IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българската революция

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
    и само на едно нещо не ми отговори:
    щом смяташ,че мерцедес е по добра компания от форд,давай да залагаме ..... ти залагаш на мерцедес,аз залагам на форд..... дори ти имаш преимущество- в последните 4 години форд постоянно бие мерцедес .... крайно време е мерцедес да понастигнат форд.... хем са най добрите,хем форд са най кьопавите,хем мерцедес губи четвърта година в капитализация ...... няма как да загуби и 5та година пред няква трошка..... вече ти казах- кат си такъв ербаб, сложи парите си ,където ти е устата ,дай да залагаме на анализите си- мислите обратното един на друг- съответно викам за заложиме,а?
    или ще го извъртиш на гумени камиончета на колин пауър ОТНОВО??????...

казах ти го в капитализация ,че да не бъркаш форд с пени сток компания ,че в кризата мерцедес бе 22 $ а форд 1.70$ , и за тва си решил,че щом 1 акция на форд се съдържа около 15 пъти в 1 акция на мерцедес, решението ти ,че форд е паднала в пъти повече и за тва сега се качва повече, НЕ Е ВЯРНО.......
    Асеня, ти сигурен лиси че знаеш коя е акцията на Даймлер? ISIN DE0007100000
    Курс 2009 - 19,-евро сега 52,- какво и откога скъсяваш не тъ знам...
    И кво значи "добра компания"? По душа ли да е добра...?
    Качеството на продукта няма нищо общо с потенциала на акцията и това са първолашки общоизвестни факти на борсата. Форд е взел завоя и докато не се издъни с нещо сериозно ще скача дългосрочно вероятно. От Мерцедес, който и сега се справя добре и е скъпа консервативна и марка и акция никой не очаква такива скокове. Вероятно Форд ще скочи в повече, пък и е народна марка - масова. За да скочи в % колкото Форд колко трябва да стане капитализацията на MB?. А слез на земята викам...и задавай гатанките на онези с камиончетата ...Ако се поразровя някоя нисколиквидна световно неизвестна соларна етс. акция сигурно е била Форд в пъти....
    Я да видим ся, на умиране ли са НЕамериканските автомобилопроизводителите ....данни САМО за САЩ, м.март

Ford - 19 % ръст основно заради фиеста ( не знаех и че и там карат такива въшки, ма сега е модерно със скъпия бензин). Ще ви дойде ъкъла ама по-отпосле...Май просто сте го ударили на малолитражки , а не на високи технологии с тайни подземни рецепти.
    Porsche - 36 % ръст
    Daimler - 13 % ръст, е американците едва ли карат А-клас...като за скъпа марка е добре, а в абсолютна стойност е рекордна за месеца

BMW, - 22 %
    Audi - 14,3 % (туй са измислените от Бавария и с акционер Долна саксония)
    Chrysler - 31 % .
    Nissan -28%
    Тойота - МИНУС (-9%)

п.п. За капитализацията...а нямаше нужда...
    Last edited by Kosto; 02.04.2011, 19:43.

Коментар

• косто,косто..... казах в последните 4 години да си скъсявал мерцедес,срещу лонг форд...... 2006 година НЕ Е преди 4 години

на сега извади топнивата на дакса и есандпито преди кризата,виж колко са стрували тогава форд и мерцедес и пак се изкихай във форума,дали в кризата форд е падал повече от мерцедес
      преди това,не бих дори и спорил с теб за форд..... ще ти кажа и защо...... защото форд страдаха от неправилен мениджмънт до 2007 година ...... в края на 2006 дойде нов СЕО ,който само за 2 години обърна компанията и дори форд бе най -малко ударена от кризата ,в сравнение не само с останалите американски , ами и японски и европейски компании
      сега форд нямат нищо общо с форд преди 5 години........ и който е залагал на новото СЕО е спечелил..... ама тия неща нито ги знаеш,нито ти трябват......
      за останалите ти брътвежи от рода на рисувани камиончета,халибъртън ,тъпите американци и защо биете негрите , наистина няма смисъл да задълбавам с теб на такива теми ..... ще те оставя да си мислиш ,че е така.

и само на едно нещо не ми отговори:
      щом смяташ,че мерцедес е по добра компания от форд,давай да залагаме ..... ти залагаш на мерцедес,аз залагам на форд..... дори ти имаш преимущество- в последните 4 години форд постоянно бие мерцедес .... крайно време е мерцедес да понастигнат форд.... хем са най добрите,хем форд са най кьопавите,хем мерцедес губи четвърта година в капитализация ...... няма как да загуби и 5та година пред няква трошка..... вече ти казах- кат си такъв ербаб, сложи парите си ,където ти е устата ,дай да залагаме на анализите си- мислите обратното един на друг- съответно викам за заложиме,а?
      или ще го извъртиш на гумени камиончета на колин пауър ОТНОВО??????

п.п.
      капитализацията е броя акции умножено по цената им
      наистина няма значение дали ще вземеш за сравнение процентното изменение на капитализацията ,или на цената на акцията ....ако ми не вЕрваш,пробай
      казах ти го в капитализация ,че да не бъркаш форд с пени сток компания ,че в кризата мерцедес бе 22 $ а форд 1.70$ , и за тва си решил,че щом 1 акция на форд се съдържа около 15 пъти в 1 акция на мерцедес, решението ти ,че форд е паднала в пъти повече и за тва сега се качва повече, НЕ Е ВЯРНО.......
      Last edited by acen1975; 02.04.2011, 18:39.

Коментар

• Хасене, мърдат ли камионите зад океана ))) има ли някакъв ескпарейшън да го шортиш ))
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
          а па ти,обидил си се,че не съм ти отговорил?не си само ти обидения- една камара сте,дето ме претисявате на лични постоянно..... преди време в личната ми поща ми правехте повече трафик,отколкото по форумите,в които пишете.......
          та преглътни си "обидата" и те съветвам и не само теб , да не ми спамите пощата ,не за друго,а за да не продължавате да се чувствате "обидени" ......
          Вай, вай, ха-ха-ха, Хич не съм ти обиден даже. Мислех че си наред психически и 1 път те питах за цени да кажеш нещо за чикагско. Сега знам че никъв *** не става от тебе. И другите са го разбрали не бери грижа за спама...
          Last edited by Eti_; 02.04.2011, 14:41.

Коментар

• Аха...
            Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнение
            1.ако ,дето ужким никой не "отписал" мерцедес,а всички "отписали" форд и затова форд се е качил със стотици проценти ..... в грешка си- не гледай цената на акцията,а общята капитализация на компанията! с други думи,ако сравниш акциите на двете компании преди кризата и след кризата- по време на кризата фонд е пада ПО МАЛКО от мерцедес- мерзедес по го бяха отписали,а след кризата ,форд пак се е качвал повече от мерцедес! по форумите време оно съм говорел,че съм шорт мерцедес и лонг форд
            Асенчо, глупости можеш да ръсиш на онези дет гонят Осама с лумбагото из чукарите...и ти натам си тръгнал като ти чета девствените съчинения по темата. Какви капитализации да гледам бе нашия? % от акция си е % от акция!!..не че и процентите са ти ясни... това бяха стотинките на долара ...- 2006 Форд е бил около 9,-евро (моите разходи са в евро), гмурнал се е до 2,- и сега окло 15, айде смятай си сам процентите, натъкми си ги както искаш и веземи период който ти позволява да спиш спокойно.
            - Daimler: 2006 - 45,-евро 2009 - 19,-евро сега 52,- айде пак смятай волатилност
            - BMW: 2006: 40,- 2009: 18,- сега: 62
            2. тоя хибрид на мерцедес-знам за него,проблема е,че няма нищо общо с хибридите на форд и тойота! крайно НЕефективен е и наистина е безсмислено да купиш такова нещо..... тва е поредния рекламен номер на германеца,че да си по "зелен" ,без да си такъв
            - Да, особено неефективен е, ама хората купуват щот са будали и не ги ебе са Форд, пък да сравняваш лимузина с джип...това го обясни на правителствата и шейховете и половин холивуд, дето купуват. В европа само ги правим, ама у вас правят и американци бачкат в заводите.
            хибрида , кфорд ескейп е есюви- по тежък е от мерцедес ато есюви е по НЕайродинамичен и ...друг толкова безсмислен хибрид като този на мерцедес,,харчещ 8 литра на 100
            Ами за най-тежката и реномирана (моите съболезнования за американското осиротяло автомобилостроене, ама ако трябва не да въртите гайки, ами и да се напиете с вода ще ви учат, макар че неграта в Крайслер и това не успяха да научат ) масова марка не е зле. Тя не е за ходене из нивите. За там е форда. На село в бг-то: ние казваме: циганин и форд не бболедуват - те падат и умират.
            3. VW и ауди ,дето също ми ги хвалиш колко са доби и как порше бил най добрата компания... говориш пълни глупости- тия тъпунгери така се бяха осрали 2009 година,че арабите от катар им превзеха 1/5 от компанията и ако не бяха арабите дори нямаше да видиш сега ни порше,ни ауди,ни бръмбарчетата! тая компания е няква безмислица с 20 % държавно участие ,други 20 % арабско участие и на всичкото отгоре направиха преди време една далавера със сток уорънтс,за която ако се трейдваха на уолстреет,щеха да съдят и арабите,и фамилията порше и дори държавната саксония! ама и тия работи не ги знаеш,защото са тайна.... опарени от играта казаха,че ще ги съдят за далаверата,ама в ЕС всичко се решава под масата- случая се покри набързо ......
            Хе-хе превзели арабите, кухите ви кратуни в америчко. Ама като е безсмислена компания, защо купувате от разни фондове европейски акции бе? Омитайте се, не купувайте. Купувайте САМО ФОРД! Аз пък ще те светна за едни други работи дето вие там не ги знаете, за да не си задавате излишни въпроси : Порше беше наистина най-рентабилната компания не само заради скъпите коли ами заради игри с опции около 10 млрд само от тях по памет. ФВ скоро беше и повече от Тойота по капитализация, но това ..поне за мен не е важно. И още нещо: ФВ и Порше реално се контролират от 2 австрийски фамилии. Пиех, Порше. Пиех беше надзорник във ФВ, но тогавашния шеф на Порше, Вийдекинг реши да купува ФВ - тук е връткаат, акциите скочиха, тъкмо като някои (? кой ли) се наточиха да скъсяват. Е, удариха ги през крадливите ръчички, някои финансистчета се бяха взели много насериозно...Кофти работа..а защото и неговите бонусчета са зависими от това - тогава взе около 100 млн/година и босовете го натириха и замазаха положението с арабите, които за друго не стават, освен за донори. А арабеските що неща имат из американско..а нидей сравнява, че е смешно - по твоите критерии. ма то ако вземем да вадим чужди инвестиции от държавата ще останат индианците...и форд (хибрид)
            - ако било в Америка?Хе-хе, клоуне, ти вместо игрите на ФВ обясни на американците колко ви изгърбиха Халибъртън, докато търсехте рисуваните камиончета на Колин Пауъл...

4.не си знаел компании,които са паднали много,че после да се качат много????
            браво на теб- ако ти говоря за редкоземни елементи, ето ти два тикъра ,да видиш,че моа и да има такива неща:
            MCP- 400% скок за по малко от година
            AVL- 2000% скок за две години ..... само днес акцията им е 10% нагоре
            - ами да, не съм знаел и като не знам ми е интересно да науча отколкото да плеща глупости? Ти всичко ли знаеш? Аз например не знам всичко и не ме срам да науча нещо ново..та защо си мислиш,че си измислям? че не ти казвам компаниите и за тва ли?
            аз неща,които не разбирам не говоря! нито си измислям стил бг дуене!тва сте вие,не и аз.... ако искаш да се обзаложим с теб- като толкова обичате с анон и останалите мерцедес,а мразите трошките на форд, аре викам да сложите пари там,където ви е устата,а?
            - Ти малко завъртя дупенцето с писането, темата тръгна за кой можел да завърта гайки етс. Сега вече обърна на печалба от акция. Това няма много общо с времето ще го разбереш. Ти сам каза: важно е бъдещето. А за дуенето: объркАл си се. Тук не е холивуд.
            аре ,предлагам ви на всички да направите пари от глупавия асен ,
            - Въх, нидей! щеше да лишиш толкова хора от печалба в сребро, злато, аренда...Пък с некои американски финансови хартии или майкрософт щяхме да сме на улицата.... Пък даже и уморените БМВ и Мерцедес са на по 200% печалба. За други акции и раншове - повече, сам си търси...отпосле! . Но ти още не си вдянал, че в тренда ПОЧТИ всички печелят.
            който харесва американски трошки и недолюбва евро автомобилните гении германски......
            някой ако е готов да залага на европата срещу америката , аре да почваме, на думи нещо ми писна ...... давам левъридж от 1 ; 10 на всяко процентно изменение в рейшиото форд/мерцедес ,КАТО ЗАЛАГАМ НА ТРОШКИТЕ,щото съм глупав
            Но не се прави на по-глупав! Един умрял кон като форд , който е бил отписан скача повече от солидна фирма, като например Майкрософт. Нали скъсява Мерцедеса? Защо го качваш сега бе палячо?
            Last edited by Kosto; 02.04.2011, 16:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosto Разгледай мнение
              много отдавна му бях писал веднъж на лични да му чуя мнението за цените на селскостопанските продукти (в чикагско е центъра все пак) в контекст с ползването на биоетанол в САЩ, слухове, неща които ги чуваш като си на място. Но то от злоба по всичко европейско не му остана време май...Та не му се сърдим свикнали аме. Ама пристрастията са лош съветник на борсата...Но добре че правим и каквото си знаем понякога...
              а па ти,обидил си се,че не съм ти отговорил?не си само ти обидения- една камара сте,дето ме претисявате на лични постоянно..... преди време в личната ми поща ми правехте повече трафик,отколкото по форумите,в които пишете.......
              та преглътни си "обидата" и те съветвам и не само теб , да не ми спамите пощата ,не за друго,а за да не продължавате да се чувствате "обидени" ......

Коментар

Aсене, вярвам ти бе, няма да лъжеш я!? Аз те питам какво се продава, ти ми разказваш, кой бил в джаза. Сега не ми говори, че точно аз ще купя "модерни акции" от теб. Форд взеха завоя, докато бяха подценени от пазара, че са на същия хал като GM etc. Всяка акция ще скочи така, след като преди това са я отписали. НИкой не е отписвал и за момент MB или BMW. Как да падне толкова, че да скача със ...стотин %? Ти не започна ли да различаваш фирма от продукт от акция? ...Даже ме мързи да видя, но ти ще провериш колко калпави фирми и акциите им са скочили също колкото Форд или повече в общия тренд. Ако се поразровя ще открия на всяка борса такива, даже и на БФБ. Това че не съм чувал за металите за хибридите, не е чудо, защото отдавна не съм поглеждал борсите. Имал си добро попадение и правилна мисъл - харчи си парите с кеф. НИЕ в Европа не завиждаме и не плюем всичко американско! Но ти пази нервите!
                1.ако сравняваш форд с мерцедес,дето ужким никой не "отписал" мерцедес,а всички "отписали" форд и затова форд се е качил със стотици проценти ..... в грешка си- не гледай цената на акцията,а общята капитализация на компанията! с други думи,ако сравниш акциите на двете компании преди кризата и след кризата- по време на кризата фонд е пада ПО МАЛКО от мерцедес- мерзедес по го бяха отписали,а след кризата ,форд пак се е качвал повече от мерцедес! или в последните 4 години ако си играл корелативно форд лонг,мерцедес шорт ,все да си направил пари от трошката форд....... и да си загубил от " гениялния германец" ,дето уникалния мерцедес още не мож е да възвърне цената си отпреди кризата...... че дори и тук по форумите време оно съм говорел,че съм шорт мерцедес и лонг форд

2. тоя хибрид на мерцедес-знам за него,проблема е,че няма нищо общо с хибридите на форд и тойота! крайно НЕефективен е и наистина е безсмислено да купиш такова нещо..... тва е поредния рекламен номер на германеца,че да си по "зелен" ,без да си такъв
                форд ескейп е есюви- по тежък е от мерцедес хибрида , като есюви е по НЕайродинамичен и гуните му имат по голямо триене- и въпреки всичко е с 40% по икономичен от хибрида на мерцедес! ако ми не верваш ,моа да ги сравниш.. дори няма друг толкова безсмислен хибрид като този на мерцедес,,харчещ 8 литра на 100

3. VW и ауди ,дето също ми ги хвалиш колко са доби и как порше бил най добрата компания... говориш пълни глупости- тия тъпунгери така се бяха осрали 2009 година,че арабите от катар им превзеха 1/5 от компанията и ако не бяха арабите дори нямаше да видиш сега ни порше,ни ауди,ни бръмбарчетата! тая компания е няква безмислица с 20 % държавно участие ,други 20 % арабско участие и на всичкото отгоре направиха преди време една далавера със сток уорънтс,за която ако се трейдваха на уолстреет,щеха да съдят и арабите,и фамилията порше и дори държавната саксония! ама и тия работи не ги знаеш,защото са тайна.... опарени от играта казаха,че ще ги съдят за далаверата,ама в ЕС всичко се решава под масата- случая се покри набързо ......

4.не си знаел компании,които са паднали много,че после да се качат много????
                браво на теб- ако ти говоря за редкоземни елементи, ето ти два тикъра ,да видиш,че моа и да има такива неща:

MCP- 400% скок за по малко от година
                AVL- 2000% скок за две години ..... само днес акцията им е 10% нагоре

та защо си мислиш,че си измислям? че не ти казвам компаниите и за тва ли?
                аз неща,които не разбирам не говоря! нито си измислям стил бг дуене!тва сте вие,не и аз.... ако искаш да се обзаложим с теб- като толкова обичате с анон и останалите мерцедес,а мразите трошките на форд, аре викам да сложите пари там,където ви е устата,а?
                аре ,предлагам ви на всички да направите пари от глупавия асен , който харесва американски трошки и недолюбва евро автомобилните гении германски......
                някой ако е готов да залага на европата срещу америката , аре да почваме, на думи нещо ми писна ...... давам левъридж от 1 ; 10 на всяко процентно изменение в рейшиото форд/мерцедес ,КАТО ЗАЛАГАМ НА ТРОШКИТЕ,щото съм глупав

Коментар

За сметка на това твоето май е спряно! Има смисъл да продължиш: дай списъка на фалиралите банки..

Das beispiellose Hilfspaket im Umfang von 750 Milliarden Euro hat die Finanzmärkte vorerst beruhigt..
                  Deutschland bürgt für knapp 150 Milliarden
                  In der Nacht war nach zwölfstündigen Verhandlungen ein Paket im Umfang von 750 Milliarden Euro geschnürt worden: Die ersten 60 Milliarden stellt die EU-Kommission bereit, 440 Milliarden kommen in Form von Garantien und Krediten der Eurostaaten untereinander, und der IWF trägt bis zu 220 Milliarden Euro bei, verteilt auf drei Jahre.

За това ли говориш?

И още нещо: мушмороци, спрете да се заблуждавате с планове тип "Маршал" - някога били ли сте в реалната икономика извън вестниците с финансови фокуси?
                  НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ДАВА ПАРИ ДАРОМ ДОРИ И НА ПРЪВ ПОГЛЕД ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА! КАМО ЛИ НА ДЪРЖАВНО НИВО
                  МУШМОРОК!
                  аз не говоря за "това".
                  И недей ми обяснява реалната икономика в европа, щото не съм излизал от нея. в щатите не знам как е, но европа е тотално осрана за сметка на НЕфалиралите банки.

Коментар

Е, германците имат интерес да се запази еврото, ноп да е слабо заради износа. Но е проблем за облигациите им които могат да са с доста по-малка лихва от на калпазаните
                    На този етап, преструктуриране на дългове от суверени, не означава разпад на Еврозоната, т.е. еврото. Германците няма да отслабят еврото, а американците ще се принудят да си вдигнат долара, но за това по-късно.
                    Тук е хватката.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      На оплютите от Асен германци ще им е все тая.
                      Те и затова се опъват да увеличават участието си в спасяването на прасетата. Който им е давал пари - той да му мисли.
                      Както се казва - Хитрата сврака, с двата крака.
                      Е, германците имат интерес да се запази еврото, ноп да е слабо заради износа, но пък не толкова че да не могат да си купят нефт. Но е проблем за облигациите им които могат да са с доста по-малка лихва от на калпазаните. Но има потентни и импотентни икономики...субстанцията е в дъното.
                      Last edited by Kosto; 01.04.2011, 21:29.

Коментар

ДА. Дано не е в обратния ред. Всичкото все известни мързеливци заложили на имоти и безкрайния им разтеж...
                        На оплютите от Асен германци ще им е все тая.
                        Те и затова се опъват да увеличават участието си в спасяването на прасетата. Който им е давал пари - той да му мисли.
                        Както се казва - Хитрата сврака, с двата крака.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                          Пари не се дават даром, но се губят от глупост....
                          Филмът тепърва започва....
                          Нарича се "ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ". Ще има 1,2,3, а може би и 4-та серия.
                          1 е Гърция
                          2 е Ирландия
                          3 е Португалия
                          4 може би ще е Испания.
                          ДА. Дано не е в обратния ред. Всичкото все известни мързеливци заложили на имоти и безкрайния им разтеж...

Коментар

НИКОЙ НИКЪДЕ НЕ ДАВА ПАРИ ДАРОМ ДОРИ И НА ПРЪВ ПОГЛЕД ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА! КАМО ЛИ НА ДЪРЖАВНО НИВО
                            Пари не се дават даром, но се губят от глупост....
                            Филмът тепърва започва....
                            Нарича се "ПРЕСТРУКТУРИРАНЕ". Ще има 1,2,3, а може би и 4-та серия.
                            1 е Гърция
                            2 е Ирландия
                            3 е Португалия
                            4 може би ще е Испания.

П.П. Горното е ако някой се чуди защо така расте еврото. Ами май ФЕД ще пие една студена вода с това преструктуриране.
                            Last edited by anon6706; 01.04.2011, 21:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от goro Разгледай мнение
                              Де да беше само това я...

Май накараха Federal Reserve да публикува кому е давал заеми.
                              Малко от европейския длъжници на Fed по Reuters:
                              Dexia - Белгийско-Франска
                              Depfa - Ирландия
                              Hypo Real Estate Holding - Германия
                              Erste Group - Австрия
                              Royal Βank of Scotland
                              Commerzbank - Германия
                              Societe Generale - Франция
                              Deutsche Bank - тия май бяха от луната...
                              Има ли смисъл да продължавам?...

И аз я обичам Европата, момчета, нищо че Зевс я оправи преди мен и вас, ама какво ви пречи Асен, като ви включва осветлението от време на време?...
                              За сметка на това твоето май е спряно! Има смисъл да продължиш: дай списъка на фалиралите банки..

Das beispiellose Hilfspaket im Umfang von 750 Milliarden Euro hat die Finanzmärkte vorerst beruhigt..
                              Deutschland bürgt für knapp 150 Milliarden
                              In der Nacht war nach zwölfstündigen Verhandlungen ein Paket im Umfang von 750 Milliarden Euro geschnürt worden: Die ersten 60 Milliarden stellt die EU-Kommission bereit, 440 Milliarden kommen in Form von Garantien und Krediten der Eurostaaten untereinander, und der IWF trägt bis zu 220 Milliarden Euro bei, verteilt auf drei Jahre.

За това ли говориш?

И още нещо: мушмороци, спрете да се заблуждавате с планове тип "Маршал" - някога били ли сте в реалната икономика извън вестниците с финансови фокуси?
                              Last edited by Kosto; 01.04.2011, 21:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от goro Разгледай мнение
                                Де да беше само това я...

Май накараха Federal Reserve да публикува кому е давал заеми.
                                Малко от европейския длъжници на Fed по Reuters:
                                Dexia - Белгийско-Франска
                                Depfa - Ирландия
                                Hypo Real Estate Holding - Германия
                                Erste Group - Австрия
                                Royal Βank of Scotland
                                Commerzbank - Германия
                                Societe Generale - Франция
                                Deutsche Bank - тия май бяха от луната...
                                Има ли смисъл да продължавам?...

И аз я обичам Европата, момчета, нищо че Зевс я оправи преди мен и вас, ама какво ви пречи Асен, като ви включва осветлението от време на време?...
                                асен че е чак, чак е ама като си изтипосва мненията на всеобщо оплюване - оплюваме ги. ко да прайш човещина.
                                Баба ме научи на много неща.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X