Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????
Collapse
X
-
Примерът, който дадох бе за което и да е правителство, а за това на ББ - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
За БВП ще приложа цитат на Световната банка /с 0 поста тук/ от днес:
"Световната банка очаква БВП на еврозоната да се свие с 0,3 на сто тази година."
"Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто".
Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Интересува ме да спрат кражбите и набезите свързани със всичките тия суровини.
Коментар
-
Администрацията пречи на бизнеса във Варна:
http://varna.dir.bg/news.php?id=8848468
Администрацията се оказва една от основните пречки за правене на бизнес във Варна.
Това сочи проучване на Института за пазарна икономика.
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеявно за да могат да се изкупят на безценица останалите активи в страната. От непродадените предприятия до жилищата на населението, целта е явно хората и бизнеса така да се затрупат с най-различни разходи, че да започнат...
Коментар
-
Всъщност в България работа никога не имало кой знае колко повече работа от сега.Това че са ходили милиони хора на работа през соца,не значи че са работили,те просто са ходили на работа.Но е ясно че така не се получава и ето -сегашното положение.Last edited by The Big One; 12.06.2011, 13:37.
Коментар
-
Тая сутрин имах огромно желание да успамя някоя тема, ама дори и аз не можах да намеря за какво да се захвана. Няма и една интелигентна или различна от това дето мелите последните 3 (ако не и 5) години. Поне някой нов участник (ама истински нов) да се беше излюпил. А то и9 това не.. Даже разни сърдити и отказали се пак пишат.. Похвално. Станали сте много добри. Поздравления.... Манете политиката. Кажете какво ще правим днес във това шибано време - аз мислих да се кача на Рила, ама нещо се разколебавам като го слушам тоя усмихнатия по БТВ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнениеВальо 1900 направо го разплака тоя чунчо, с едно изречение срути всичките му опити да бъде финансов капацитет
Защо за германците няма криза. Защото всеки германец е и полицай и ако ти бай Ганчо отидеш в Германия да си продаваш бай ганьовските номера бъди сигурен ,че ще ти сложат прангите до 3 минути и такива актове ще ти наблъскат, че България ще ти се стори като Рай. Има една приказка: Не може хем хоя докрая хем душата в Рая. Не може хем да искаш държава в която да нарушаваш законите и правилата безнаказано , хем да искаш да получаваш престации от държавата и от бюджета и. Първо трябва да ти влезе и тогава да ти излезе. За парите в хазната става въпрос. Виждам че си глупавичък и да се поясня.Last edited by 4un4o; 12.06.2011, 07:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВярно е, че няма - Всички кадри на ГЕРБ са или бивши комуняги, или доносници на ДС, или като Миро Зелето кадри на ДПС, което пак е рожба на ДС. Бойко го бива само в лъжите и приказките. Целта бе явно да мине давност за кражбите преди него и да замете следите.
Дали новата по-висока цена на тока, съвпада с желанието на Цветелина Бориславова, да се хвърля в бизнеса с енергия от биомаса и с това, че ДКЕВР само преди мецец качи двойно изкупната цена на този вид енергия, само следва да гадаем.
То само с качване на цените не става. За 2 години на една умна стъпка Бойко направи 2 обратно, а от това което обеща и заради което хората гласуваха за него не само не изпълни нищо, ами вкара страната преднамерено в още по дълбока криза явно за да могат да се изкупят на безценица останалите активи в страната. От непродадените предприятия до жилищата на населението, целта е явно хората и бизнеса така да се затрупат с най-различни разходи, че да започнат да продават и органите си на безценица.Last edited by Jay Gould; 12.06.2011, 01:30.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от krasimir_dim Разгледай мнениеВсе по-често почна да се плюе по
паритя ГЕРБ, ясно е , че разсъждавате като икономисти тук .
Днес бях на едно изложение на коли , имаше от лъскави по-лъскави, хората се снимаха радваха им се . Накрая имаше една самотна кола-
Лада Нива , тя си беше същата отпреди много много години и всички я избягваха. Стана ми много мъчно като видях до какво сме доведени от този строй, седиш си един и същ , без намерение да се промениш и след време не ти обръщат внимание . Седиш си сам в ъгала , слаб и остарял. ГЕРБ не е най добрата партия , но няма да намерим по добра от нея. АЕЦ Белене всички знаем какво става с него и какъв цирк ни прави драгата ни приятелка от дългииии времена Русия.А какво ни казва и САЩ-дадете ли им право , ние искаме наши блокове АЕЦ Козлудуй,? Монопола който е тук е направен от БСП , Русия си държи целия пазар тук , 80 процента на едро и 20 на дребно. Те вдигат на едро и намалят за пред нас на дребно . И какво става , горивото за нас е било примерно 2.50 става 2.45 , на едро е било 2.30 става 2.40. Няма как да се промени това , та да ви попитам Вас тогава . Какво води това след себе си ? Май че е внос на инфлация ? Какво става с стоките и услугите с такива цени на бензина ? Как да се съберат и данъци като цялата бюрокрация е в корените си комунисти ? Вече си мисля , че от комунизма спасение няма, освен ако не ни изселят и заселят тука японци.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Все по-често почна да се плюе по
паритя ГЕРБ, ясно е , че разсъждавате като икономисти тук .
Днес бях на едно изложение на коли , имаше от лъскави по-лъскави, хората се снимаха радваха им се . Накрая имаше една самотна кола-
Лада Нива , тя си беше същата отпреди много много години и всички я избягваха. Стана ми много мъчно като видях до какво сме доведени от този строй, седиш си един и същ , без намерение да се промениш и след време не ти обръщат внимание . Седиш си сам в ъгала , слаб и остарял. ГЕРБ не е най добрата партия , но няма да намерим по добра от нея. АЕЦ Белене всички знаем какво става с него и какъв цирк ни прави драгата ни приятелка от дългииии времена Русия.А какво ни казва и САЩ-дадете ли им право , ние искаме наши блокове АЕЦ Козлудуй,? Монопола който е тук е направен от БСП , Русия си държи целия пазар тук , 80 процента на едро и 20 на дребно. Те вдигат на едро и намалят за пред нас на дребно . И какво става , горивото за нас е било примерно 2.50 става 2.45 , на едро е било 2.30 става 2.40. Няма как да се промени това , та да ви попитам Вас тогава . Какво води това след себе си ? Май че е внос на инфлация ? Какво става с стоките и услугите с такива цени на бензина ? Как да се съберат и данъци като цялата бюрокрация е в корените си комунисти ? Вече си мисля , че от комунизма спасение няма, освен ако не ни изселят и заселят тука японци.
Коментар
Коментар