Първоначално изпратено от йосиф
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Абревиатури или какво, накратко, означава...
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kursove Разгледай мнениеНека оставим Бразилия за малко, освен дядото на Вилма Русев , който се е спасил преди доста време с Бразилците нямаме нищо общо. Проблема в БГ е заграбването на финансовата власт от определени и избрани хора преди 20 години, и нежеланието на всички правителства до сега да направят Уека ревизия.
Коментар
-
Нека оставим Бразилия за малко, освен дядото на Вилма Русев , който се е спасил преди доста време с Бразилците нямаме нищо общо. Проблема в БГ е заграбването на финансовата власт от определени и избрани хора преди 20 години, и нежеланието на всички правителства до сега да направят Уека ревизия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеманков , първо въпроса ми беше риторичен ... и имах съвсем друго в предвид...така че не ми се прави на отворен и толкова знаещ..ако си мислиш че не знам за Бразилия ,,даже съм ходил там отворко.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеБразилия е планирана през 1956 г., от 1960-та вече е действаща столица. 4 години от план до жив град-столица. Има и много други примери.
Който го е налегнала скуката, май го и мързи да напрегне паметта в тая жега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнениеБразилия е планирана през 1956 г., от 1960-та вече е действаща столица. 4 години от план до жив град-столица. Има и много други примери.Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи кои са тези "нормални" хора и кой е този град ... или ей така си говорим защото ни е налегнала скуката ...
Който го е налегнала скуката, май го и мързи да напрегне паметта в тая жега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениеи какво точно ти откраднаха Герб , и какво ти дадоха комунягите ,че ги говориш тези глупости ...бе горнооряховска шушумиго
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеjess забрави да напишеш най-важното и то е ,че Гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ) е заболяване, което може значително да влоши качеството на живот на човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениетова е проблем на всеки българин ... иска повече от колкото е възможно ,а и необходимо да му се даде ..... Значи личния си проблем , го превръщаш в национална катастрофа така ли ... а искаш ли детската градина да е само за твоето дете , градския транспорт да се движи само в удобно за тебе време и да спира точно пред входа на дома ти и пред работното ти място , а супермаркета от който пазаруваш да е с/у вратата ти..... аре пич много те моля , да слезеш малко на земята... сложи си ръчичката на сърцето и кажи ..АЗ СПАЗВАМ НА 100 % ВСИЧКО В ТАЗИ ДЪРЖАВА ... и тогава се оплаквай от всичко и от всеки... Дотогава приемай реалноститев... с което не казвам да не се бориш за правата си и да изискваш повече , но не прекалявай пич.
и кои са тези "нормални" хора и кой е този град ... или ей така си говорим защото ни е налегнала скуката ...
Да те пиатам братче преди 5 години нямаше ли го проблема с детските градини .. или тогава не те ебеше този факт и съответно нещо което не ме ебе значи не съществува.... и още нещо , я ми покажи онова потентно правителство , което ти е решило всички житейски проблеми и ти си мноооооо доволен....или такова има само при " нормалните " хора , които и да са те...
Това са първите политически лидери, които твърдят, че те лично са направили нещо - Аз платих, Аз построих, Аз създадох - пионките на лидера също му подражават. Те си позволяват да поучават и да четат морал на другите и на обществото като цяло.
А реалната ситуация е, че те не са направили повече, не са сътворили повече, не са подобрили нищо, с нищо не показват, че изповядат други и/или по-високи морални ценности. Заради това се дразня, не заради друго...просто си позволяват много повече от всеки друг в говореното....и наистина напомнят стария член 1 от конституцията до 1989 г. Е това ме кара да негодувам и мърморя тука..наистина не съм направил нищо повече от това да мърморя, но претенциите на тази организация ГЕРБ просто са дразнещи на фона на реалността.
Иначе отрочето си е вкъщи и не е уреждано никъде, проблема се отлага и отлага...а пък в Америка преди 4 години падна един мост, който е ми се струва (трябва да проверя), че е по-голям от Дунав Мост 1 и Дунав Мост 2. Те май забравиха вече кога го построиха нановоLast edited by knowitall; 18.07.2011, 14:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от knowitall Разгледай мнениеАз катил ли съм при положение, че след 5-годишно управление на ГЕРБ в София аз нямам къде да си дам детето на детска градина? За 5 години нормалните хора цели градове строят, не искам тази трагедия на управленска импотентност да се пренася и на държавно ниво...а резултатите са повече от видни...
За 5 години нормалните хора цели градове строят,
Да те пиатам братче преди 5 години нямаше ли го проблема с детските градини .. или тогава не те ебеше този факт и съответно нещо което не ме ебе значи не съществува.... и още нещо , я ми покажи онова потентно правителство , което ти е решило всички житейски проблеми и ти си мноооооо доволен....или такова има само при " нормалните " хора , които и да са те...Last edited by йосиф; 18.07.2011, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jess Разгледай мнениеГЕРБ на медицински език означава Гастро-езофагеална рефлуксна болест, сиреч, че стомашното съдържимо се връща отново в тръбата, която води от стомаха към гърлото...Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар