IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • герберастите пипат здраво, не си поплюват. Власт им трябва. Дано само да не е за последно или за Бог да прости. Лошото в скучая е, че за балотажа алтернативата е трън та на глог. Тупик. цугцванг.
    Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

    Коментар


    • Пешо , не бъди наивен от Бойко магистрала не чакай..с 300 зора 50км. парче и то на цена като от чисто злато.По повод Източна Румелия , да тя си е България отвсякъде и София е България.Ти не се притеснявай чак толкова за събитията , Бойко е дребна риба и стана такава фигура в политиката , защото шефът му е много близък с руснаците ..очаква се те да търсят убежище за парите си и то да бъде България. Та Бойко и Златев са само една добра покана към онези и няма нищо вечно.Виж ако стане номера може и да инвестират в магистрала , то засега като ги гледам наблягат на гръцки дългови книги и това е много яка грешка - ГУБЯТ! и ще им изгорят паричките , като на цар Киро ще изгорят.
      D.Y.F-091066

      Коментар


      • Покрай вътрешните душмани да не забравяме и външните - репресивната структура, наричана "Европейски Съюз" !!! Ето какво казват неговите "наблюдатели", явно твърде късогледи:

        Спокоен и демократичен вот в България (?!?!?)

        Обърнете внимание и на следното:

        Препоръка на наблюдателите е в бъдеще да се дава възможност за водене на предизборна кампания на майчин език

        Явно не се намери никой, който да обясни на тия отрепки, че СПОРЕД БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА И В НЕЯ ОФИЦИАЛНИЯТ ЕЗИК Е БЪЛГАРСКИЯТ !!!! Следващият им ход сигурно ще бъде да задължат хората в тая държава да се научат да хъхрят !!! И пак няма да има кой да им се противопостави !!!



        Линк:
        http://www.dnes.bg/politika/2011/10/...-bg-vot.132142
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

        Коментар


        • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          ама виж как ти хареса, та увеличи групата
          Само минавам!!!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Абе много "нормална" паплач сте се "съдрале" тука бе!!!
            ама виж как ти хареса, та увеличи групата

            Коментар


            • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
              Това и мен ме изненадва ...за пореден път.
              Има някакви напъни, но изобщо не е действие, заредено със заряд.
              Макар че има чужди наблюдатели, свидетели на недотам прозрачни и приемливи практики.
              И за пореден път си мисля, че всъщност няма опозиция.
              Договорите са разпределени, целите начертани, играчите посочени....а изборите - част от играта
              То има време, те още изборите всъщност не са приключили, дори и първия тур

              Коментар


              • Абе много "нормална" паплач сте се "съдрале" тука бе!!!

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  ... Аз ако бях на шефовете на другите партии щях да вдигна вой до бога за подобни възможни манипулации. В цяла Европа да са наясно с какви мутри и ченгета чужди на всякакви демократични принципи и елементарна честност разговарят.

                  ...
                  Това и мен ме изненадва ...за пореден път.
                  Има някакви напъни, но изобщо не е действие, заредено със заряд.
                  Макар че има чужди наблюдатели, свидетели на недотам прозрачни и приемливи практики.
                  И за пореден път си мисля, че всъщност няма опозиция.
                  Договорите са разпределени, целите начертани, играчите посочени....а изборите - част от играта

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                    Да ти кажа още преди изборите чувах слухове и се носеше във въздуха че е възможно подобно нещо. Така че не бъди толкова сигурен че са идиоти. Те на това може да разчитат., държат се като идиоти , че да им минават идиотиите без сериозни последствия за тях. Пък то са си планирани идиотии.
                    ГЕРБ е трета цедка на БКП, т.е. кариеристи на куб Хора които побързаха да се яхнат на предпоследния вагон от последния трен на ОГРОМНИТЕ кражби, като за опоскване са останали "само" някакви Булгартабаци, частни пенсионни дружества, парите от здравната каца, фискалния резерв, военните доставки, магистрали, спорни зали, южни дъги, кръгове и квадрати от Метрото, неколко мижави милиарда от ЕС и още стотина дробчета. Ако санират панелките както направиха пенсионна, здравна и други `риформи`, ще отмъкнат неколкостотин хиляди апартамента.
                    http://milom.blog.bg/

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                      явно си вече на 5 ракии ,че ти е толкова несвързано говоренето.....

                      иначе си прав ,че има много бездарници и малоумници , но ако се замислиш дали те имат партийна окраска....или са навсякъде
                      Йоско ракия почти не пия.Много рядко и много малко.Смятам те за почтен човек.Признай си че се осрахте тотално с изборите.Признай си че вожда ви е хвалипръцко.Ако имаш достъп до него му кажи да не говори щото като си отвори устата разваля впечатленията за него.Пусни си новините и чуй хората.Бъди почтен и честен.Рано или късно ГРОБ ще отиде в небитието ма ти оставш тук.И ще трябва да гледаш хората в очите

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                        ами аз пък лично мисля, че не са нарочни манипулациите - просто милиционерите толкова си могат и да, идиоти са. Ама са си нашите идиоти и си ги обичаме
                        Да ти кажа още преди изборите чувах слухове и се носеше във въздуха че е възможно подобно нещо. Така че не бъди толкова сигурен че са идиоти. Те на това може да разчитат., държат се като идиоти , че да им минават идиотиите без сериозни последствия за тях. Пък то са си планирани идиотии.

                        Коментар


                        • Не е несвързано, Йосифе. Много даже е свързано, ама смисълът, явно, ти убягва. Всички знаем, каква стока са ГЕРБерите. Не е от вчера тази болест по нашите земи.
                          И още нещо, скромно мнение: Не е чак толкова важно, кой издига свестния човек. Напразни са тези партийни разделения. Бе Се Пе - то отдавна не са комунисти /само дето обичат да бъркат в общия "commun" казан. Ама това, всички, явно, го обичат. / Въпросът е, че, за този вот, те издигнаха по-балансирания, по-интелигентен и по-читав кандидат. Като гласувам, аз гласувам за хора с повече въображение, по-достъпни и по-отговорни. А, що за отговорност е, ако, още преди издигането ти на този пост, си лакей? Ами да бяхте гледали по-внимателно пресконференциите им
                          Плевнелиев, лично мен, ме отблъсна със шаблоните, клишетата и откровеното си слагачество към Боко Истината. нищо смислено, само лозУнги Страх ме е какво ще последва, ако той докопа и ножа, и хляба...и остане Боков васал. Е, те тогава, ела, та гледай...
                          Харесваш или не "третия мандат на Първанов", там е истината.
                          Last edited by Pyramid; 24.10.2011, 22:17.

                          Коментар


                          • ами аз пък лично мисля, че не са нарочни манипулациите - просто милиционерите толкова си могат и да, идиоти са. Ама са си нашите идиоти и си ги обичаме

                            Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Това че ти може да не знаеш за манипулации не значи че манипулации няма. не можеш да ме убедиш че на някой места не са спали по 30 часа. Това са глупости, хората са си дремвали, пък докато са си дремвали кой знае какво се случва с преброените бюлетини.

                            В момента в който създадеш хаос създаваш и условия да се възползват от този хаос. А хаоса сега е очевидно нарочно направен. Другия вариант е ГЕРБ да са тотални идиоти. След като едни избори не могат да организират значи не трябва да припарват до управление и на ТКЗС. Аз си мисля че те не са чак такива идиоти. Което означава че всичко е направено с цел манипулиране на резултатите. Не случайно в София проблемите са най-големи. Тук с най-малко действия може да се повлияе в най-голяма степен както на президентските, така и на кметските избори.

                            Ами този огромен брой невалидни бюлетини. Че то на някой места тези невалидни бюлетини можеха да решат избора. Ако има такъв голям процент би трябвало изборите там да се касират. Очевидно ГЕРБ или не са си свършили работата за разясняване, или пък съвсем откровено са предизвиквали невалидни бюлетини. Колко му е като е X драскаш отстрани и вече не е X. И от гласовете на някой падат а на друг се вдигат като процент.

                            Няма начин някой да ме убеди че тези избори са честни. Кой знае какви гадости са правили ГЕРБ, при такъв хаос всичко може да са свършили. Няма да се учудя цели чанти с бюлетини да са заменяни. Все пак очевидно е имало места в които торбите са оставали без надзор. Няма начин за толкова огромно безумно бавене и очевидно нарочно измъчване на хората в комисиите тези бюлетини да са били под надзор за цялото време. Един от всичките да е бил с милиционерски манталитет и хоп на някое място от 30 на 30% и изведнъж става 40 -10 %.

                            Ако ГЕРБ не са искали да манипулират изборите да ги бяха направили с разумни правила и с честно разпределени комисии. Но те не та не. Аз ако бях на шефовете на другите партии щях да вдигна вой до бога за подобни възможни манипулации. В цяла Европа да са наясно с какви мутри и ченгета чужди на всякакви демократични принципи и елементарна честност разговарят.

                            Тези избори могат буквално да сринат рейтинга на Бойко и на Герб в цяла европа. И той ще последва примера на първанката да го канят само в беларус, таджикистан и венецуела. да си прави там компании с другите фрийкове.
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                              давай... нямаш грижи....
                              на какво ще си го мерим - образУвание, точни прогнози, верни отигравания на борсата?
                              Хайде на кинти няма да се мерим, че тук всички сме милионери
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                не слизай на нивото на измекярите във форума... не ти отива..

                                А ако се интересуваш кое как в изборите все един приятел ще имаш който е участвал и да ти обясни...
                                Това че ти може да не знаеш за манипулации не значи че манипулации няма. не можеш да ме убедиш че на някой места не са спали по 30 часа. Това са глупости, хората са си дремвали, пък докато са си дремвали кой знае какво се случва с преброените бюлетини.

                                В момента в който създадеш хаос създаваш и условия да се възползват от този хаос. А хаоса сега е очевидно нарочно направен. Другия вариант е ГЕРБ да са тотални идиоти. След като едни избори не могат да организират значи не трябва да припарват до управление и на ТКЗС. Аз си мисля че те не са чак такива идиоти. Което означава че всичко е направено с цел манипулиране на резултатите. Не случайно в София проблемите са най-големи. Тук с най-малко действия може да се повлияе в най-голяма степен както на президентските, така и на кметските избори.

                                Ами този огромен брой невалидни бюлетини. Че то на някой места тези невалидни бюлетини можеха да решат избора. Ако има такъв голям процент би трябвало изборите там да се касират. Очевидно ГЕРБ или не са си свършили работата за разясняване, или пък съвсем откровено са предизвиквали невалидни бюлетини. Колко му е като е X драскаш отстрани и вече не е X. И от гласовете на някой падат а на друг се вдигат като процент.

                                Няма начин някой да ме убеди че тези избори са честни. Кой знае какви гадости са правили ГЕРБ, при такъв хаос всичко може да са свършили. Няма да се учудя цели чанти с бюлетини да са заменяни. Все пак очевидно е имало места в които торбите са оставали без надзор. Няма начин за толкова огромно безумно бавене и очевидно нарочно измъчване на хората в комисиите тези бюлетини да са били под надзор за цялото време. Един от всичките да е бил с милиционерски манталитет и хоп на някое място от 30 на 30% и изведнъж става 40 -10 %.

                                Ако ГЕРБ не са искали да манипулират изборите да ги бяха направили с разумни правила и с честно разпределени комисии. Но те не та не. Аз ако бях на шефовете на другите партии щях да вдигна вой до бога за подобни възможни манипулации. В цяла Европа да са наясно с какви мутри и ченгета чужди на всякакви демократични принципи и елементарна честност разговарят.

                                Тези избори могат буквално да сринат рейтинга на Бойко и на Герб в цяла европа. И той ще последва примера на първанката да го канят само в беларус, таджикистан и венецуела. да си прави там компании с другите фрийкове.

                                Коментар

                                Working...
                                X