IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

410 000 души без работа откакто ГЕРБ е на власт ?????

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Да бе да- и какво промени за добро това правителство за доходите
    ГРОБ се постара да увеличи доходите на своят електорат. Увеличи срокът за получаване на помощи от мангалите от 12 месеца на безкрайност.
    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

    Коментар


    • Да бе да- и какво промени за добро това правителство за доходите

      Коментар


      • Доходите на хората рано или късно застигат БВПто, било то при спад или възход!

        Коментар


        • Примерът, който дадох бе за което и да е правителство, а за това на ББ - НЕ виждам по-добра алтернатива и осъзнавам, че не е перфектно.
          За БВП ще приложа цитат на Световната банка /с 0 поста тук/ от днес:
          "Световната банка очаква БВП на еврозоната да се свие с 0,3 на сто тази година."
          "Институцията прогнозира икономическият растеж на България тази година да се забави до 0,6 на сто".
          Кое не е ясно и защо нашето правителство да е най-лошото

          Коментар


          • Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Мен/лично/ не ме интересува кое как ще стане !
            Интересува ме да спрат кражбите и набезите свързани със всичките тия суровини.

            Коментар


            • По тая логика с обвинанеята след малко Адам и Ева ще са ни виновни. Дайте да гледаме какво можем да направим оттук нататък, а не да се чудим и вайкаме кой е виновен, щото със сигурност виновните не са един и двама, а много повече ...
              Онлайн строителен магазин Маркита

              Коментар


              • http://www.barometar.net/37228/

                Коментар


                • Администрацията пречи на бизнеса във Варна:
                  http://varna.dir.bg/news.php?id=8848468


                  Администрацията се оказва една от основните пречки за правене на бизнес във Варна.
                  Това сочи проучване на Института за пазарна икономика.


                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                    явно за да могат да се изкупят на безценица останалите активи в страната. От непродадените предприятия до жилищата на населението, целта е явно хората и бизнеса така да се затрупат с най-различни разходи, че да започнат...
                    ...да работят и да бъдат конкурентноспособни.

                    Коментар


                    • Всъщност в България работа никога не имало кой знае колко повече работа от сега.Това че са ходили милиони хора на работа през соца,не значи че са работили,те просто са ходили на работа.Но е ясно че така не се получава и ето -сегашното положение.
                      Last edited by The Big One; 12.06.2011, 12:37.

                      Коментар


                      • Тая сутрин имах огромно желание да успамя някоя тема, ама дори и аз не можах да намеря за какво да се захвана. Няма и една интелигентна или различна от това дето мелите последните 3 (ако не и 5) години. Поне някой нов участник (ама истински нов) да се беше излюпил. А то и9 това не.. Даже разни сърдити и отказали се пак пишат.. Похвално. Станали сте много добри. Поздравления.... Манете политиката. Кажете какво ще правим днес във това шибано време - аз мислих да се кача на Рила, ама нещо се разколебавам като го слушам тоя усмихнатия по БТВ...

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Zashtontcho Разгледай мнение
                          Вальо 1900 направо го разплака тоя чунчо, с едно изречение срути всичките му опити да бъде финансов капацитет
                          Ето ти си един ярък пример как действа тълпата. Веднъж да сгреши човек и сте готови да му вземете душата. Така си ги говорите врели некипели и за управлението на бат Гойко. Имал съм възможността да управлявам разсипани предприятия от такива лешпери като теб и съм наясно колко е трудно да ги изправиш на крака. Да не си мислиш че като дойде някой месия и с вълшебната прьчка ще оправи дереджето. Комунистите и костовистите така крадоха, че то почти няма какво вече да се краде. Сега драпат пак за властта, за да могат да пазят откраднатото. Страх ги е да не им потърсят сметка. А иначе правителството, вижда голям зор да се справи с положението в таз разсипана държава. Трудно се събиратт данъци от сврьх богатите групировки. Те имат зад гьрба си лобита, прокуратура, и всякакви други лостове да съботират действията на правителството. Какво ще кажеш за факта че една дискотека на морето отчита 2-3 хил оборот на вечер а като останат там данъчните оборота скача до 200 000лв на вечер. И ние като граждани не трябва ли да подкрепяме едно правителство което има волята да събира данъци и от богатите а не само да дой и стриже стадото. За да има добри пътища и инфраструктура, най напред трябва всеки да си плаща данъците, и всеки да е непримирим към тези които не си плащат, а това става и като си изискваш за всичко касова бележка и като не си връщаш билетчето на шофьора и т,н.
                          Защо за германците няма криза. Защото всеки германец е и полицай и ако ти бай Ганчо отидеш в Германия да си продаваш бай ганьовските номера бъди сигурен ,че ще ти сложат прангите до 3 минути и такива актове ще ти наблъскат, че България ще ти се стори като Рай. Има една приказка: Не може хем хоя докрая хем душата в Рая. Не може хем да искаш държава в която да нарушаваш законите и правилата безнаказано , хем да искаш да получаваш престации от държавата и от бюджета и. Първо трябва да ти влезе и тогава да ти излезе. За парите в хазната става въпрос. Виждам че си глупавичък и да се поясня.
                          Last edited by 4un4o; 12.06.2011, 06:11.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Вярно е, че няма - Всички кадри на ГЕРБ са или бивши комуняги, или доносници на ДС, или като Миро Зелето кадри на ДПС, което пак е рожба на ДС. Бойко го бива само в лъжите и приказките. Целта бе явно да мине давност за кражбите преди него и да замете следите.
                            Като говорят лъжат, като мълчат крадат!: http://borsi.blog.bg/novini/2011/06/...-kradat.762830

                            Дали новата по-висока цена на тока, съвпада с желанието на Цветелина Бориславова, да се хвърля в бизнеса с енергия от биомаса и с това, че ДКЕВР само преди мецец качи двойно изкупната цена на този вид енергия, само следва да гадаем.

                            То само с качване на цените не става. За 2 години на една умна стъпка Бойко направи 2 обратно, а от това което обеща и заради което хората гласуваха за него не само не изпълни нищо, ами вкара страната преднамерено в още по дълбока криза явно за да могат да се изкупят на безценица останалите активи в страната. От непродадените предприятия до жилищата на населението, целта е явно хората и бизнеса така да се затрупат с най-различни разходи, че да започнат да продават и органите си на безценица.
                            Last edited by Jay Gould; 12.06.2011, 00:30.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от krasimir_dim Разгледай мнение
                              Все по-често почна да се плюе по
                              паритя ГЕРБ, ясно е , че разсъждавате като икономисти тук .

                              Днес бях на едно изложение на коли , имаше от лъскави по-лъскави, хората се снимаха радваха им се . Накрая имаше една самотна кола-
                              Лада Нива , тя си беше същата отпреди много много години и всички я избягваха. Стана ми много мъчно като видях до какво сме доведени от този строй, седиш си един и същ , без намерение да се промениш и след време не ти обръщат внимание . Седиш си сам в ъгала , слаб и остарял. ГЕРБ не е най добрата партия , но няма да намерим по добра от нея. АЕЦ Белене всички знаем какво става с него и какъв цирк ни прави драгата ни приятелка от дългииии времена Русия.А какво ни казва и САЩ-дадете ли им право , ние искаме наши блокове АЕЦ Козлудуй,? Монопола който е тук е направен от БСП , Русия си държи целия пазар тук , 80 процента на едро и 20 на дребно. Те вдигат на едро и намалят за пред нас на дребно . И какво става , горивото за нас е било примерно 2.50 става 2.45 , на едро е било 2.30 става 2.40. Няма как да се промени това , та да ви попитам Вас тогава . Какво води това след себе си ? Май че е внос на инфлация ? Какво става с стоките и услугите с такива цени на бензина ? Как да се съберат и данъци като цялата бюрокрация е в корените си комунисти ? Вече си мисля , че от комунизма спасение няма, освен ако не ни изселят и заселят тука японци.
                              Вярно е, че няма - Всички кадри на ГЕРБ са или бивши комуняги, или доносници на ДС, или като Миро Зелето кадри на ДПС, което пак е рожба на ДС. Бойко го бива само в лъжите и приказките. Целта бе явно да мине давност за кражбите преди него и да замете следите.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                              Коментар


                              • Все по-често почна да се плюе по
                                паритя ГЕРБ, ясно е , че разсъждавате като икономисти тук .


                                Днес бях на едно изложение на коли , имаше от лъскави по-лъскави, хората се снимаха радваха им се . Накрая имаше една самотна кола-
                                Лада Нива , тя си беше същата отпреди много много години и всички я избягваха. Стана ми много мъчно като видях до какво сме доведени от този строй, седиш си един и същ , без намерение да се промениш и след време не ти обръщат внимание . Седиш си сам в ъгала , слаб и остарял. ГЕРБ не е най добрата партия , но няма да намерим по добра от нея. АЕЦ Белене всички знаем какво става с него и какъв цирк ни прави драгата ни приятелка от дългииии времена Русия.А какво ни казва и САЩ-дадете ли им право , ние искаме наши блокове АЕЦ Козлудуй,? Монопола който е тук е направен от БСП , Русия си държи целия пазар тук , 80 процента на едро и 20 на дребно. Те вдигат на едро и намалят за пред нас на дребно . И какво става , горивото за нас е било примерно 2.50 става 2.45 , на едро е било 2.30 става 2.40. Няма как да се промени това , та да ви попитам Вас тогава . Какво води това след себе си ? Май че е внос на инфлация ? Какво става с стоките и услугите с такива цени на бензина ? Как да се съберат и данъци като цялата бюрокрация е в корените си комунисти ? Вече си мисля , че от комунизма спасение няма, освен ако не ни изселят и заселят тука японци.

                                Коментар

                                Working...
                                X