IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Абревиатури или какво, накратко, означава...

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    последните две години стана кристално ясно , че комунизма никога не си е отивал от България...но най-страно ми е поведението на всички тези форумни катили и какво в крайна сметка бранят ....
    Аз катил ли съм при положение, че след 5-годишно управление на ГЕРБ в София аз нямам къде да си дам детето на детска градина? За 5 години нормалните хора цели градове строят, не искам тази трагедия на управленска импотентност да се пренася и на държавно ниво...а резултатите са повече от видни...

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
      ГЕРБ на медицински език означава Гастро-езофагеална рефлуксна болест, сиреч, че стомашното съдържимо се връща отново в тръбата, която води от стомаха към гърлото...
      Е, това вече е абсолютно вярно!
      Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• ГЕРБ на медицински език означава Гастро-езофагеална рефлуксна болест, сиреч, че стомашното съдържимо се връща отново в тръбата, която води от стомаха към гърлото...

Коментар

• Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнение
          Йосифе, те някои в злобата си толкова се задълбочиха......и като ги гледам що за "теми" отварят!?

Абревиатурите бяха символ на социализЪма, да не почвам да ги изброявам, че ми се повръща
          последните две години стана кристално ясно , че комунизма никога не си е отивал от България...но най-страно ми е поведението на всички тези форумни катили и какво в крайна сметка бранят ....

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            и какво точно ти откраднаха Герб , и какво ти дадоха комунягите ,че ги говориш тези глупости ...бе горнооряховска шушумиго
            Йосифе, те някои в злобата си толкова се задълбочиха......и като ги гледам що за "теми" отварят!?

Абревиатурите бяха символ на социализЪма, да не почвам да ги изброявам, че ми се повръща

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              - Че то много ясно бе. Че ми крадЪт те, ама-ха! Приоритет на ГЕРБ.
              и какво точно ти откраднаха Герб , и какво ти дадоха комунягите ,че ги говориш тези глупости ...бе горнооряховска шушумиго

Коментар

Пълни глупости!
                Май вас ви е напекло
                Цял ден съм скрит на сянка, па и на ветрец - ня'а как са стане, да ме нАпече. А Боко - той е ясен, само като го слушаш, какви ги говори, се сещаш поне за две диагнози...

Коментар

Пълни глупости!
                  Май вас ви е напекло
                  При нас през деня а и сега вали дъжд ,така ,че няма как това да се случи .А Бойко го е напекло и то яката .В Турция днес е било доста топло.
                  Last edited by коки; 17.07.2011, 21:55.
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Delirium Tremens...
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Пълни глупости!
                      Май вас ви е напекло

Коментар

• А Него, види се, вече я-я-яко го е напекло...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          "ГЕРБ" ?
                          ..."Групировка за Екстрено Разграбване на България"
                          Пирамида Герб по скоро е това > "Групировка за Едноличен Режим на Бойко"
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• - Че то много ясно бе. Че ми крадЪт те, ама-ха! Приоритет на ГЕРБ.

Коментар

• Лозунга на правителството:
                              Който не работи, не трябва да краде!

Д-р Черкезов
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Абревиатури или какво, накратко, означава...

"ГЕРБ" ?
                                ..."Групировка за Екстрено Разграбване на България"
                              Working...
                              X