IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България 2011

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Съвсем изгубиха равновесие тези червени. Вижте до какво са стигнали.

    Пуснаха позиви за срутване на ГЕРБ

    Брошури с подробни инструкции как да се разруши ГЕРБ отвътре бяха разпратени до партийните структури на БСП в Стара Загора. Анонимните автори поместили в 11 точки пъклен план за премахване на най-голямата партия в страната.

    "Търсете и внедрете в редиците на ГЕРБ деца и внуци на бивши членове на БКП, по възможност млади хора - директори и началници, лекари, учители, управители на фирми и други", извеждат като основна задача пред БСП стратезите. Препоръчва се още червени активисти да подпомагат усърдно криминални типове за влизането им в структурите на управляващите.

    Сценарият предвижда внедрените в редиците на ГЕРБ хора да се използват срещу местни лидери, които имат харизмата да обединяват. Точка в инструкциите е и пускането на слухове и провокиране на следствия и съдебни дела срещу активни гербери.

    Общинският лидер на БСП Бойчо Биволарски отрече план-програмата да е излязла от неговия офис. Той обаче претърпя тежка загуба на първия тур като кандидат-кмет на Стара Загора. Опонентът му от ГЕРБ Живко Тодоров го изпреварва с близо 25% за балотажа.
    http://www.monitor.bg/article?id=312571

    Коментар


    • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

      За какво по-точно да получава още власт. За да почне да гори книги по площадите ли. Или да задържа хора без обвинение.
      алооо съвсем изтърва влака..Ти май забравяш ,че тука четат що годе интелигентни и образовани хора...Тези приказки на площада на някое село с 5 къщи и трима глухи старци може и да мине , но тука не ..Излишно се хабиш да ни наливаш помии....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Shar Разгледай мнение
        Ох, сега пък БСП се притесниха за демокрацията, ако Калфин не бил президент - край, мрем в мрак и люто робство. Комунист да се тревожи за демокрацията е все едно аптекар да се вайка, че има грипна епидемия. Когато Първанов пали свещ за Великден, винаги малко се страхувам, че ще го арестуват за наркотици. Та нали те казваха, че религията е "опиум за народа". Изобщо сбъркани са посланията в тези избори за президент, но за това вече писах в блога на "Стандарт". Пък и не е моя работа да давам акъл на БСП. Изводът от цялата кампания на БСП е, че е недемократично, неморално и нелогично президентът да не е червен. Това, разбира се, е добре известна истина - комунистите обичат властта, и съветска, и демократична.
        По-интересни са обаче другите реакции на първия тур във форумите и интернет. Нека да припомним някои от най-повтаряните: "Как така Плевнелиев води, не познавам нито един от моите приятели, който е гласувал за него!" Това е най-често срещаният коментар в мрежата. Склонен съм да вярвам, че е и верен. Ако седиш по цял ден в интернет, най-вероятно не познаваш кой знае колко хора, а тези, които харесват постовете ти, е логично да мислят като теб (иначе защо да ги харесват?). Да вадиш заключения за цялата страна, основани на личния ти блог, е доста смело. Лошото е, че е и невярно. От тук крачката до бойния вик "Манипулация!, Фалшификация!" е на разстояние едно щракане с мишката.
        Второто разпространено твърдение е, че Бойко назначава президента. То върви така: Плевнелиев - човек на ГЕРБ - министър на ГЕРБ - президент на ГЕРБ. Логиката е безукорна. От това следва, че демокрацията е в опасност. Чудесно е, че го разбрахме днес, защото едва сега проумяхме колко сме били застрашени през годините. Само си спомнете ужаса с предишните президенти: Желев - човек на СДС - председател на СДС - президент на СДС - мрачна диктатура! Първанов - председател на БСП - агент на ДС - президент на БСП - страшна история! Откакто е създадена президентската институция, сме избирали тирани, ама кой да разбере досега. Ей това е хубавото на интернет, че ти отваря очите за мракобесието.
        Третият аргумент, споделян широко в тесните кръгове, е за цялата власт в едни ръце. Плевнелиев и Бойко като двуглава ламя. Слава Богу, че досега не се е случвало, нито при Костов и Стоянов, нито при Първанов и Станишев. Голям късмет сме извадили досега. Да му мислят американците с Обама, че тях каква диктатура ги тресеше, не е за разправяне.
        И последно, за ролята на медиите в тези епични дни. Казват, че задачата на медиите била да възпитава публиката във високи морални ценности. От моя скромен опит знам, че най-малко от всичко публиката е склонна да си плаща, за да бъде възпитавана. Което, разбира се, е проблем за възпитателите, предимно финансов. Също казват, че им било тежко да мислят колко глупави са хората, които са гласували за Плевнелиев. Което доказва, че мисленето е тежък процес. Толкова за днес.

        Емил Кошлуков
        Равновесен прочети го пак бе човече .... какво е написал кошлуков ....Като някакъв папагал си . Почвам да си мисля ,че вашата групичка е много хора с една глава..Сутринта гледам станишев същите приказки като тебе разправя , после мяркам калфин същото , сега ти абсолютно същото...То да си папагал не е лошо , но омръзва на хората едно и също да повтаряте....Но още 2 дена и се надявам да млъкнеш вече.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
          Скучно ми е. Червена игра без въображение....

          Калфин, креатурата на агент Гоце, сега защитава демокрацията. Откога бе? Каква гротеска...

          Разчита се на целувката на Доган да стимулира стогодишната бабичка за реванш. Разчита се съюзените шумкари на Ламбо и башибозука на Доган да вземат реванш за поражението през 2009 г. Но хората не са с къса памет и помнят мафиотско-комунистическата тирания на Луканов, Виденов, Станишев! Така че опита да се приписва собствените престъпления на противника е твърде плосък....
          Е то същото може да се каже и за Плевнелиев. Плевнелиев креатура на Бойко сега защитава от какво по-точно всъщност защитава. Нали властта е в Бойко, а не в тройната коалиция. Абе защитава от нещо, най-вероятно от това да не би бъдещия президентт да гледа в паничката на Бойко.

          Разчитате на това че хората ще се отвратят от начина ви на правене на избори, от начина ви на талкуване на основното право на избори. Разчитата че хората не могат да мислят и за това ги плашите с несъществуващи страхове. Разчитате че с продължаващи манипуалиции ще успеете да елиминирате гласовете, които са ви неудобни. Разчитате че като направите връзката Доган - Калфин, ще създадете в хората негативно отношение и към Калфин. Елементарни ПР манипулации.

          Какво по-точно направи Бойко срещу Доган. Едно голямо нищо. Големи приказки, голямо нищонеправене. Но голямата уста е гладен за още власт. За какво му е тази власт. Не му ли стига. Не се ли наяде достатъчно с власт. Какво е направил с тази власт до момента, освен да съсипе дребния бизнес. Да остави 300000 души без работа, да върне страховете от милицията. Да върне страха да си казваш мнението. 50% от избирателите се страхуват да си кажат за кого са гласували - това и по времето на тройната коалиция не е било.

          Та за какво му е на Бойко тази власт. Нека да каже за какво мисли да я използва. А не само срещу кого. Защото неговата уста много знае но само лъжи говори. Как е използвал досегашната си власт срещу тройната коалиция. Нали за това гласуваха за него хората, да махне корупцията и да върне еврофондовете. Кое от това постигна. Вдигна корупцията на най-високо ниво, където негови приятелчета да могат да се възползват. Върна едно голямо нищо от еврофондовете.

          За какво по-точно да получава още власт. За да почне да гори книги по площадите ли. Или да задържа хора без обвинение.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Оф напълни се с някакви с по под 10 поста които направо не могат да се спрат да ни убеждават колко е добре Бойко да се превърне в диктатор.
            Скучно ми е. Червена игра без въображение....

            Калфин, креатурата на агент Гоце, сега защитава демокрацията. Откога бе? Каква гротеска...

            Разчита се на целувката на Доган да стимулира стогодишната бабичка за реванш. Разчита се съюзените шумкари на Ламбо и башибозука на Доган да вземат реванш за поражението през 2009 г. Но хората не са с къса памет и помнят мафиотско-комунистическата тирания на Луканов, Виденов, Станишев! Така че опита да се приписва собствените престъпления на противника е твърде плосък....

            Коментар


            • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
              ти цензура ли налагаш или просто си изнервен..... Има едно хиксче на браузъра , натискаш го и за тебе настава спокойствие....
              И да пропусна такова забавление. Няма начин. Пък и трябва да си заработите парите. Ако никой не ви обръща внимание какво ще правите. Платените по един или друг начин писачи на ГЕРБ и на разни други партии ще си разменяте скучни клишета и само ще емитирате работа.

              Коментар


              • Хахах, и едно Х-че в бюлетината последвано от две букви

                Коментар


                • Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Оф напълни се с някакви с по под 10 поста които направо не могат да се спрат да ни убеждават колко е добре Бойко да се превърне в диктатор.

                  Влезте в някой сайт повикайте си една строга господарка да ви задоволи мазохизма и може да ви мине неустоимия стремеж да убеждавате другите колко е готино някой да те тъпче.
                  ти цензура ли налагаш или просто си изнервен..... Има едно хиксче на браузъра , натискаш го и за тебе настава спокойствие....

                  Коментар


                  • Оф напълни се с някакви с по под 10 поста които направо не могат да се спрат да ни убеждават колко е добре Бойко да се превърне в диктатор.

                    Влезте в някой сайт повикайте си една строга господарка да ви задоволи мазохизма и може да ви мине неустоимия стремеж да убеждавате другите колко е готино някой да те тъпче.

                    Коментар


                    • Ох, сега пък БСП се притесниха за демокрацията, ако Калфин не бил президент - край, мрем в мрак и люто робство. Комунист да се тревожи за демокрацията е все едно аптекар да се вайка, че има грипна епидемия. Когато Първанов пали свещ за Великден, винаги малко се страхувам, че ще го арестуват за наркотици. Та нали те казваха, че религията е "опиум за народа". Изобщо сбъркани са посланията в тези избори за президент, но за това вече писах в блога на "Стандарт". Пък и не е моя работа да давам акъл на БСП. Изводът от цялата кампания на БСП е, че е недемократично, неморално и нелогично президентът да не е червен. Това, разбира се, е добре известна истина - комунистите обичат властта, и съветска, и демократична.
                      По-интересни са обаче другите реакции на първия тур във форумите и интернет. Нека да припомним някои от най-повтаряните: "Как така Плевнелиев води, не познавам нито един от моите приятели, който е гласувал за него!" Това е най-често срещаният коментар в мрежата. Склонен съм да вярвам, че е и верен. Ако седиш по цял ден в интернет, най-вероятно не познаваш кой знае колко хора, а тези, които харесват постовете ти, е логично да мислят като теб (иначе защо да ги харесват?). Да вадиш заключения за цялата страна, основани на личния ти блог, е доста смело. Лошото е, че е и невярно. От тук крачката до бойния вик "Манипулация!, Фалшификация!" е на разстояние едно щракане с мишката.
                      Второто разпространено твърдение е, че Бойко назначава президента. То върви така: Плевнелиев - човек на ГЕРБ - министър на ГЕРБ - президент на ГЕРБ. Логиката е безукорна. От това следва, че демокрацията е в опасност. Чудесно е, че го разбрахме днес, защото едва сега проумяхме колко сме били застрашени през годините. Само си спомнете ужаса с предишните президенти: Желев - човек на СДС - председател на СДС - президент на СДС - мрачна диктатура! Първанов - председател на БСП - агент на ДС - президент на БСП - страшна история! Откакто е създадена президентската институция, сме избирали тирани, ама кой да разбере досега. Ей това е хубавото на интернет, че ти отваря очите за мракобесието.
                      Третият аргумент, споделян широко в тесните кръгове, е за цялата власт в едни ръце. Плевнелиев и Бойко като двуглава ламя. Слава Богу, че досега не се е случвало, нито при Костов и Стоянов, нито при Първанов и Станишев. Голям късмет сме извадили досега. Да му мислят американците с Обама, че тях каква диктатура ги тресеше, не е за разправяне.
                      И последно, за ролята на медиите в тези епични дни. Казват, че задачата на медиите била да възпитава публиката във високи морални ценности. От моя скромен опит знам, че най-малко от всичко публиката е склонна да си плаща, за да бъде възпитавана. Което, разбира се, е проблем за възпитателите, предимно финансов. Също казват, че им било тежко да мислят колко глупави са хората, които са гласували за Плевнелиев. Което доказва, че мисленето е тежък процес. Толкова за днес.

                      Емил Кошлуков

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                        Никога не съм гласувал за комунисти и никога няма да го направя,каквото и да стане.Органически не понасям мазните им физиономии.Колкото пъти са били на власт,толкова пъти се осираха,а за Европа те си остават ,,бившите комунисти".С този етикет на челото ще бъде и Калфин,не се заблуждавайте.
                        +1 И аз.
                        Не се бъзи-кай !!!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
                          А които не защитава ГЕРБ значи защитава БСП, такива ли са интелигентните?????

                          Всъщност е проста логиката, които е против Герб е против България и против развитието и тъй като останалите почти всички са политически трупове.
                          Един вид интелигентните са за политическите трупове ли ???????
                          От интелигентната ти логика си личи за кого не са интелигентните

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение
                            Поста ми е насочен към интелигентните хора в този форум!

                            Всеки който защитава Герб не е в групата на интелигентните хора!
                            А които не защитава ГЕРБ значи защитава БСП, такива ли са интелигентните?????

                            Всъщност е проста логиката, които е против Герб е против България и против развитието и тъй като останалите почти всички са политически трупове.
                            Един вид интелигентните са за политическите трупове ли ???????

                            Коментар


                            • Поста ми е насочен към интелигентните хора в този форум!

                              Всеки който защитава Герб не е в групата на интелигентните хора!
                              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

                              Коментар


                              • Никога не съм гласувал за комунисти и никога няма да го направя,каквото и да стане.Органически не понасям мазните им физиономии.Колкото пъти са били на власт,толкова пъти се осираха,а за Европа те си остават ,,бившите комунисти".С този етикет на челото ще бъде и Калфин,не се заблуждавайте.
                                http://milom.blog.bg/

                                Коментар

                                Working...
                                X