАРТАБАК, аз ще кажа кой печели изборите -още сега!
          Музикалните класации дали се допитват и до чуждоезичните??
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Аре работата е ясна, Плевнята е президент От там се назначава правилния човек за главен прокурор и мнозина министри от стария кабинет да се готвят да споделят съдбата на Тимошенко

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              това http://www.blitz.bg/news/article/121450 си е живо нарушение
              алллоооооооо, политотдела - не сте спали, бре

статийката си е яка

Разликата между Майстора и Калфата в състезанието за Голямата награда на Занаятчийската камара вече е 12.0%. Това стана ясно, след като в БЛИЦ пристигнаха обновените към 13,00 часа резултати от оспорвания дуел.
              Добилият отличен опит в строежите майстор трупа преднина още от сутринта. Към 13,00 часа днес той е спечелил симпатиите на 56% от любителите на занаятчийския бранш. За Калфата остават 44%, които са достатъчни да го задържат още известно време в надпреварата.
              калфата нека още чиракува и когато е готов след 50 години -> тогава нека се мери в майстора

политотдела, измислете нещо позитивно и стига сте плюли, че омръзнахте на хората вече...

Коментар

• Между другото, за едни бъдещи избори, проблемът с това дали са прозрачни бюлетините може да се реши много лесно.
                Просто стъклата на урните трябва да са матирани (да кажем на 20% матиране), а не изцяло прозрачни.

В тази държава умишлено никой не мисли.

Коментар

Ами аз това ти казвам - постваш, а не мислиш. Олекваш така, а има гласове да събирате.

Относно горната ти снимка. Огледах бюлетината, когато гласувах. Може да се види отпечатаното, само ако е разгъната и срещу светлината (то май само на картон не може да се види). Предполагам, че така е направена и снимката с някой мобилен телефон.
                  В сгънато състояние и пусната в урната е невъзможно да се види каквото и да било.
                  Когато и ако гласуваш, погледни я и ще разбереш за какво ти говоря.

П.П. Да не говорим, че снимката ти на бюлетината не е с печат и не може да се твърди дали не е манипулация.
                  гълъбче бюлетината е взета от сайта ,, За честни избори''който ти посочих .В същият по- долу в ляво има за днес посочени Нарушения (от картата, в хронологичен ред) по градове и какви са те https://www.fairelections.eu/main
                  https://www.fairelections.eu/reports/
                  Що се касае до това ,дали се вижда като е сгъната или не ,сега отивам и ще проверя твърдението ти.
                  Last edited by коки; 30.10.2011, 16:53.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

гълъбче това ,че са поснали в новината стара бюлетина от където съм я взела и аз не значи ,че няма прозрачни такива и на тоя вот.

Доказателство >Бюлетината е за София взета от тук https://www.fairelections.eu/reports/view/314
                    Ами аз това ти казвам - постваш, а не мислиш. Олекваш така, а има гласове да събирате.

Относно горната ти снимка. Огледах бюлетината, когато гласувах. Може да се види отпечатаното, само ако е разгъната и срещу светлината (то май само на картон не може да се види). Предполагам, че така е направена и снимката с някой мобилен телефон.
                    В сгънато състояние и пусната в урната е невъзможно да се види каквото и да било.
                    Когато и ако гласуваш, погледни я и ще разбереш за какво ти говоря.

П.П. Да не говорим, че снимката ти на бюлетината не е с печат и не може да се твърди дали не е манипулация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                      Мейси, Мейси, ако някой в този форум е платен, това си ти. И то от Трактора!
                      Пак ръсиш лъжи.Тоя трактор пак ти казвам,че не го познавам .За сега чао ,че ми дойде музата да гласувам.

Коментар

гълъбче това ,че са поснали в новината стара бюлетина от където съм я взела и аз не значи ,че няма прозрачни такива и на тоя вот.

Доказателство >Бюлетината е за София взета от тук https://www.fairelections.eu/reports/view/314
                        Отново лъжа и манипулация. Ако не ви хванат - супер! Ако ви хванат, е ще се извиним, че са ни подвели нас. Такъв е животът.

Коментар

Я помисли дали тази бюлетина е за балотаж, т.е. от днес. Колко са вариантите за гласуване на балотаж. Да ти подскажа - 2 (ДВА). Колко "прозират" отзад?

Коментар

хахаха мен никой не може да ме уволни ,по простата причина ,че на никого не съм слуга.Много скоро ще научите какво са подготвили за всички нас ченгесарите.Само гледайте.Не напразно е посната сниката по -долу от Джей на Ангел Семерджиев.
                            Мейси, Мейси, ако някой в този форум е платен, това си ти. И то от Трактора!

Коментар

От днес инфо .БЮЛЕТИНИТЕ СА ПРОЗРАЧНИ и ТОВА СИ Е! http://www.petel.bg/BYULETINITE-SA-P...A-SI-E--__9053

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Абсолютно.. Нали балонажа на изботите ще е минал, могат да се развихрят
                                като допълнение 2 млрд.евро>>>>>>>>>>>към нигерийската банка най-вероятно .
                                обаче не си мисли ,че за това не е докладвано извън страната .
                                Last edited by коки; 30.10.2011, 16:29.

Коментар

Working...
                                X