Тя и баба ти Яга ще се уплаши като разбЕре!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Целта ни е да накараме хората да плащат данък със символична стойност
Collapse
X
-
Предизборно "намаляване" ....
Пак се действа по познатата схема. Увеличават данъците с много, а после намаляват с малко и хората уж си отдъхват и плащат повече ...
Да видим днес какво ще сътворят Софийските управници, но вече са почнали да мислят изключения:
Единствените, които ще бъдат с по-високи местни данъци, ще са живеещите в кв. Банишора, които заради техническо недоглеждане преди 12 години са плащали данъци като за четвърта зона, при условие, че тогава кварталът е бил в трета зона.
Коментар
-
СДС поиска Борисов да отчете всички бонуси в държавната администрация
СДС поиска Борисов да отчете всички бонуси в държавната администрация
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеДали ще има и данък "Пещера" да се изнасяме по пещерите! Любопитно ми е дългата ръка на Хер Флик дали ще ни застигне и там
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение............
За пещера не знам, но се надявам да свалят акциза на "пещерска"
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениеДали ще има и данък "Пещера" да се изнасяме по пещерите! Любопитно ми е дългата ръка на Хер Флик дали ще ни застигне и там
За пещера не знам, но се надявам да свалят акциза на "пещерска"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИмам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.
А отказаха данък лукс, щото щели да влязат "малко пари, към 5 млн. лв." Ами да си e*ем финансовия разум на парламента, да си е*ем. Заменя 5 за 3, щото 5 било "малко".
И как го обясни Манджа Стоянова - големи са административните разходи за 6000 имота за да се спечелят 6млн
А сега за 500 000 имота , 3млн печалба - разходи ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеИмам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.
А отказаха данък лукс, щото щели да влязат "малко пари, към 5 млн. лв." Ами да си e*ем финансовия разум на парламента, да си е*ем. Заменя 5 за 3, щото 5 било "малко".
До сега почти във всичко защитавах правителството, но това наистина е безобразие- да заменят данък лукс с данък колиба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! УЖАС
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dreamer Разгледай мнениеПропускаш 500 хиляди по 3 лв. банкова такса =1.5 милиона за Цвети Б...... А в другия случай е минимална
Коментар
-
Коментар
-
Имам една колиба на село, данъчна оценка около 1300 лв. Ако екстраполираме в национален мащаб, такива са, едва ли повече от 500 хиляди /половин милион/ . Да речем, вдигнат мизата и плащаме 5 промила. Т.е., като за моята колиба, 6,50. по 500000 средно, прави 3,25 млн лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеЕстествено, че за незаконни постройки не може да се иска плащане на данък.
Ама баба Цеца от Долно нанагорнище ще си плаща за колибата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнениедругарки и другари как е ..тече ли събранието нормално. къде е коки ..защо отсъства.
И само внимавайте като се напрягате да не ви се спука някой кръвоносен съд
П.С. Ти щерка имаш ли - да я предложим за шефка на фонд Земеделие
П.П.С. Не бях виждал евреец-милиционер - явно и там е излязла сериозна далавера, за да ви накара да се набутате под шапка
П.П.П.С. да живее Вожда и Учителя - Партия велика води нашият победен строй - бурни аплодисменти, преминаващи в овации и и ставане на крака - не ти е чуждо, налиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар