If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
и аз това си помислих, че може Плевнелиев да бъде подкрепен от други партии и движения, а не от герб, но не ми дойде на акъла, че може БСП (комунисти) да го издигнат след 5 години пак за кандидат-президент ..................... това ще ми дойде в повече, ако се случи
Ако видиш само Киро крушката варненски каква метаморфоза преживя в политическата си кариера...
Както е модерно в БГ политиката, на следващите избори най-вероятно Плевнелиев ще бъде кандидат на БСП. Така че на следващите избори нищо чудно Боко и Плевнята да са един срещу друг.
и аз това си помислих, че може Плевнелиев да бъде подкрепен от други партии и движения, а не от герб, но не ми дойде на акъла, че може БСП (комунисти) да го издигнат след 5 години пак за кандидат-президент ..................... това ще ми дойде в повече, ако се случи
гледал съм пожарникаря и знам какво каза, но ти като старшина най-добре знаеш, че всяка заповед е предпоследна
................... а може Плевнелиев да реши да се конкурира с мухоБОЙКО на следващите избори --->>> казват, че апетита идвал с яденето
Както е модерно в БГ политиката, на следващите избори най-вероятно Плевнелиев ще бъде кандидат на БСП. Така че на следващите избори нищо чудно Боко и Плевнята да са един срещу друг.
Ти май не слушаш какво казва Бойко?!
Росен ще бъде президент само един мандат, докато през 2016та Бойко сам се кандидатира за този пост.
Росен е само една възглавничка, която Бойко слага на президентския стол за да го топли за него!
И ако не вярваш, пожарникаря го каза на няколко пъти. От които единият беше на 4 септември, когато представяше "кандидата" Росен.
гледал съм пожарникаря и знам какво каза, но ти като старшина най-добре знаеш, че всяка заповед е предпоследна
................... а може Плевнелиев да реши да се конкурира с мухоБОЙКО на следващите избори --->>> казват, че апетита идвал с яденето
Кандидатпрезидентската двойка на БСП Ивайло Калфин и Стефан Данаилов са получили повечето от гласовете на българите в чужбина. Според данните на Централната избирателна комисия (ЦИК) за претендентите на левицата са гласували 42.58% от сънародниците ни, живеещи извън страната - общо 20 686 гласа.
За номинираните от ГЕРБ Росен Плевнелиев и Маргарита Попова в секциите зад граница са пуснали бюлетини 15 130 души - 31.14% от гласувалите в чужбина.
За независимия кандидат за президент Меглена Кунева са получени 5500 бюлетини - 11.32% от гласовете в секциите в чужбина. Сали Ибрям от "Национално движение "Единство" е получил гласовете на 2613 души (5.38%).
Близки са резултатите на лидера на "Атака" Волен Сидеров (949 гласа, или 1.95%) и на независимия кандидат Светослав Витков - 982 гласа, или 2.02%
Областният лидер на ГЕРБ във Варненско и бивш агент на ДС Павел Димитров заяви, че споразумението задължава при всички свои действия партиите да се съобразяват с принципите на политическа равнопоставеност, консенсус на решенията, отвореност към дясното, а същевременно и за запазване на политическата идентичност на всяка една от тях.
мислех на тези избори да гласувам за герб, но след случката в катуница и след като чух и видях позицията на пожарникаря по проблема се дистанцирах от участие в двата тура избори
все пак в момента избора е сведен до две възможности -> Росен Плевнелиев или комуниста калфин -> така, че избора е лесен за тези които ще гласуват
аз ще се въздържа да гласувам в неделя и се надявам на успешен президентски мандат на Росен Плевнелиев който да спечели доверието ми и след 5 години да ме накара да гласувам за негов втори мандат...
Ти май не слушаш какво казва Бойко?!
Росен ще бъде президент само един мандат, докато през 2016та Бойко сам се кандидатира за този пост.
Росен е само една възглавничка, която Бойко слага на президентския стол за да го топли за него!
И ако не вярваш, пожарникаря го каза на няколко пъти. От които единият беше на 4 септември, когато представяше "кандидата" Росен.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Как с какво? Да получат почти без пари имоти от софийска община и после да ги препродата с огромна печалба.
Първоначално изпратено от Днес
Сделката за бизнес парка ощетила Столична община с 3 млн.
Столичната община е ощетена с много пари при сделката за "Бизнес парк София", съобщи пред журналисти в парламента председателят на младежкото обединение на БСП Явор Гечев.
Сделката бе в основата на скандала около кандидат-президента на ГЕРБ Росен Плевнелиев, за когото министър Цветан Цветанов съобщи, че по онова време (2007 г. - бел. ред.) му е бил поискан подкуп от 500 000 евро..
Първоначално изпратено от Вести
БСП обвини Плевнелиев в огромно обогатяване
..........................
Гечев разказа, че земята, върху която е построен бизнес-паркът, е сменила няколко пъти собствениците си.
Към него се присъедини депутатът от БСП Димчо Михалевски, който разказа, че с решение на Столичния общински съвет от 2007 г. са били предоставени 20 дка площи - общинска собственост, срещу 24 дка на "Бизнес-парк, София" като стойността на размяната е 72 евро на кв.м.
Кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин е получил безусловно подкрепата на електората на ДПС. Това се вижда дори от бегла справка в резултатите, обявени от Централната избирателна комисия за гласуването из т.нар. смесени региони.
Сравнението на резултатите от изборите за местна власт и за държавен глава ясно показват, че там, където ДПС печели сериозна преднина и дори бие на първи тур, претендентът на левицата за президент има доста повече гласове от кандидата на ГЕРБ Росен Плевнелиев. В много от случаите Калфин дори води с над 50 на сто от гласовете из "бастионите на ДПС", а станалия първи Плевнелиев взима едва 20-25 на сто.
Най-голяма подкрепа Калфин получава из селата и малките градове от Кърджалийско, Разградско, Шуменско, Силистренско. В малката кърджалийска община Черноочене например кандидатът на левицата взима 68 на сто от гласовете.
Макар на първи тур движението да не взе официална позиция за президентския вот, неофициално се говореше, че инструкцията е да се гласува за претендента на левицата. В изборната нощ лидерът на ДПС Ахмед Доган вече ясно заяви, че партията ще подкрепи на втори тур двойката Калфин-Данаилов. Какъв бонус ще донесе това на Калфин, който явно е получил и на първи тур сериозна подкрепа от партията на Доган, още тепърва ще се види. Опонентът на левия претендент - Росен Плевнелиев, вече заяви, че по изчисления на ГЕРБ Ивайло Калфин е изконсумирал вече подкрепата на ДПС.
мислех на тези избори да гласувам за герб, но след случката в катуница и след като чух и видях позицията на пожарникаря по проблема се дистанцирах от участие в двата тура избори
все пак в момента избора е сведен до две възможности -> Росен Плевнелиев или комуниста калфин -> така, че избора е лесен за тези които ще гласуват
аз ще се въздържа да гласувам в неделя и се надявам на успешен президентски мандат на Росен Плевнелиев който да спечели доверието ми и след 5 години да ме накара да гласувам за негов втори мандат...
Ти нали знаеш, че това са най-вече гласовете от Турция.
Така че ти благодаря за доказателството, че куклата на конци на Гоце Калфин разчита най-вече на своя господар Доган
И тук ще напише това което написах в тема Политика .Стамболов не са ви виновни мюсюлманите живеещи в Турция ,а вината е изцяло на куклата Плевнелиев.Ако вашият кандидат за президент беше отговорил на девет не особено трудни въпроса изготвени след допитване сред българи от пет континента ,щеше да има по -висок резултат от Калфин .За да видиш за кво става дума цък тук http://www.eurochicago.com/2011/10/r...liev-otgovori/
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар