Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абревиатури или какво, накратко, означава...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеГЕРБ на медицински език означава Гастро-езофагеална рефлуксна болест, сиреч, че стомашното съдържимо се връща отново в тръбата, която води от стомаха към гърлото...Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеЙосифе, те някои в злобата си толкова се задълбочиха......и като ги гледам що за "теми" отварят!?
Абревиатурите бяха символ на социализЪма, да не почвам да ги изброявам, че ми се повръща
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи какво точно ти откраднаха Герб , и какво ти дадоха комунягите ,че ги говориш тези глупости ...бе горнооряховска шушумиго
Абревиатурите бяха символ на социализЪма, да не почвам да ги изброявам, че ми се повръщаНищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение- Че то много ясно бе. Че ми крадЪт те, ама-ха! Приоритет на ГЕРБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеПълни глупости!
Май вас ви е напекло
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavlin Разгледай мнениеПълни глупости!
Май вас ви е напеклоLast edited by коки; 17.07.2011, 21:55.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение"ГЕРБ" ?
..."Групировка за Екстрено Разграбване на България"
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар