IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лустрацията - единствен шанс на България!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • "римува" или "лекува", Jay ? ;-)

    Коментар


    • Лустрация се римува с кастрация Второто не е ли по-подходящо
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

      Коментар


      • Първоначално изпратено от lazar
        Мейсси.ако си антипода на това,което описваш,искам да гласувам за теб. Моля,постни една твоя снимка,за да те разпозная на плакатите. :-)
        Aз имам снимка на мейси.
        Мнението ми е препоръка за покупка или за продажба на акции.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от kat
          ...„по структурата на комисията на г-жа Маркова има 6 дирекции, като 4 човека – директори на дирекции са бивши служители на ДС.” На въпрос дали това всъщност са политически назначения, които имат за цел да прикриват истини от миналото,...
          A, вероятно, останалите двама са номенклатура на ЦК на БКП.
          На лустрация трябва да подлежи висшата номенклатурана "Партията" и всички, работили за тоталитарни репресивни служби (не само ДС).

          Коментар


          • Евгени Димитров: ДКСИ има 6 дирекции, като 4 човека – директори на дирекции са бивши служители на ДС

            13 ноември 2009 | 09:11 | Агенция "Фокус"



            София. На фона на изтичането на класифицирана информация в момента има едно половинчато отношение от страна на председателя на ДКСИ Цвета Маркова и нищо повече. Това заяви Евгени Димитров, бивш заместник-председател на Комисията по разкриване на досиетата на бившата ДС, в предаването „Здравей, България” по Нова телевизия. Той допълни, че „по структурата на комисията на г-жа Маркова има 6 дирекции, като 4 човека – директори на дирекции са бивши служители на ДС.” На въпрос дали това всъщност са политически назначения, които имат за цел да прикриват истини от миналото, Димитров отговори, че ДКСИ „поне до момента е структура, която създава повече скандали, отколкото да върши нещо полезно”.
            http://www.focus-news.net/?id=n1296815

            Ето за това е необходима лустрация в България - и след нея ще започне да се оправя държавата , в противен случай ще е караме както до сега!
            Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

            Коментар


            • Седем милиона мишлета изкарват се взаимно ченгета
              А котараците размахват досиета и си пият кафето! Спомнихте ли си тая песничка от началото на демокрацията? Нищо по-точно не е казвано за нашенската трагикомедия около ченгетата, досиетата, палачите, жертвите, морала, подлостта, властта. Това продължава вече 20 години...

              А всичко е толкова просто.

              Имало една комунистическа България - най-вярното куче на могъщата съветска мечка.

              Тази България имала Държавна сигурност, която пазела повече БКП, отколкото държавата.

              Тази Държавна сигурност вербувала много агенти, сътрудници и доносници.

              Някои й отказвали сътрудничество - те добро не видели. Повечето се съгласявали - или нямало накъде, или искали да растат в кариерата, или и двете.

              Но изневиделица дошъл Десети ноември. БКП мигом станала БСП - лидерите й почнали да се кръстят в "Св. Александър Невски", да творят комисии за деформациите, да раздават пари в куфарчета на избрани люде и да говорят за капитализъм с човешко лице. Тези лидери обвинили във всички грехове ДС, най-паче нейното Шесто управление и ги разформировали. А те самите - ни лук яли, ни лук мирисали!

              Ченгетата си тръгнали, ама си взели и досиетата. И станала една - спомнете си песента...

              И така вече 20 години. Смениха се девет правителства и пет парламента, а тая песен си е все актуална.

              Докога бе, братя и сестри? Докога?

              Не виждате ли, че котараците ни се подиграват? Че ни правят за резил?

              Вече не знаем кой е бил гаден доносник, кой просто е докладвал за командировката си в чужбина и кой се е правел на три и половина пред водещия си офицер. Впрочем доста водещи офицери станаха бизнесмени, депутати, министри, посланици, медийни магнати - колеги са с доста от водените. Още си държат в сейфа досиетата. Гордеят се, че са били водещи.

              Вчера министър-председателят Бойко рече: "Край! Отваряме изцяло досиетата - да се види кой кой е и какво е писал!"

              Добре, ама то и други министър-председатели се заканваха да сторят това. Пък после кротваха.

              Дали доживяхме да научим истината - тая истина, дето може да вгорчи кафето на котараците?

              Ще видим. А ако не видим, поне ще разберем оти ги ручахме жабетата!
              http://novini.dir.bg/2009/07/25/news4820821c.html
              Трябва ли хора свързани с ДС да стават министри и да заемат висши ръководни държавни длъжности - твърдо НЕ!1.Навремето дори някои да са работили най-благородната и безобидна работа в ДС, същите са направили голям компромис със съвестта си, изместили са някой друг, който категорично е отказал да работи за ДС, и са прекарали голяма част от живота си в лъжа - говорели са едно, а са си мислели друго, докладвали са хората, които са ти се доверявали (вкл. и чужденци и чужди професори), а след 10-ти ноември са били зависими от невидимата мрежа на ДС. Колко морален интегритет ти е останал след тези операции и може ли да се вярва на такива хора?2. Трябва да стане ясно ,че всеки който е работил за ДС е ползвал привилегии, допълнително заплащане и протекции от един нечовешки режим, ако си бил добър и съвестен, си легитимирал режима и неговия репресивен апарат, включително изключително мрачното минало на ДС от 40-те и 50-те години на 20-ти век. А ако си бил кариерист, отмъстителен и завистник?3.Работейки за ДС същите са работили за интересите на СССР, и за интересите на България, НО САМО КОГАТО ТЕ НЕ ПРОТИВОРЕЧАТ на интересите на СССР. Ако противоречат, работиш за СССР и против България. Толкова за работата за родината на патриотите от ДС.Гузно са мълчали 20 години, надявайки се да им се размине, вместо да се покаят и да свалят картите един път за винаги.И сега - министър/визирам Божо/,но не изключвам и Веждю,айде не, благодаря

              И да не забравяме,че Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или устно, чрез звук, изображение или по друг начин. - Член 39 от Конституцията на Република България
              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

              Коментар


              • Марияне,
                малко ли ви се виждат темите за политика?
                не ми е приятно да пиша в тези теми, но като ми ги навират пред очите постоянно... :-)
                нали след изборите ЩЯХТЕ да ги намалите до една - "Политика"?!
                политикономическите да ми интересни - тези за Искров, Дянков и т.н. - те са нужни, все пак сайта е финнансов, ама се появавт други, от които никва файда.
                приятен ден и успешно гледане на търговията!

                Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                Аз пък съм репересиран многократно от милиционерите. Ще ми дадете ли тапия за Активен борец против комунизма?
                Лустрацията е друго
                Това е хора с минало в структурите на ДС да нямат достъп до обществени длъжности

                Не знам дали се шегувате, но щом не знаете какво е Лустрация значи темата има място

                Аз постоянно срещам примери, как различни хора агенти на ДС още са си във властта и се подкрепят взаимно. Те са учили заедно (основно в Москва), работили заедно и все още са си заедно

                Коментар


                • Първоначално изпратено от kat
                  А добре, че се сетихте...
                  ... във всяка една институция в държавата има минимум 10 % от ДС. И тогава си правете изводите, кой управлява и днес България , да не говорим , че и Президентът също е агент на ДС.....
                  Агентите на ДС са гнусно и гадно нещо, но не са най-вредното, останало и наследено от комунисто-мафиотското управление. Много по-важни са позициите на бившата номенклатура на ЦК и ОК на БКП (номенклатура на Централния комитет и Окръжните комитети).
                  Преди 10. Ноември всяко назначение на коя да е длъжност минаваше през някакъв комитет на БКП. Някои назначения, особено важни за тоталитарната държава (съдебна система, средства за масова информация и т.н. ) дори и на ниски позиции се следяха от комитети на високо ниво (примерно - чистачка в регионална радиостанция - номенклатурна длъжност).
                  Естествено, сега не говоря за чистачките, но третият човек в БСП, г-н (др.) Димитър Дъбов, е бивш секретар по промишлеността на ОК на БКП - това е номенклатура на ЦК на БКП, а, за да бъде назначен на тая длъжност, решението е на Политбюро на ЦК на БКП.
                  Този пример и подобните му (те не са малко) са все едно градските ръководители на партията на Хитлер от Щутгарт (примерно) да управляват Германия 20г след Втората световна война.

                  ПП
                  Веднага след 10. Ноември аз ( а вероятно и много от ръководителите на демократичните сили) си мислех, че при демокрацията за всеки трябва да има права и място под слънцето. По-късно (за мен - още по време на изборите за ВНС - 10.Юни 1990г, а за някой - и до сега - не ) стана ясно, че не може да се изгради реална демокрация при непрекъснатото противодействие на комунисто-мафиотската номенклатура на всички нива на обществения, политическия и икономическия живот.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
                    Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                    Аз пък съм репересиран многократно от милиционерите. Ще ми дадете ли тапия за Активен борец против комунизма?
                    Лустрацията е друго
                    Това е хора с минало в структурите на ДС да нямат достъп до обществени длъжности

                    Не знам дали се шегувате, но щом не знаете какво е Лустрация значи темата има място

                    Аз постоянно срещам примери, как различни хора агенти на ДС още са си във властта и се подкрепят взаимно. Те са учили заедно (основно в Москва), работили заедно и все още са си заедно
                    А добре, че се сетихте, а нощес бяхте заключили тази тема, което беше грешка от ваша страна. Лустрация докато не се направи в България , тази държава няма да се оправи. И сега Бойко Борисов им казва елегатно - излезте в пенсия...., обаче ..... кой те слуша, макар, че и той допусна в Правителството такива хора - Божидар Димитров.
                    За справка на колегите, които не са запознати с тази тематика, да си отворят Комисията за досиетата и да видят как във всяка една институция в държавата има минимум 10 % от ДС. И тогава си правете изводите, кой управлява и днес България , да не говорим , че и Президентът също е агент на ДС. А за БФБ се сете ти , кой е дал пари за неговата кампания.
                    Мненията изразени в този форум са лични и не прадставляват препоръки за покупко- проджаби на финанс

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Ocтап Бендер
                      Аз пък съм репересиран многократно от милиционерите. Ще ми дадете ли тапия за Активен борец против комунизма?
                      Лустрацията е друго
                      Това е хора с минало в структурите на ДС да нямат достъп до обществени длъжности

                      Не знам дали се шегувате, но щом не знаете какво е Лустрация значи темата има място

                      Аз постоянно срещам примери, как различни хора агенти на ДС още са си във властта и се подкрепят взаимно. Те са учили заедно (основно в Москва), работили заедно и все още са си заедно

                      Коментар


                      • Аз пък съм репересиран многократно от милиционерите. Ще ми дадете ли тапия за Активен борец против комунизма?

                        Коментар


                        • Нека и аз, нека и аз, нека и аз ! ! ! ;-)

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от мейси
                            Първоначално изпратено от SPEKO
                            Хей Мейси,

                            Ако изчезне комунистическо-ченгесарската мафия, то кой ще управлява България?
                            !
                            Споко има кой ,но точно същите не им дават възможността да ни управляват.Думата ЛУСТРАЦИЯ може би успокоява душите ни на искащите да вярваме в ЧИСТИ и ИСТИНСКИ демократи, каквито за съжаление не се появиха до момента у нас на политическата сцена . Странни перестроечни мутанти, явочници, номенклатурни отрочета, еколилипути, ченгета, безмозъчни комуноиди, алчни търгаши, педали, комплексари, селяни, представящи се за земеделци, третостепенни театрали, университетски преподаватели, удостоени с презрение от науката, се валят в обща маса, която някой с невероятно чувство за хумор беше нарекъл ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ. Наблюдаваме долнопробен политически карнавал вече 20 години, политическа травестия, претендираща за внимание. Е питам аз до кога ще го наблюдаваме това?
                            Мейсси.ако си антипода на това,което описваш,искам да гласувам за теб. Моля,постни една твоя снимка,за да те разпозная на плакатите. :-)

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от SPEKO
                              Хей Мейси,

                              Ако изчезне комунистическо-ченгесарската мафия, то кой ще управлява България?
                              !
                              Споко има кой ,но точно същите не им дават възможността да ни управляват.Думата ЛУСТРАЦИЯ може би успокоява душите ни на искащите да вярваме в ЧИСТИ и ИСТИНСКИ демократи, каквито за съжаление не се появиха до момента у нас на политическата сцена . Странни перестроечни мутанти, явочници, номенклатурни отрочета, еколилипути, ченгета, безмозъчни комуноиди, алчни търгаши, педали, комплексари, селяни, представящи се за земеделци, третостепенни театрали, университетски преподаватели, удостоени с презрение от науката, се валят в обща маса, която някой с невероятно чувство за хумор беше нарекъл ПОЛИТИЧЕСКИ ЕЛИТ. Наблюдаваме долнопробен политически карнавал вече 20 години, политическа травестия, претендираща за внимание. Е питам аз до кога ще го наблюдаваме това?
                              [color=#BF0000]Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово - писмено или ус

                              Коментар


                              • Re: Лустрацията - единствен шанс на България!

                                Първоначално изпратено от be_google
                                ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА!!!
                                Лустрация се правеше от всички правителства досега и така МАФИЯТА набра чудовищна мощ!!!
                                След всяко ровене и ръчкане на службите - "на улицата" излизат хора с много, много специални умения, които могат да се борят и срещу държавата, която ги е изхвърлила...

                                Стига с тези глупости колеги, стига с тая евтина пропаганда! :-)
                                А когато са в службите се борят срещу обществото и демокрацията, в интерес на комунисто-мафиотите.
                                Твоето са АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ!

                                Коментар

                                Working...
                                X