IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избори за кмет на София-2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• А, да Ви е честит..

А да Ви е честит, новия (стар) кмет на София!

Коментар

• Хвала и на таквизи кандидати за кметове като видния български икономист г-н Кольо Парамов, който събира 80 (осемдесет) гласа, само с 3 (три) гласа повече от последния в класирането - световно неизвестния Емил Евгениев Антонов от ПП „БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНО-РАДИКАЛНА ПАРТИЯ”.

Хвала! Хвала! Хвала!

П.С. Интересното е, че за г-н Парамов са гласували и трима форумци, ако се вярва на анкетата! Но резултатът му тук във форума е направо зашеметяващ на фона на реалното му представяне.
      Last edited by netware5; 24.10.2011, 12:37.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
        Нека погледнем тези избори и от веселата им страна. Ето резултатите на общинската листа на една партия в София. Данните са от сайта на ЦИК:

Предполагайки, че тези юнаци (26 кандидати в листата) са гласували за себе си, излиза, че са привлекли още 7 (седем) избирателя!!! Хвала на таквизи политици, които не могат да накарат даже роднините си да гласуват за тях!
        Ха-а-а-а-а-ха-ха-ха - на следващите избори аз, Императорът ще се кандидатирам и САМ ще привлека В ПЪТИ повече избиратели от тия суяци !!!

Ще предложа на Светлю да ми стане кандидат-вице.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Импе у Софето разбира се живеят и умни българи но явно са под 1%от жителите.За останалия калабалък най голямото постижение в живота е че са родени и живеят в София.И искрено си вярват че са с нещо повече от останалите хора.Точно тези ни натресоха Бойко и Цецо и както е тръгнало няма скоро да се отървем от тях.Първанов Бойко и Цецо са най отвратителните хора управлявали България заедно.Дано Росен не постигне още по големи успехи
          Така е. Остава ни само едно - този 1% да се борим и по СЪДЕБЕН ПЪТ да смажем тая жалка самоковска селянка !!!
          - Живееш под наем със семейството си - а пачаврата строи безплатни къщи за хъхряците? - Искаш и ти такава, ако не - СЪД !!!
          - Детето ти мръзне по спирките, за да иде на училище, а чааветата ги возят със специален автобус? - Искаш безплатен училищен транспорт и за детето ти, ако не - съд !!!!
          - Глобяват те, задето пуделчето ти се е изакало в градинката, а мангалът не го глобяват, нищо че конят му е омазал цялата улица в лайна? - СЪД !!!
          - Близкото незаконно гето цяла зима те трови с пушекът на кюмбетата, натъпкани с боклуци и замърсяването на въздухът надхвърля в ПЪТИ пределните норми, определени от ЕС ?!? - СЪД !!!

И преди съм казвал, че това е начинът !!! 1% софиянци (за който говориш ти) - това са 20 000 души - напълно достатъчни така да погнат пая пачавра, че да я накарат сама да си сложи край на животът !!!!

И още нещо, което да кажа отсега - идущата пролет нямам намерение да излизам да чистя боклуци. Нямам намерение, след като съм платил такса смет да излизам и да върша сам това, за което си плащам... а после дни наред вятърът наново да разнася купищата събрани от нас боклуци, защото няма кой да ги прибере... тъй като цялата налична техника е ангажирана да чисти безплатно планините отпадъци на нищо неплащащите и незаконно настанили се в София мангасари.
          Който е гласувал за самоковският парцал, той да излиза да чисти... а после ако може и себе си да измете някъде другаде.

Коментар

• Нека погледнем тези избори и от веселата им страна. Ето резултатите на общинската листа на една партия в София. Данните са от сайта на ЦИК:
            37. ПП "СОЛИДАРНОСТ"
            1. Любомир Красимиров Георгиев
            2. Силвия Димитрова Георгиева
            3. Жеко Костадинов Симеонов
            4. Атанас Емилов Михайлов
            5. Симеон Славчев Илиев
            6. Борислав Крумов Борисов
            7. Снежана Стефанова Янкова
            8. Георги Николаев Колев
            9. Росен Митков Асенов
            10. Димитър Николов Благоев
            11. Мариян Трайчев Иванов
            12. Киро Борисов Стефанов
            13. Валери Ангелов Иванов
            14. Димитър Костадинов Симеонов
            15. Марин Василев Миланов
            16. Емилия Валериева Георгиева
            17. Илиян Киров Стефанов
            18. Ихтиандър Красимиров Георгиев
            19. Крум Бориславов Борисов
            20. Красимир Георгиев Йосифов
            21. Славчо Стефанов Руменов
            22. Минка Георгиева Лилова
            23. Надка Димитрова Стефанова
            24. Трайчо Николаев Кочев
            25. Антоанета Тодорова Йосифова
            26. Славчо Недев Георгиев

33 гласа = 0.02%
            Предполагайки, че тези юнаци (26 кандидати в листата) са гласували за себе си, излиза, че са привлекли още 7 (седем) избирателя!!! Хвала на таквизи политици, които не могат да накарат даже роднините си да гласуват за тях!
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от qwerty_1980 Разгледай мнение
              Малко съм разочарован от демонстрираната неспособност на по-голямата част от българите да мислят....., честити ни кмет Бойко и президент Бойко.
              Виж квоо..
              Дай да не обиждаме и неглежираме Бащицата... А къде забрави МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ ББ...аааа ????
              А, СТРОИТЕЛЯТ на съвременна България ..а ???

Коментар

• Импе у Софето разбира се живеят и умни българи но явно са под 1%от жителите.За останалия калабалък най голямото постижение в живота е че са родени и живеят в София.И искрено си вярват че са с нещо повече от останалите хора.Точно тези ни натресоха Бойко и Цецо и както е тръгнало няма скоро да се отървем от тях.Първанов Бойко и Цецо са най отвратителните хора управлявали България заедно.Дано Росен не постигне още по големи успехи

Коментар

• да се надяваме все някога нещо да се промени.... е илюзия...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    В София живеят най тъпите българи.Невероятна тъпотия.Направете Бойко император да ви таковам у глупаците
                    Аре-аре - никакви такива - Императорът е един.

Иначе за злочестина си прав, драги. Никога не съм се срамувал така, че съм роден софиянец. Сега говорих с девойка (съфорумка), която бе застъпница в една секция - тя рече, че резултатите са реални, поне до голяма степен - и ГРОБ - плевнята, фъндъкът, явно просто си печелят, явно простаците наистина са гласували за тях...

Явно на мнозина софиянци им харесва софия (с малка буква) в този си вид - с глутниците помияри, с гнусните незаконни гета, окупирали половината квартали, с купищата боклук, с откраднатите капаци на шахти, в които си трошат краката, с незаконните каруци, които откарват за скрап същите тези капаци или просто мъкнат боклуци, предизвиквайки хаос в движението, харесва им да газят конски лайна по улиците, оставени като диря след конете, за които мангалите нищо не плащат и никъде не ги регистрират, харесва им да плащат след това такси за малкото кученце на детето си и да му вадят повече документи, отколкото се вадят за човек.
                    Харесва им също така да се свиват под наем (мнозина), докато с техните пари се строят безплатни къщи за същите тия мангали, харесва им вечер да се прибират до къщи на пребежки, за на не ги нападват, ограбят, пребият, харесва им да посрещат след училище дори порастналите си деца, защото се страхуват за тях, харесва им децата им да се връщат премръзнали до смърт от училище, защото безплатен училищен транспорт има... ама само за мангалските чаавета (сигурно щото родителите им плащат много данъци)... въобще ХАРЕСВА им да бъдат тъпкани, унижавани, дискриминирани, да се гаврят с тях и да ги грабят !!! Или просто се страхуват да бият шута на една жалка самоковска лелка, която дори на един елементарен диспут стана за посмешище и будеше не уважение, а отвращение и жалост !!!!

СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ СОФИЯНЕЦ - СРАМ МЕ Е КАКТО НИКОГА ДОСЕГА!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от qwerty_1980 Разгледай мнение
                      Малко съм разочарован от демонстрираната неспособност на по-голямата част от българите да мислят....., честити ни кмет Бойко и президент Бойко.
                      В София живеят най тъпите българи.Невероятна тъпотия.Направете Бойко император да ви таковам у глупаците

Коментар

• Малко съм разочарован от демонстрираната неспособност на по-голямата част от българите да мислят....., честити ни кмет Бойко и президент Бойко.

Коментар

• Ха-ха - видяхте ли вчера на дебатът - Каролев и Прошков унищожиха жалката фъндъкова !!! И пак бяха ного меки - аз ако бях на диспутът щях да я накарам да се разреве и да избяга като настъпена мишка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Suspect Разгледай мнение
                            Съни, идеята е наистина интересна. Все пак той е икономист, така че става ли дума за финансови въпроси, Каролев е в стихията си. В крайна сметка основата на повечето, ако не и на всички, проблеми е чисто финансова. Той предлага с въпросните облигации да се ремонтират и училищата в София. И не е открил Америка - това отдавна го има по света, но ние тук не знам защо не искаме да черпим опит от други по-развити градове.
                            Ето тук намерих един клип дето говори по въпроса

http://www.youtube.com/watch?v=ThG26Gs8xKw
                            добър клип добре обяснява идеята си
                            Всъщност, тя не е нова, лансира я от доста време като общински съветник, но няма кой да го чуе

Има дребен проблем с този общински облигационен дълг, който го е спъвал досега - необходима е пълна публичност на отчетите, кой, как и защо изпълнява поръчките...
                            Просто хората, закупили облигациите по закон имат право на това.
                            Но, не знам на повечето софиянци какво им говори БФБ, облигации...особено, тези, които ще продадат гласа си!

За 4 години управление на ГЕРБ събраната такса смет се удвои. А боклукът си е
                            същият!
                            Избери Владимир Каролев за кмет. Гласувай за себе си с № 45!
                            Писна ми от дупки с пет годишна “гаранция”, които цъфват отново след първата зима.
                            Бързо се изграждало метрото? Досега скоростта е 0.9 км / година.
                            Градинският охлюв е по-бърз. Знам как да ускоря метрото.
                            В 22-ри век ли ще се реши проблема с паркирането в София? Аз казвам НЕ!
                            Общинска банка е пример за това, как понякога крадецът идва с костюм и вратовръзка,
                            вместо с маска и пистолет...
                            http://www.karolev.com/bac/karolev.nsf/0/410615AF9AEC168EC2257924006C9ABC/$FILE/KAROLEV-Predstaviane-20111009.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                              Защо е супермразен сегашния? Като минавам през пловдив, ми изглежда по-добре от предишните избори. Предишния кмет някакъв гинеколког ли беше ?
                              Мразен е поради ред причини , първата причина е ,че обслужва интересите на Г.Гергов ,втората причина е подмяната на вота който направи - стана кмет от ВМРО беше подкрепен от ГЕРБ и благодарение на това спечели ! След няколко месечно управление започна да си прави неговите игри и ГЕРБ се дистанцираха от него това се получи ! Още един факт е ,че Пловдив е най-слабия град от големите градове по усвояване на Европари , ! Иначе некадърността , повърхностното мислене и плитките лъжи на кмета и неговите служители са повсеместни ! Имали смисъл да коментирам повече !
                              Каквото и да ти говорят знай, че става дума за пари!

Коментар

• Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение
                                Сори, всичките дефиниции на добрия политик и доброто управление звучат перфектно, но само на теория, на практика нещата стават много по-различно... Точно затова казах, че разсъждаваш наивно .... И отново не си ме разбрала, бай Ганьо, бай Мангал и бай Хасан са ти 80-90% от населението, точно затуй имах предвид, че рационален и разумен избор не мож очакваш от тях, и кво излиза, че остават едни мижави 10-20% от онези рационалните и трезвомислещите, които трябва да обърнат каруцата...
                                извинявай но темата на разговор не бяха ли изборите за кмет? донякъде си прав за българският избирател, но тук нямам идея да му правя психологически портрет...

Коментар

Working...
                                X