IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Президентски избори в България (2011, първи тур)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    Ако икономическата култура на форумците е колкото политическата, аз съм потресен.

Николай Младенов няма право да бъде президент, защото няма навършените 45 години.

И ако някой си мисли, че ГЕРБ няма да спечели президентските избори, жестоко се лъже. Народът е простоват, манипулира се лесно, но все нещо от последните 20 години ще си спомни пред урните. И ще подкрепи модернизацията на България, борбата с организираната престъпност и монополите, усвояването на еврофондовете и фискалната дисциплина.

Що се отнася до Николай Младенов, след изборите и той ще свърши една много важна работа. Гоце Първанов покровителства агентите на ДС из посолствата ни по света, но след падането му дипломатическият апарат ще бъде прочистен от комунистическите си тумори.

За последните 20 не знам дали ще си спомни,но за последните две със сигурност с умиление и щастие за грижата за повишаване на благосъстоянието на граждани , пенсионери и безработни а и малкият и среден бизнес и те са много щастливи.
    А за последните четири през 2013 г. просто не ми се мисли за управляващите тогава ако не са ги изритали през пролетта на 2012 г. ....

Коментар

• аз за господин Ахмет Доган ще гласувам навивам и още хора да строрят същото
      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
        ....
        Що се отнася до Николай Младенов, след изборите и той ще свърши една много важна работа. Гоце Първанов покровителства агентите на ДС из посолствата ни по света, но след падането му дипломатическият апарат ще бъде прочистен от комунистическите си тумори.
        Много хубаво
        Но не виждам ползата от това да си чистиш къщичката само навън, а вътре в държавно-управленски апарат да си стои все така замърсена от ДС-агенти

Коментар

• Ако икономическата култура на форумците е колкото политическата, аз съм потресен.

Николай Младенов няма право да бъде президент, защото няма навършените 45 години.

И ако някой си мисли, че ГЕРБ няма да спечели президентските избори, жестоко се лъже. Народът е простоват, манипулира се лесно, но все нещо от последните 20 години ще си спомни пред урните. И ще подкрепи модернизацията на България, борбата с организираната престъпност и монополите, усвояването на еврофондовете и фискалната дисциплина.

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
            Доста интересни резултати . Добре, че ГЕРБ си заминават , а с тях и кризата ще си замине .
            Абе ти от небето ли падаш или си проспал последните 10 години или си бил в чужбина? Ние сме си в постоянна криза, независимо кой дойде на власт... И при другаря Станишев не бехме цъфнали и вързали )

Коментар

• Много хора зависят от ГЕРБ и знаят, че падне ли от власт следващото което най-вероятно ще се случи е да бъдат уволнени.

Както се казва: Както са ви назначили тъй ще ви и уволнят.
              Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!

Коментар

• Първоначално изпратено от Damodaran Разгледай мнение
                Гледай само мача на изборите Да не се окаже, че кандидатът на ГЕРБ печели на първи тур!!! НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ - ДОБРОТО ОТ 20 ГОДИНИ..
                в такива случаи се казва: Тъп ли си или главата ти расте, предписват се едни хапчета и се праща в специализирани заведения около новата зала
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
                  Доста интересни резултати . Добре, че ГЕРБ си заминават , а с тях и кризата ще си замине .
                  ГЕРБ не трябва да си заминават, кой друг ще ни ръководи и управлява?
                  Няма алтернатива на ГЕРБ и трябва да сме наясно че ГЕРБ е силата която трябва да ни води напред по пътя на прехода и реофрмите у нас.

Коментар

• Гледай само мача на изборите Да не се окаже, че кандидатът на ГЕРБ печели на първи тур!!! НЯМА АЛТЕРНАТИВА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ, ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е НАЙ - ДОБРОТО ОТ 20 ГОДИНИ..

Коментар

• Доста интересни резултати . Добре, че ГЕРБ си заминават , а с тях и кризата ще си замине .
                      Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Мале кога скочи БСП-то с толкова Това сигурно са били неориентираните турски гласове на които Бай Доган е казал в последния момент къде да гласуват.

За разлика от циганите при турците има много по-голяма дисциплина и кото каже Бай Доган това е.

Аз лично съм за РЗС но те са с малки шансове за каквото и да било уви.

Коментар

• Според мен институцията Президент е напълно излишна за парламентарна република като нашата.

1. Големи разходи
                          2. Никаква реална власт (освен да дава амнистия и да прави псевдо вето)
                          3. Така или иначе на всички международни срещи от значение държавата се представя от минисър-председателя.

аз лично съм за следната реформа
                          Президентството да се закрие.
                          Парламентарна република с парламент максимум 101 човека и 10 министерства

макслимално внедряване на модерните технологии
                          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Искам да попитам само едно - трябва ли да слагаме на президентското кресло още една марионетка на криминалният престъпник борисов, който съсипа страната ни?
                            Не трябва разбира се!
                            Затова сега ще направим президент самата мутра-ББ.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                              Искам да попитам само едно - трябва ли да слагаме на президентското кресло още една марионетка на криминалният престъпник борисов, който съсипа страната ни?
                              Твърдо Не Императоре. Ти от край време поне пишеш разумни постове.

Вие не ме гледайте, че съм с 60 мнения аз тук следя нещата от 5 години насам пък и целта ми не е да навъртя 10 000 поста за една година

Коментар

• Искам да попитам само едно - трябва ли да слагаме на президентското кресло още една марионетка на криминалният престъпник борисов, който съсипа страната ни?
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X