IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували към днешна дата ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki
    Първоначално изпратено от Грую Груев
    Към полки:
    https://www.grao.bg/elections/secure.../egnsearch.asp
    Но да обещаеш, че няма да гласуваш за триглавата ламя, че има да се псувам иначе, че съм те упътил
    Груьо, мерси много за адреса, но първо да благодаря на оптик-а, който първи ми отговори след което пуснах едно SMS-че - след около 30 минути ми върнаха SMS-a и разбрах всичко - сега проверих тези данни и в интернет и всичко съвпада

вече знам каквото ме интересува, а пеньо може да се хване на бас дали утре ще отида да гласувам или ще си чеша тумбака
    always welcome,
    Всеки глас срещу триглавата ламя - глас за бъдещето на България
    П.С. И честито оставане в А група, дано да разкарате Неградския (не че Гергов не е червен тупан със свински произход), че иначе догодина ще сте още по-големи тупани, а не ви отива на традициите.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      Първоначално изпратено от meche_cveti93
      Изкушаваш ме утре да ида до Франкфурт и да гласувам за ДПС
      Водача на листата на НДСВ е най балансиран и професионалист за даденото място....
      Жалко , че НДСВ не може да я изстреля със сигурност заради ниската си популярност в момента....
      Молъм та душо, нидйей тъй - само ще ти кажа фамилия Пръмови. Позаинтересувай се кои са, какви са им парите и какво е общото на другарката Кунева с тях.
      На гласуващите за НДСВ:
      Един път ви излъгаха през 2001 (то някои се оправиха за 800 дни, ама мнозинството бяха "оправени")
      Втори път ви излъгаха през 2005 (Симо Сакса - Никога няма да се коалирам с БСП, аз съм дясната алтернатива)
      Ако ви излъжат трети път с муцуната на Кунева, дет била много готина - Вие сте пълни идиоти!!!
      Препоръка е.
      Кунева е на Андрей Пръмов жена и това го знаем

Меглена Кунева е дъщеря на известния буфосинхронист и киноактьор Щилиян Кунев (който като студент по право в СУ е бил изпратен в концлагера Белене заедно с баща си — юрист, завършил Сорбоната).

През 1981 г. Кунева завършва право в Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Защитава докторска дисертация в областта на екологичното право. Известно време работи като журналист в БНР. От 1991 до 2001 г. работи в Министерския съвет на длъжности от правен експерт до директор на международната дирекция.

Меглена Кунева е омъжена за финансиста Андрей Пръмов, син на секретаря (1962 — 1978) на ЦК на БКП Иван Пръмов, от когото има един син: Александър Пръмов

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...B5%D0%B2%D0%B0

Я си дай препоръката , де
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
        Водача на листата на НДСВ е най балансиран и професионалист за даденото място....
        Жалко , че НДСВ не може да я изстреля със сигурност заради ниската си популярност в момента....
        Молъм та душо, нидйей тъй - само ще ти кажа фамилия Пръмови. Позаинтересувай се кои са, какви са им парите и какво е общото на другарката Кунева с тях.
        На гласуващите за НДСВ:
        Един път ви излъгаха през 2001 (то някои се оправиха за 800 дни, ама мнозинството бяха "оправени")
        Втори път ви излъгаха през 2005 (Симо Сакса - Никога няма да се коалирам с БСП, аз съм дясната алтернатива)
        Ако ви излъжат трети път с муцуната на Кунева, дет била много готина - Вие сте пълни идиоти!!!
        Препоръка е.
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
          Към полки:
          Но да обещаеш, че няма да гласуваш за триглавата ламя, че има да се псувам иначе, че съм те упътил
          Груьо, мерси много за адреса, но първо да благодаря на оптик-а, който първи ми отговори след което пуснах едно SMS-че - след около 30 минути ми върнаха SMS-a и разбрах всичко - сега проверих тези данни и в интернет и всичко съвпада

вече знам каквото ме интересува, а пеньо може да се хване на бас дали утре ще отида да гласувам или ще си чеша тумбака

Коментар

• Здравейте,колеги от форума на Инвестор.бг!Знам,че отдавна не съм се вяскал насам,но днес имам малко свободно време и реших да ви посетя.Искам само да ви кажа по тази толкова важна за момента тема,че абсолютно всички българи трябва да отидат и отговорно да упражнят правото си на глас,защото то е не само право,но и задължение,с гласа си всеки поема своята част от отговорността за бъдещето на нашата Майка България!Успех на всички!

Коментар

• Към полки:

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                ами то в цялата им жълта партия само водача на листата за европарламент им струва по моя преценка

само да не я изпозват за ракета която да вкара няколко мъртви души, а тя тактично да се оттегли после

иначе самата Меглена Кунева гладна няма да остане и винаги ще си намери и по-добро място - кадърен човек който се е доказал и всеки ще иска да работи с нея

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                  Първоначално изпратено от polki
                  Първоначално изпратено от Optic
                  някой знае ли къде в интернет мога да проверя в коя изборна секция да гласувам /списъци има ли изнесени някъде/ - до сега не съм гласувал и не знам утре къде да отида
                  Най-лесно е да питаш съседите ти по адресна регистрация. Обикновено секциите са в кварталните училища.
                  за съседите е ясно , но от 2-3 години живея на друго място, а не съм си сменил адресната регистрация

има няколко училища около стария ми адрес и ще падне голямо обикаляне

мислех, че може в интернет да се провери в коя секция може всеки да гласува

дори имаше предложения за гласуване по интернет , но явно само идеята е останала
                  заради ей такива безотговорници Доган ще ни управлява още 20 години :-(.
                  на сто години станал, още не бил гласувал!!!
                  бас държа, че и утре ще има цял ден да се почесва по големия тумбак и накрая пак ще минат без него изборите :-).

като те слушам, бас държа, че и дома на пенсионера не знаеш къде се намира в Пловдив. с кого общуваш тогава?
                  ти пък как реши , че ми е голям тумбака

в Пловдив няма дом на пенсионера - има клубове по кварталите - хващаш ли се на бас, че не ги знам

Коментар

• Изкушаваш ме утре да ида до Франкфурт и да гласувам за ДПС

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                      абсолютно нищо не те изкушавам!ако искаш иди до копенхаген и гласувай за който си искаш.....всъщност защо трябва да ходиш до франфурт?
                      там има секция

оптик, каквото и да дойде в бг няма да е стока
                      аз също се бях зарекал никога повече да не гласувам
                      ама последно време ме ядосаха
                      ясни са ми и костов и бойко
                      ама ми е дошло до гуша от станишев и доган
                      и затова
                      пък ти ходи и гласувай за тях
                      че по-бързо да се затрием
                      и да почваме от нула
                      поне
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• абсолютно нищо не те изкушавам!ако искаш иди до копенхаген и гласувай за който си искаш.....всъщност защо трябва да ходиш до франфурт?

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
                          Първоначално изпратено от metala
                          Първоначално изпратено от wannarock
                          Първоначално изпратено от споменЪ
                          просто бях останал с подобно впечатление. нека не задълбаваме темата, че става твърде лично.
                          живот и здраве на цялото семейство желая :-)
                          ами ти я задълбаваш, а до къде ще я задълбаеш ти си знаеш

мерси за пожеланията

и ти да си жив и здрав , но дано да не разрешат еднополовите бракове

не мога да повярвам
                          водите нормален разговор почти
                          и утре да не забравите да гласувате
                          За кого да не забравим да гласуваме?
                          кой за когото си е избрал!никой не ти натяква нищо....
                          А който си е избрал да не гласува защо трябва да не забравя да гласува?
                          това си е твое право!като те е страх от змея,стой си с ламята...
                          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
                            Първоначално изпратено от metala
                            Първоначално изпратено от wannarock
                            Първоначално изпратено от споменЪ
                            просто бях останал с подобно впечатление. нека не задълбаваме темата, че става твърде лично.
                            живот и здраве на цялото семейство желая :-)
                            ами ти я задълбаваш, а до къде ще я задълбаеш ти си знаеш

мерси за пожеланията

и ти да си жив и здрав , но дано да не разрешат еднополовите бракове

не мога да повярвам
                            водите нормален разговор почти
                            и утре да не забравите да гласувате
                            За кого да не забравим да гласуваме?
                            кой за когото си е избрал!никой не ти натяква нищо....
                            А който си е избрал да не гласува защо трябва да не забравя да гласува?
                            това си е твое право!като те е страх от змея,стой си с ламята...

Коментар

някой знае ли къде в интернет мога да проверя в коя изборна секция да гласувам /списъци има ли изнесени някъде/ - до сега не съм гласувал и не знам утре къде да отида
                              Най-лесно е да питаш съседите ти по адресна регистрация. Обикновено секциите са в кварталните училища.
                              за съседите е ясно , но от 2-3 години живея на друго място, а не съм си сменил адресната регистрация

дори имаше предложения за гласуване по интернет , но явно само идеята е останала
                              5. Къде се намира избирателната секция?
                              Адресът и номерът на избирателната секция са вписани в избирателния списък. Справка за тях може да бъде направена чрез мобилен телефон с изпращане на SMS на номер 1410 с текст числата от Единния граждански номер, както и на стационарен телефон - 0800 1 4726, който е безплатен за цялата страна.

http://www.dnevnik.bg/izbori2009/200...iia_i_dati/#q5
                              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

заради ей такива безотговорници Доган ще ни управлява още 20 години :-(.
                                на сто години станал, още не бил гласувал!!!
                                бас държа, че и утре ще има цял ден да се почесва по големия тумбак и накрая пак ще минат без него изборите :-).

като те слушам, бас държа, че и дома на пенсионера не знаеш къде се намира в Пловдив. с кого общуваш тогава?

Коментар

Working...
                                X