IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Целта ни е да накараме хората да плащат данък със символична стойност

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тя и баба ти Яга ще се уплаши като разбЕре!

Коментар

• Предизборно "намаляване" ....

Пак се действа по познатата схема. Увеличават данъците с много, а после намаляват с малко и хората уж си отдъхват и плащат повече ...

Да видим днес какво ще сътворят Софийските управници, но вече са почнали да мислят изключения:

Единствените, които ще бъдат с по-високи местни данъци, ще са живеещите в кв. Банишора, които заради техническо недоглеждане преди 12 години са плащали данъци като за четвърта зона, при условие, че тогава кварталът е бил в трета зона.

Коментар

• СДС поиска Борисов да отчете всички бонуси в държавната администрация

СДС поиска Борисов да отчете всички бонуси в държавната администрация

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
          Дали ще има и данък "Пещера" да се изнасяме по пещерите! Любопитно ми е дългата ръка на Хер Флик дали ще ни застигне и там
          Щели да облагат с данък и къщата на баба Яга

http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            ............
            За пещера не знам, но се надявам да свалят акциза на "пещерска"
            "Трай коньо за зелена тре`ва" Так ще установим че прехода е свършл

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
              Дали ще има и данък "Пещера" да се изнасяме по пещерите! Любопитно ми е дългата ръка на Хер Флик дали ще ни застигне и там
              ............
              За пещера не знам, но се надявам да свалят акциза на "пещерска"

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                Имам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.
                А отказаха данък лукс, щото щели да влязат "малко пари, към 5 млн. лв." Ами да си e*ем финансовия разум на парламента, да си е*ем. Заменя 5 за 3, щото 5 било "малко".
                хахахахаххахаххаха.......
                И как го обясни Манджа Стоянова - големи са административните разходи за 6000 имота за да се спечелят 6млн
                А сега за 500 000 имота , 3млн печалба - разходи ???

Коментар

• Дали ще има и данък "Пещера" да се изнасяме по пещерите! Любопитно ми е дългата ръка на Хер Флик дали ще ни застигне и там

Коментар

Имам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.
                    А отказаха данък лукс, щото щели да влязат "малко пари, към 5 млн. лв." Ами да си e*ем финансовия разум на парламента, да си е*ем. Заменя 5 за 3, щото 5 било "малко".
                    .....................
                    До сега почти във всичко защитавах правителството, но това наистина е безобразие- да заменят данък лукс с данък колиба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УЖАС

Коментар

• Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнение
                      Пропускаш 500 хиляди по 3 лв. банкова такса =1.5 милиона за Цвети Б...... А в другия случай е минимална
                      Абе, оправдаха се, че В БЮДЖЕТА нямало да влезе. За другото, сами се досещаме, но, поне да не ни правеха толкова явно на идиоти, че всичко има граници

Коментар

Пропускаш 500 хиляди по 3 лв. банкова такса =1.5 милиона за Цвети Б...... А в другия случай е минимална

Коментар

• Имам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Естествено, че за незаконни постройки не може да се иска плащане на данък.
                            Ама баба Цеца от Долно нанагорнище ще си плаща за колибата.
                            А щом незаконни - кога ще бъдат премахнати? Въобще, докога законите ще важат само за хората, но не и за хъхряците ??!?
                            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                                другарки и другари как е ..тече ли събранието нормално. къде е коки ..защо отсъства.

И само внимавайте като се напрягате да не ви се спука някой кръвоносен съд
                                O, Ушев, как е, как са делата по Симеоново, какво правят наследниците на другаря Маркс - строите ли светлото комунистическо бъдеще, само че с леко променен девиз - от всекиго според способностите, на герберите - според заслугите, а за останалите - кукиш
                                П.С. Ти щерка имаш ли - да я предложим за шефка на фонд Земеделие
                                П.П.С. Не бях виждал евреец-милиционер - явно и там е излязла сериозна далавера, за да ви накара да се набутате под шапка
                                П.П.П.С. да живее Вожда и Учителя - Партия велика води нашият победен строй - бурни аплодисменти, преминаващи в овации и и ставане на крака - не ти е чуждо, нали
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X