IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Целта ни е да накараме хората да плащат данък със символична стойност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• реално няма глоби...ако всички спрем да си плащаме данъците и си изтеглим парите по примера на Кантона....май ще стане весело! Аз на 7 декември ще изтегля всичко и го слагам в сейф!

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
      СМЪРТ ЗА ВСИЧКИ КОПЕЛЕТА КОИТО ИЗМИСЛЯТ ПОДОБНИ ИДЕИ целящи тоталното заробване българския народ
      Не съм привърженик на насилието, но понякога наистина, наложително и спешно се налага да се приложи. Ако човек не се защити и не атакува мъчители си, ще го умъртвят или смачкат. Факт! Само глупакът се оставя да го колят бавно като овца.
      "Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!" - Немска поговорка.
      Насилие се прилага от обществото спрямо престъпници, крадци, убийци. И когато такива е едно управление то наложително е насилието да се приложи спрямо него и хората които го представляват. За 21 години населението на страната е намаляло от 9 милиона на 6. Ако това не е геноцид, здраве му кажи. Ако това не е омраза на тези на власт към българското население то любов ли е това тотално изтребление, грабеж и узаконено беззаконие?
      Ако това не бе вярно, САЩ нямаше да ги има като държава, във Франция още щяха да управляват Луи 16 ти и дворяните, а Германия щеше да е селска страна накъсана на феодални владения.
      И като помня как някой тук ляха сълзи за копелето на дворянина Дянков, като се бе натрошило... Така и никой обаче не ми каза тогава - Здравната каса ли му плати лечението, или Дянков се е бръкнал и е платил? И тук няма нищо общо ГЕРБ - МЕРБ, БСП, СДС, ДПС. Всичките са за въжето защото са едно котило плъхове.
      Last edited by Jay Gould; 01.12.2010, 18:09.
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• другарки и другари как е ..тече ли събранието нормално. къде е коки ..защо отсъства.

И само внимавайте като се напрягате да не ви се спука някой кръвоносен съд

Коментар

• ПОДОБНИ ИДЕИ целят тоталното заробване на българския народ
          Last edited by mibova; 01.12.2010, 17:18.

Коментар

• наука се прави трудно – на тъмно и на студено.

наука се прави трудно – на тъмно и на студено....

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
              Данък 5 лв и банкова такса 5 лв....по добре да не го плащаш...след 10-20 години с лихвите ще платиш по-малко отколкото ако си коректен с банковите такси за преводи! А мангалите са извън всяка статистика....ког аще бутнат копторите! Даже мен митничарските къщи ме кефят....тоест не пречат! Като пример копторите на бул.Европа/по пътя за Калотина/ това ако е законно....напускам страната!
              Не е вярно. Ако бабата на село не подаде декларация има в закона такава глоба, че свят ще и се завие и само след 3-4 години ще се е натрупала така сума с глоби и лихви, че ще и цъфне съдията изпълнител и ще и вземат дворчето и къщата.
              Тя и целта е тази.
              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Данък 5 лв и банкова такса 5 лв....по добре да не го плащаш...след 10-20 години с лихвите ще платиш по-малко отколкото ако си коректен с банковите такси за преводи! А мангалите са извън всяка статистика....ког аще бутнат копторите! Даже мен митничарските къщи ме кефят....тоест не пречат! Като пример копторите на бул.Европа/по пътя за Калотина/ това ако е законно....напускам страната!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                  МЗ ни пази "задния двор" с просташки клип!

В кратко 30-секундно видео анимиран "вирус" обяснява на непросветените, че "влиза през парадния ни вход, през задния ни двор или евентуално през свирката".
                  Ами то простащината е заразна.
                  Вижте как говорят премиерът, министър Божидар Димитров, министърът на КУЛТУРАТА Вежди Рашидов.
                  Що и клиповете да не са "непосредствени"? Нали народа харесва такова говорене
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Данък колиба е най-наглото и подло решение на сега управляващите,особено след отхвърлянето на данък лукс с довода,че не си заслужавал усилията-ами поставиха граница от 300 000лв по данъчна оценка,а по реални пазарни цени към 700-800 000лв.Да бяха поставили д.оценка 10млн,тогава сградите които са отговарят щяха да се броят на пръсти.
                    Как пък един път не защитиха интересите на дребния собственик,на малкия бизнес.ЗАТОВА ХОРА БЯГАТ ОТ ТАЯ КОЧИНА.
                    Едно предложение към МФ
                    Промяна на горния праг от 2000лв за осигуровките на 2500лв-това за осигурителната с-ма ще е равносилно на откриването на над 50 000 работни места.Тотю ще се одърви от кеф,тези ,които ще са засегнати им е през х....а ще има и справедливост- всички да с еднаква осигурителна тежест.
                    Last edited by MILOM; 20.12.2010, 18:03.
                    http://milom.blog.bg/

Коментар

• МЗ ни пази "задния двор" с просташки клип!

МЗ ни пази "задния двор" с просташки клип!

В кратко 30-секундно видео анимиран "вирус" обяснява на непросветените, че "влиза през парадния ни вход, през задния ни двор или евентуално през свирката".

Коментар

• Какво ще се краде още в България:
                        http://borsi.blog.bg/politika/2010/0...lishte-.473705

Коментар

• И като живееш в София а колибата е в Горно нанадолнище май ще е по удобно да платиш по банков път.Е не можем да се сетим кой има интерес .
                          За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• 5 лв такса електромер не е проблем, на 5 години да си сменяш водомерите да те задължат не е проблем, 5 лева данък БНТ не е проблем, 5 лева данък колиба не е проблем...
                            Значи като е да излизат пари от джоба ни - не е проблем, ама е проблем да не влизат в хазната... Аз напоследък се чудя - държавата моя интерес ли пази или служи някакви идиоти и крадци да си избиват комплексите ??? Сега остава да приемат и лихвите от депозити и от акции на БФБ да накарат да описваме и става една весела и щастлива - половин година бачкаме да си платиме данъците и още половин да си попълниме всеки ред в данъчната декларация... Аз по-добре роб да се пиша - поне ще са длъжни да ме хранят и да имам къде да спя... и няма да се отчитам на олигофрена международен спец по унищожаване на икономики бамкОФФ... Без реки от кръв няма се оправят нещата ми се струва...
                            We have no money, therefor we shall have to think...

Коментар

• Тя целта е ясна - днес символична стойност, утре минимален праг 1000лв за да има папкане за търтеите в администрацията.
                              Аман от вас, паразити!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                                Интересно - дали кафявите ще платят нещо за незаконните си коптори? Или грохналата бабка от някое затънтено село ще трябва да плаща с мизерната си пенсия, а Хъхрю - не?
                                Естествено, че за незаконни постройки не може да се иска плащане на данък.
                                Ама баба Цеца от Долно нанагорнище ще си плаща за колибата.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X