Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски избори в България 2011
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСамо хипотетично, без да желая да дразня гербернарите. Ако не са готови резултатите от 1-ви тур, Кво става с втори?? Че те както се туткат от Стъкмиционната комисияБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
п.п. за твоя информация, никога през живота си не съм гласувал за бсп, нито за техен кандидат... но това което се случва вече може да ме подтикне да го направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеТипичния отговор за гербер, ако си против герб, то ти си комунист вие малоумни ли сте?
нали говориш за факти, ето ти факти:
МВР подавало невярна информация за избирателните списъци
Месец преди изборите било ясно, че има незаконно заличени избиратели
http://www.capital.bg/politika_i_iko...izbiratelnite/
п.п. за твоя информация, никога през живота си не съм гласувал за бсп, нито за техен кандидат... но това което се случва вече може да ме подтикне да го направя
Коментар
-
Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
БСП ще иска касиране на изборите в София
http://www.dnevnik.bg/izbori2011/201...rite_v_sofiia/
Днес в София, другата седмица в цялата страна!
Иначе, мотивите им за София касаят целият изборен процес, но след преоценка на случилото се дотук, много хора няма да пуснат гласа си само "против", а с ясната идея за алтернатива и току М.Кунева набере преднина, което плаши и т.н. комунисти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениезащото нямаш какво да кажеш ..освен стандартните глупости..мутра , пожарникар , милиционерщина....Това са ви доводите и "фактите" за да защитите любимата си партия..
нали говориш за факти, ето ти факти:
МВР подавало невярна информация за избирателните списъци
Месец преди изборите било ясно, че има незаконно заличени избиратели
http://www.capital.bg/politika_i_iko...izbiratelnite/
п.п. за твоя информация, никога през живота си не съм гласувал за бсп, нито за техен кандидат... но това което се случва вече може да ме подтикне да го направяLast edited by dex; 26.10.2011, 19:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение...
За съжаление каквито и проверки да се пуснат властта и полицията е в ръцете на Герб.
Истината е, че към момента има досатаъчно основания за касиране на изборине в СОФИЯ.
Дано нещата стигнат до върховния съд.
Борисов има много власт но върховния съд е предимно но БСП тъй, че там той ще види зор.
БСП може да не е на власт но е по-богата от Борисов и съда е повече нейн засега
...
Но съм съгласна, че още не е късно да се спаси законността и Демокрацията в България.
Хора, които днес си затварят очите за явни и груби нарушения от някаква криворазбрана политическа коректност, не уважават първо себе си
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениене знам защо ги говориш тези приказки ,но ставаш смешен..НООО още няколко дена и ще млъкнеш пич.... и ти , и онези дришльовци от любимата ти партия....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениене смятам да влизам в безсмислен спор с партиец с промит мозък...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕдна секция друг път. Очевидно това всичко е по поръка на големия пич начела на нацията, чието крехко его не може да приеме загубата като опция. Дори и за целта да да потъпче всичко което се клел да защитава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаз не знам точно за какво става въпрос веднъж , от една случка на фона на хилядите секционни комисии да се правят генерални изводи е тъпо и инфантилно А би ли ми казал какво прави манолова там , след като нямаш право да влизаш след затваряне на секцията.....Видимо има нарушение и трябва да се сезира ОИК и ЦИК.. но генерален извод ,че всички са измамници ..много те моля..
Коментар
-
А така! И Лепа Брена е с нас! Ураааа!
Лепа Брена за Борисов: Той е феноменален!
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=798322
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеаз не знам точно за какво става въпрос веднъж , от една случка на фона на хилядите секционни комисии да се правят генерални изводи е тъпо и инфантилно А би ли ми казал какво прави манолова там , след като нямаш право да влизаш след затваряне на секцията.....Видимо има нарушение и трябва да се сезира ОИК и ЦИК.. но генерален извод ,че всички са измамници ..много те моля..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнениеТова да не ти е българското футболно първенство, където загубилите некадърни играчи все обвиняват съдията. После губят в Европа катастрофално..Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар