Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще гласуваш ТИ на втория тур за президент?
Collapse
X
-
Добър ден Мутриландия! Какъв прекрасен слънчев ден за гласуване.Дилемата днес е - открит комунист или прикрит комунист.Дали изборът ни ще промени същността и вътрешните убеждения на избрания? Кое е "по-доброто" за нас - "милиционерсоциализъм" или "евросоциализъм"?
Софиянец.
E, и как ще докажеш, че това е истина, а не фалшификат. То се знае кой е майстор на тези номера. БСП, разбира се!
Ех, Мейси, Мейси Не трябва така грубо! Ама ти като Джей, Чичо и Гигов - ако мине, мине! Ако не, ще се извиним.
http://results.cik.bg/tur1/protokoli_os/0306/05348.htmlВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеСъдейки по резултатите от анкетата, знам кой ще е новият президент. В този форум една анкета не е съвпаднала с реалните резултати от което и да били допитване.
Като се избере президент ,като се избере гл прокурор ,като се избере висш съдебен съвет и като се изберат кметове и конституционни съдии прибавени към безгласните букви в МС и НС ....загуба за обективната действителност е краят на една власт.
Краят на тази власт е когато няма на кой друг да прехвърлят вината и отворят кацата с мед да замажат народното недоволство а то ще стане скоро .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСмешко, ела да ме научиш в залата?Тръгнал да се печерпи на възрастни хора
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blagoroden_Pi4 Разгледай мнениенов ник ли!!!
ще те науча аз тебе как да уважаваш по висшите от тебе, жалка мравкоТръгнал да се печерпи на възрастни хора
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Ей, олигофрен, ти или си поредния новорегистриран платен тъпанар, или (което е по-вероятно) си поредния наритан задник в темата за форекса, който влиза с нов ник.
страшно ме извади от нерви нямам думи, ще те лапна за закуска само да може да си уредим срещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДосадников - а не трябва ли да предостави изпълнението на тези, които пердставят най-изгодна оферта? А забеляза ли и друго - обещава 60% от административните длъжности да бъдат заемани от етнически Българи? Не трябва ли да ги избира по ценз, образование, способности, честност, а не по етнос? Подобно споразумение е опасен прецедент !!!Кой кадърен човек ще работи в държавната администрация, за смешните заплати. Там отиват хора, или тъпи като картофи, или разни хитруши, дето да си правят далаверите
Коментар
-
Тъпо маце мейси,
Жалък опит правиш с елементарен фотошоп! Всеки, който изтегли файла от мястото, към което сочи линка, може да се убеди, че това е некадърно упражнение по фотошоп. Всеки 14-годишен хлапак от местната математическа гимназия ще го направи по-добре.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marto Разгледай мнениеЕдин човек влиза в супер “high-tech” бар, където робот стои зад плота вместо барман.
Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?.
Човекът отговаря:
-150.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота.
Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново.
Роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?.
А човекът отговаря:
-Мисля, че е около 20….
Тогава роботът му сервира една голяма чаша с червено вино и го пита:
-Е, значи пак ще гласуваме тази неделя, а?
доста плиткоумен виц от твоя страна, не знам от къде се пръкна но едва ли има някои които да се смее на шегите ти, просто не са смешни
Коментар
-
Един човек влиза в супер “high-tech” бар, където робот стои зад плота вместо барман.
Отива човекът на бара, а роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?.
Човекът отговаря:
-150.
Роботът веднага му сипва 16-годишно уиски и започва разговор за глобалното затопляне, интерференцията на заобикалящата среда, квантовата механика, нанотехнологиите и т.н.
Човекът остава много впечатлен от вечерта и затова и на другата вечер решава да тества робота.
Когато роботът го пита за неговото IQ – той казва 80.
Веднага роботът му сервира бира и му говори за футбол, карти, любими ястия, жени и пр.
Все така заинтригуван, човекът се връща на следващата вечер отново.
Роботът го пита:
-Колко е Вашето IQ?.
А човекът отговаря:
-Мисля, че е около 20….
Тогава роботът му сервира една голяма чаша с червено вино и го пита:
-Е, значи пак ще гласуваме тази неделя, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеE, и как ще докажеш, че това е истина, а не фалшификат. То се знае кой е майстор на тези номера. БСП, разбира се!
Ех, Мейси, Мейси Не трябва така грубо! Ама ти като Джей, Чичо и Гигов - ако мине, мине! Ако не, ще се извиним.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
Коментар