If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моето е 155 Ченгеджийство е да търсиш на кой какъв е дядо му, забравил си да напишеш за баба и, стринка и, и тетка и
За кмета на Варна не мога да кажа нищо, не съм запознат. Поначало един успял бизнесмен би бил добър кмет, но лично на мен Марешки не ми е симпатичен.
.... Доста от оживялите и проспериращи "борчета",са минали през милицията.Като шофьорчета. Бате,върни се към времето на Партията -Държава с член 1;-))И армията,и милицията си имат генерали.Конкурират се,завиждат си и т.н.Но за Партийната сигурност,на ЦК,и контрола над милиция и армия десетилетия е отговарял друг генерал.Като всеки генерал,си има доверен шофьор.Е,представи си,че сина му организира парламентарните избори-дали е възможно?....Апропо-шофираш ли добре?
Моето е 155 Ченгеджийство е да търсиш на кой какъв е дядо му, забравил си да напишеш за баба и, стринка и, и тетка и
За кмета на Варна не мога да кажа нищо, не съм запознат. Поначало един успял бизнесмен би бил добър кмет, но лично на мен Марешки не ми е симпатичен.
Аз ти казвам да не приказваш тия басни за борбата на ГЕРБ с комунизма или ДПС Не живеем на Марс все пак
Каква синя идея бе човек. Виж ония долу, те сини ли са .. Хайде.. IQ то на някой от нас е повече от средното 100, за това зарежете тия ченгеджийски глупости
Монти, СДС през последните няколко години опорочиха синята идея и идеята за дясна партия, хората които вярват в тези ценности сега гласуваха за ГЕРБ.
Поздравления на всички вярващи в Синята Идея.
Днес приключи прехода започнал на 10 ноември 1989 г !!!
Каква синя идея бе човек. Виж ония долу, те сини ли са .. Хайде.. IQ то на някой от нас е повече от средното 100, за това зарежете тия ченгеджийски глупости
"Алфа рисърч": Плевнелиев с 54.1% при 100% паралелно преброяване
Историята е кръговрат ....СДС през 1998 г. имаше повече от ГЕРБ сега ...
БСП през 1994 имаше повече от СДС през 1998 г...
В момента вие унищожихте дясната партия СДС и възкръснахте БСП ,.сега милион и половина посегнаха към червената бюлетина ,след година колко ли ще бъдат....
На изборите през 2009 г бяха 700 К червени сега са милион и половина само 2 години след погрома тройната лъжа..... ...браво гробокопачи ,вместо да вземете електората на левите вие унищожихте десните ....
Монти, СДС през последните няколко години опорочиха синята идея и идеята за дясна партия, хората които вярват в тези ценности сега гласуваха за ГЕРБ.
Поздравления на всички вярващи в Синята Идея.
Днес приключи прехода започнал на 10 ноември 1989 г !!!
А и гледайки резултатите в Смолян/водеше с 8 % БСП ,Благоевград/двама леви кандидати/ и Кърджали....или турците не са излезнали да гласуват или са гласували за Плевналиев. Доган си води играта по добре трете сила в НС от три от колкото една от многото парламентарни сили...следващото НС Доган пак ще е на власт ...може и с ГЕРБ ,сагата с БТН натам води...
bate Goiko - чак , когато България стане независима от Русия и руските енергийни доставки може да се очаква да се случи това , за което говориш.Изгледи за подобно събитие има , ако Китай пробие бариерата на петролните монополи и се добере до новите енергийни технологии. За сега обаче подобно събитие няма.
Назаем от Каролев
Искам да завърша с нещо, което моята приятелка и кандидат за общински съветник в листата на НДСВ, архитект Таня Дикова, ми сподели наскоро – в историята няма добро и лошо – историята е обективна. Събитията се случват и точка. Възприемането на добро и лошо е субективно и то зависи от гледната точка. Метеоритът, убил динозаврите, е катастрофално събитие за тях, но манна небесна за хомо сапиенс, чийто път напред е разчистен. Така че нека не заклеймяваме тези резултати като добри или лоши, а просто ги приемем. За тези от вас, които искат не харесват ГЕРБ искам да кажа, че именно окупирането на всички власти от една партия прави извиненията невъзможни и ги поставя в ъгъла на едноличното носене на отговорност. За другите, които вярват в управлението на ГЕРБ, това е шанс наистина да докажат, че ГЕРБ може да направи България модерна и бързо развиваща се държава по обективни показатели, а не само по платени предизборни изявления на медиите. И в двата случая тези избори са обективно събитие, което вече е в историята. То не трябва да бъде забравяно и е нужно да извлечем своите поуки от тези и последващите събития, но самосъжалението или пък безумната радост не вършат никому услуга. Гледайте напред – там е полето за изява!
За първи път от 65 години комуноидите не са в управлението на България!!! Паметна дата!
"Алфа рисърч": Плевнелиев с 54.1% при 100% паралелно преброяване
Историята е кръговрат ....СДС през 1998 г. имаше повече от ГЕРБ сега ...
БСП през 1994 имаше повече от СДС през 1998 г...
В момента вие унищожихте дясната партия СДС и възкръснахте БСП ,.сега милион и половина посегнаха към червената бюлетина ,след година колко ли ще бъдат....
На изборите през 2009 г бяха 700 К червени сега са милион и половина само 2 години след погрома тройната лъжа..... ...браво гробокопачи ,вместо да вземете електората на левите вие унищожихте десните ....
За съжаление и ти, като Анон, Йосиф, Софиянеца...и други, неглижирате основния въпрос...неотговаряйки по него
Благодаря, все пак, че не отвърна с една дума - комунист!
* * *
Между другото, от ГЕРБерите не прочетох един, който да изрази поне съжаление, че беше погазен закона, дори в най-чувствителната му част - анонимност на вота.
Право на личен глас, без евентуални последици - Таен вот.
В Герберската Школа и чувството за чест ли се ампутира?!
Много има да се учи БСП (съни(тя) - записвай си!!!). Тези хора наистина не разбират какво им се е случило.
Днес, когато имат огромна аудитория, безплатно телевизионно време и вместо да се опитат да отправят послания, да кажат нещо умно, балансирано, нещо с което да започнат да градят следващи избори - Те само за купуване, манипулиране, плашене и т.н. и т.н. неща, които интересуват само Изпълнителното бюро и Станишев, който ще се стреми да запази поста си.
Прости хора.
И как можа Станишев да не поздрави Плевнелиев за победата?!?! Не, че от него се очаква мъжкарско поведение, но поне политическо такова да беше показал.
Бля бля бля - мейси дойде ли ти акъла в празната глава сега. Значи викаш Плевнелиев е комунист пък Калфин не е - хахахахахааха, наистина печелиш отличен по простотия.
То си беше известно ,че куклата на конци ще е новият президен още с обявяването му еднолично от Рапона за кандидат .Преди малко обявиха по БТВ резултати .Е, няма такива измами, навсякъде почти печели ГЕРБа.Няма какво да се каже, освен майната й на тази държава!А някой ако си мисли ,че герберистите не са бивши комунисти жестоко се е излъгал .Освен ,че са такива ами гуруто им е ученик на тато Много скоро ще разберете какво значи еднолична диктатура
За първи път от 65 години комуноидите не са в управлението на България!!! Паметна дата!
Днешната нощ, е дежа вю за България на 9.ix.1944 година една шайка , немили, недраги никому неизвестни хора, средно интелигентни по - принцип вземат Властта в цяла България !!! Всички знаем какво се е случило после, последиците ги усещаме и до днес !
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
За съжаление и ти, като Анон, Йосиф, Софиянеца...и други, неглижирате основния въпрос...неотговаряйки по него
Благодаря, все пак, че не отвърна с една дума - комунист!
* * *
Между другото, от ГЕРБерите не прочетох един, който да изрази поне съжаление, че беше погазен закона, дори в най-чувствителната му част - анонимност на вота.
Право на личен глас, без евентуални последици - Таен вот.
В Герберската Школа и чувството за чест ли се ампутира?!
Съни, който иска да свърши работа намира начин. Такъв е новият ни президент Роската. Да му е честито президентското кресло и вярвам ,че ще се справи и няма да разочарова избирателите си. Който не може да свърши работа си намира оправдание- такива са комунягите откак ги помня. Като бивш партиен член, няма да ти разказвам на колко много глупости съм се наслушал и нагледал. Последният ми вот за БСП беше когато избрахме партията на другаря сергей с пълно мнозинство в парламента. Тогава се заклех, че ако се осерат, никога повече няма да дам глас за тях (а те ги направиха много яко с което показаха ,че са некадърни и не разбират от управление и икономика) И само демагогстват, че цялата власт се съсредоточавала в ръцете на ГЕРБ. Ами какво да кажем, че те искат власт не за да работят в името на нацията а за да пречат на управляващите и да съботират политиката им. Имай предвид ,че 98% от армията и полицията през 1989 г, бяха партийни членове - по задължение. Много от тях още са в структурите и промитите им и корумпирани мозъци продължават да пречат на напредъка на Държавата Да се върнаем на 1996-1997 г, и ограбването на спестяванията на най бедната част от населението. това ли им беше социалната политика.-да ограбят изкараните с кръв и пот спестени пари на миньори, металурзи, строителни работници спестили някой лев от работа в пустините на Африка и т.н. А тогава всички силови структури бяха тяхни, мнозинство в парламента също, какво им липсваше да работят за благото на нацията?????/. Ще ти кажа какво: Жаждата за бързо и безскруполно забогатяване и ограбване на държавния бюджет по всевъзможни схеми. И не на последно място: тези хора са национални предатели. Те си направиха пачки в чужди банки, и им дреме какво ще се случи на всички останали в тази държава.
Коментар