Нимой с лошо ....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеЕгати!!!Да "Няма нищо по-хубаво от лошото време"!!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеТи какво предлагаш - да се оправят първо между селските пътища за да можете да минавате там веднъж годишно, а магистралата да почака докато всяка година там умират няколко стотин човека при катастрофи?
Предлагам разумно и рационално изразходване на БЮДЖЕТА...( както се оказа, засега парите от Европа за пътищата се губят по завоите..)
Грандоманията ще ни довърши...
Показаха пак идеите за нови магистрали...До Калотина - 450млн Е
ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ ????
Всяка седмица по два пъти пътувам до Драгоман...
Знаеш ли бе .... ,че по 38-50 секунди не срещам кола....
За 6 дни в годината, когато има трафик ли ще правим магистрала ???
След Сливница направете скоростен път до Калотина и готово...
И ще има пари за всички междуселски пътища.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от rogers Разгледай мнениеТи какво предлагаш - да се оправят първо между селските пътища за да можете да минавате там веднъж годишно, а магистралата да почака докато всяка година там умират няколко стотин човека при катастрофи?
Тази година ходих по южното Черноморие, ходил ли си там скоро?
От Царево надолу имаш ли идея що за "път" е !?
п.п. колегата ме подсети, обикалял ли си по Северна България да видиш за какво иде реч?!
Коментар
-
Ще ходят до там да си откъртят асфалт за сандвич ли???
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение"...Но наш човешки дълг е да търсим изхода именно в желаната от нас посока и да умираме само в краен случай!"
Богомил Райнов е Намбър Уан!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГласуват щото им удвоиха пенсиите.А бойко какво е направил за тях?Диря диря и очила съм сложил и нищо не откривам.А сетих се строи им магистрали.За кого строи не е ясно.Ние отиваме към 5 милиона от които над милион цигани.Кой ще ги подържа тези магистрали.А останалите пътища са като след бомбардировка.Хората не могат да отидат до града на 10 км щото само трапища а и билета 2 кинта.Ма бате ви бойко живее в друг свят
За пореден път срещам човек, който е недоволен от правителството, защото не му е оправило отсечката от 10 км. между неговото и съседното село. А, и билетът от 2 лв. правителството ли го определя?
Що не мислите, като пишете!
Коментар
-
Ти какво предлагаш - да се оправят първо между селските пътища за да можете да минавате там веднъж годишно, а магистралата да почака докато всяка година там умират няколко стотин човека при катастрофи?
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеГласуват щото им удвоиха пенсиите.А бойко какво е направил за тях?Диря диря и очила съм сложил и нищо не откривам.А сетих се строи им магистрали.За кого строи не е ясно.Ние отиваме към 5 милиона от които над милион цигани.Кой ще ги подържа тези магистрали.А останалите пътища са като след бомбардировка.Хората не могат да отидат до града на 10 км щото само трапища а и билета 2 кинта.Ма бате ви бойко живее в друг свят
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДобре бе, рибок.....
Писах :
за президент - за ХИПО
за кмет - за Каролев( само той разбира от акции от политиците, май)
за съветници - БСП ( за коректив на кметицата или по- точно на гл. архитект)
Призовавам да не се дава цялата власт на една партия ..!!!
С какво аз съм луд комунист, а ти си "умен" герберист....
Практик съм до мозъка на костите ми ( или каквото има там ...според теб)
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение"...Но наш човешки дълг е да търсим изхода именно в желаната от нас посока и да умираме само в краен случай!"
Богомил Райнов е Намбър Уан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНе бе,дразня се от теоретични разработки!!!
Аз от двадесет години само гласувам!!!И то доста шарено!!!!
И знам ,че хубавите неща не стават бързо!!!
Ще трябва да минем и през Бат Бойко!!!
Писах :
за президент - за ХИПО
за кмет - за Каролев( само той разбира от акции от политиците, май)
за съветници - БСП ( за коректив на кметицата или по- точно на гл. архитект)
Призовавам да не се дава цялата власт на една партия ..!!!
С какво аз съм луд комунист, а ти си "умен" герберист....
Практик съм до мозъка на костите ми ( или каквото има там ...според теб)
Коментар
-
Богомил Райнов е Намбър Уан!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеСнощи дадоха първоначални данни.
Близо 2/3 от гласувалите турци, цигани и хора над 61г. са пуснали бюлетина за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе съм гледал никакви пресконференции.Цял ден копах градината с една права лопата.Вечерта пих малко винце и легнах с намерение да гледам ама съм отцепил веднага.
Коментар
Коментар