IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WikiLeaks

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Под "Свобода на словото" разбирам не празни дрънканици тип "вятър да ста'а", а разговор по същество, с аргументи и по възможност факти. Защото "свободата" носи много повече отговорности, и ангажимент към думи и дела, отколкото Lulz
    Та как точно, според теб е потъпкана?

    Коментар


    • Първоначално изпратено от s_LaSH Разгледай мнение
      Потъпкана ли е свободата на словото?
      Ти имаш колебания ли?
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

      Коментар


      • Да вдигнем една задрямала тема, която си беше и все още е епична драма
        Три години след ареста на Hector “Sabu” Monsegur утре, 26.05, се очаква най-накрая присъда (сумарно по обвиненията между 259 и 315 месеца затвор). Ако теглим черта досега:
        Kayla, Topiary, T-Flow - между 2 и 3 години;
        J.Hammond - 10 години;
        Брадли Манинг вече е Шийла и освен друг пол е съвсем "друга" личност
        Свети Асандж още си живее в посолството, а иконата Сноуден...май още е някъде в Русия...преди време беше минала информация, че е правил постъпки да се върне в родината, сякаш предпочита "хамерикански" затвор пред руското убежище!?
        Та от сегашната позиция, след толкова време, какво мислят уважаемите инвестори? Потъпкана ли е свободата на словото? Научихме ли нещо за себе си и за света?

        Коментар


        • Вчера е бил знаменателен ден. Винаги съм вярвал в свободолюбивия и независим дух на викингите.

          http://rt.com/news/wikileaks-visa-iceland-valitor-346/

          Върховният съд на Исландия е издал нареждане на оператора на Виза за Исландия или да вдигне забраната за дарения към Уикилийкс или да плаща по 204 000 долара за неустойка по договора всеки месец! Подобно дело е в напреднал етап и в Дания.
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

          Коментар


          • Тук конспирацията е достигнала най-високия си праг. В крайна сметка излиза, че нито на едните, нито на другите може да се вярва. Виж, в държавата на Златките няма такива неща. Всичко е по-опростено.
            ИТ консултант в рекламна агенция

            Коментар


            • АТАКАТА СРЕЩУ РЕПУБЛИКА ЕКВАДОР. КАКВО СТАВА В ЛОНДОН И ЗАЩО?
              от Серджо ди Кори Модилиани
              превод Даниела Пенкова
              http://dokumentalni.blog.bg/politika...n-i-zas.991977
              remember remember the fifth of november

              Коментар


              • "Шоуто WikiLeaks продължава: Ротшилд наградиха Джулиан Асандж

                Автор: polopot Категория: Политика
                Прочетен: 660 Коментари: 3 Гласове: 9

                Глупостите сътворени от сайта WikiLeaks продължават с такава скорост, че вече не успявам на тяхното темпо. Но да се върнем малко назад във времето...Сайта WikiLeaks официално стартира през 2006 година. Една от най-интересните подробности е, че той вече успя да си спечели редица награди. През 2008 година WikiLeaks спечели наградата на списание "Economist" за нова медия на годината - The Economist's New Media Award. Списание "Economist" е собственост на The Economist Group. Самата група е под контрола на английската банковата династия Ротшилд, въпреки, че те официално владеят по-малко от 50 % от акциите на групата. В момента Лин Форест де Ротшилд е член на борда на директорите на The Economist Group. Лин Форест е съпруга на Сър Ивелин Робърт де Ротшилд. Лин Форест също така е изпълнителен директор на холдинговата компания E.L. Rothschild, която създава със своят съпруг за да управлява инвестициите в "Economist". Интересно е да се отбележи, че Ивелин Ротшилд е бил председател на списание "Economist" от 1972 до 1989 год. Лин Форест е американска гражданка, тя е родена в Ню Джърси. Тя е била представена на Ивелин де Ротшилд от Хенри Кисинджър на конференция на групата Билдерберг(Чак сега разбирам с какво се занимават на тези срещи.Пък само ни баламосват, че управлявали света....) през 1998 в Шотландия и се женят през 2000 година. Внимание заслужава и факта, че Лейди Ротшилд беше един от най-големите спонсори на предизборната кампания на Хилъри Клинтън. Всичко това е поредното свидетелство за пълната измама, която представлява сайта WikiLeaks. Наистина ли вярвате, че ако Асандж представляваше някаква заплаха за САЩ той щеше да получи награда от Economist ?!"

                Аз бих продължил така:
                Наистина ли вярвате, че, ако Асандж действително разкриваше информация, която господарите на световната система не искаха да стане обществено достояние, щеше да бъде така масово отразяват от световните медии, които на всички ни е ясно, че са силно контролирани?
                Last edited by LaCosta; 22.08.2012, 17:41.

                Коментар


                • Тепърва още истина ще излиза...

                  Коментар


                  • Нова порция за "свободата на словото" и Арабската пролет от СветиАсандж

                    http://wikileaks.org/syria-files/

                    http://www.ustream.tv/frontlineclub

                    WikiLeaks founder Julian Assange said: "The material is embarrassing to Syria, but it is also embarrassing to Syria’s opponents. It helps us not merely to criticise one group or another, but to understand their interests, actions and thoughts. It is only through understanding this conflict that we can hope to resolve it."

                    http://www.guardian.co.uk/world/midd...artner=skygrid

                    Коментар


                    • Асандж поискал политическо убежище в Еквадор и подлежи на арест за нарушаване условията на гаранцията. Интересно защо не Венецуела или Северна Корея?

                      http://edition.cnn.com/2012/06/20/wo...lum/index.html

                      Коментар


                      • Асандж ще се кандидатира на следващите избори за Сенат в Австралия

                        http://rt.com/news/assange-australia...candidate-801/

                        Коментар


                        • арестуваха предполагаемите членове на LulzSec

                          http://www.foxnews.com/scitech/2012/...w-enforcement/

                          http://www.nypost.com/rw/nypost/2012...12_hackers.pdf

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от s_LaSH Разгледай мнение
                            http://pastebin.com/D7sR4zhT

                            Today WikiLeaks began publishing The Global Intelligence Files – more than five million emails from the Texas-headquartered "global intelligence" company Stratfor. Мейлите са от периода между юли 2004 и декемврийските атаки на Anonymous края на 2011.

                            http://www.forbes.com/sites/andygree...ratfor-emails/
                            ЕТО ГО И 1-Я ЗА БЪЛГАРИЯ

                            Унищожителен доклад на STRATFOR за България


                            STRATFOR за инвестиционния климат в България - повсеместна мафия и бюрокрация


                            http://www.bivol.bg/stratfor-srm.html

                            Коментар


                            • http://pastebin.com/D7sR4zhT

                              Today WikiLeaks began publishing The Global Intelligence Files – more than five million emails from the Texas-headquartered "global intelligence" company Stratfor. Мейлите са от периода между юли 2004 и декемврийските атаки на Anonymous края на 2011.

                              http://www.forbes.com/sites/andygree...ratfor-emails/

                              Коментар


                              • Представители на Wikileaks не са били допуснати да се изкажат на международна конференция в ЮНЕСКО посветена на... Wikileaks. Предложението на Wikileaks да пратят лектор е отхвърлено с аргумента, че "свободата на изразяване ни дава право да изберем кои лектори ще участват", става ясно от кореспонденцията с ЮНЕСКО публикувана на Wikileaks.org

                                Внимателният прочит на биографията на Ирина Бокова обаче придава на казуса по-малко абсурдeн вид.
                                Ирина Бокова е номенклатурна рожба на престъпния комунистически режим, обявен за такъв със специален закон. Тя е дъщеря на комунистическия сатрап Георги Боков.
                                Според книгата "Горещо червено" от Ивайла Александрова (награда на СБЖ за постижения в журналистиката), която се позовава на интервюта и на документални изследвания, Георги Боков лично е убил с ритници карикатуриста Райко Алексиев.
                                Георги Боков е дългогодишен редактор на органа на комунистическата партия, в. Работническо дело, най-мракобесното издание за цялата история на българската преса. Посочването на "враговете" от страниците на този вестник обикновено беше синоним на обществена, а понякога и физическа смърт за хора, чието единствено провинение е бил опитът да мислят и говорят свободно. Ирина Бокова се е възползвала напълно от положението си на рожба на патриций в комунистическата система. След обучение в Москва тя става дипломат, работил активно против интересите на Запада и в полза на престъпния комунистически режим. "Новата генерална директорка на ЮНЕСКО се числи към малка, властна прослойка, която съсипа България и която сега играе играта на демокрация, докато не са застрашени неправомерно придобитите й привилегии. Оцелелият от Аушвиц Ели Визел обясни, че изборът на Хосни би бил „срам” за международната общност. Вчера двама оцелели от ГУЛАГ от България обявиха, че изборът на Бокова е срамен за всички нас. ЮНЕСКО може да избегна единия срам, но на каква цена!" Абсурдът с конференцията за Wikileaks ясно показва, че международната правозащитна общност вече е започнала да плаща лихвите по избора на Бокова. http://www.bivol.bg/bokova-wikileaks.html
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                                Коментар

                                Working...
                                X