IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За кого бихте гласували към днешна дата ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Optic
    Първоначално изпратено от polki
    някой знае ли къде в интернет мога да проверя в коя изборна секция да гласувам /списъци има ли изнесени някъде/ - до сега не съм гласувал и не знам утре къде да отида
    Най-лесно е да питаш съседите ти по адресна регистрация. Обикновено секциите са в кварталните училища.
    за съседите е ясно , но от 2-3 години живея на друго място, а не съм си сменил адресната регистрация

има няколко училища около стария ми адрес и ще падне голямо обикаляне

мислех, че може в интернет да се провери в коя секция може всеки да гласува

дори имаше предложения за гласуване по интернет , но явно само идеята е останала
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock
      за когото си искат
      важното е да изгоним ламята
      За да дойде змеят...
      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• за когото си искат
        важното е да изгоним ламята
        Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от metala
          Първоначално изпратено от Optic
          Първоначално изпратено от wannarock
          Първоначално изпратено от споменЪ
          просто бях останал с подобно впечатление. нека не задълбаваме темата, че става твърде лично.
          живот и здраве на цялото семейство желая :-)
          ами ти я задълбаваш, а до къде ще я задълбаеш ти си знаеш

мерси за пожеланията

и ти да си жив и здрав , но дано да не разрешат еднополовите бракове

не мога да повярвам
          водите нормален разговор почти
          и утре да не забравите да гласувате
          За кого да не забравим да гласуваме?
          кой за когото си е избрал!никой не ти натяква нищо....
          А който си е избрал да не гласува защо трябва да не забравя да гласува?
          "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic
            Първоначално изпратено от wannarock
            просто бях останал с подобно впечатление. нека не задълбаваме темата, че става твърде лично.

мерси за пожеланията

не мога да повярвам
            кой за когото си е избрал!никой не ти натяква нищо....

Коментар

• [quote]За кого да не забравим да гласуваме?[/quote
              Optic , понеже съм близко до организацията на едни избори и имам наблюдения от 1991 г. Гласуването за БСП никога не е било престижно и не се е афиширало явно ....Сега престижно е да се гласува за ГЕРБ , но понеже съм стар избораджия и бях на две , три техни мероприятия ..... с една дума в София - вяло присъствие.За сините на кантар.....ДПС много нахъсани техните представители и добра организиция....При малко гласували както очаквам паритет , Герб - БСП , ДПС - Атака и 1 място за сините.НДСВ се сетиха късно да проявяват активност , поне в София , но може и те да влезат....

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                някой знае ли къде в интернет мога да проверя в коя изборна секция да гласувам /списъци има ли изнесени някъде/ - до сега не съм гласувал и не знам утре къде да отида
                Най-лесно е да питаш съседите ти по адресна регистрация. Обикновено секциите са в кварталните училища.

Коментар

• някой знае ли къде в интернет мога да проверя в коя изборна секция да гласувам /списъци има ли изнесени някъде/ - до сега не съм гласувал и не знам утре къде да отида

Коментар

• Първоначално изпратено от wannarock

мерси за пожеланията

не мога да повярвам

Коментар

мерси за пожеланията

не мога да повярвам
                      Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ

мерси за пожеланията

Коментар

• просто бях останал с подобно впечатление. нека не задълбаваме темата, че става твърде лично.

Коментар

• Първоначално изпратено от споменЪ
                            Първоначално изпратено от Jekata
                            http://www.grao.bg/elections/statistics.asp

Откъде станаха 6 704 059 души, имащи право на глас. Та нима има само 800 хил. под 18 г. ? ? ?
                            АМИ ТОЛКОВА ИМА ПОД 18 ГОДИНИ - НЕ СЕ УЧУДВАЙ
                            на всяка манджа мерудия, във всяка тема пише, обаче за съжаление нищо никога не казва :-)
                            специално за пеньо ще кажа да раздели 800 000 на 18 и ще получи колко деца средно на година са се раждали през последните 18 години - дано поне можеш да делиш
                            добре де, аз не споря за това колко деца са се родили или колко души у нас са под 18 години. просто ми става интересно каква полезна информация даде с отговора си на въпроса на Жеката :-). той пита: та нима са толкова? и ти: да , толкова са :-).
                            той едва ли е задал въпроса, очаквайки такъв отговор :-).
                            като нямаш нещо смислено да казваш, по-добре си трай. като даваш малоумни отогвори по всеки поставен въпрос в Инвестора не ставаш по-умен в очите на останалите :-)
                            пеньо, аз не пиша в инвестора за да изглеждам по-умен в очите на останалите - драскам за удоволствие и чета информация която ме интересува

Жеката се учудва, че има толкова малко деца - ами толкова са децата - раждат се по 40-45 000 деца на година и не веднъж се е обсъждал този проблем както във форума , така и в медиите - демогарвския срив е бомба със закъснител, която бомба много от управляващите не искат да видят
                            а като си осъзнал този сериозен демографски проблем, защо не си направите с бабата още няколко запетайки и да им се радвате. поне като те чете човек - имаш възможности.
                            тва напълно сериозно те питам?
                            ами ти откъде знаеш колко деца имам - напълно сериозно те питам

с настоящата ми съпруга имаме едно дете на 16 месеца , а следващото е планирано след още16 месеца - имаме нагласа и за трето ................ но нека сме живи и здрави - всичко с времето си

Коментар

Първоначално изпратено от Jekata
                              http://www.grao.bg/elections/statistics.asp

Откъде станаха 6 704 059 души, имащи право на глас. Та нима има само 800 хил. под 18 г. ? ? ?
                              АМИ ТОЛКОВА ИМА ПОД 18 ГОДИНИ - НЕ СЕ УЧУДВАЙ
                              на всяка манджа мерудия, във всяка тема пише, обаче за съжаление нищо никога не казва :-)
                              специално за пеньо ще кажа да раздели 800 000 на 18 и ще получи колко деца средно на година са се раждали през последните 18 години - дано поне можеш да делиш
                              добре де, аз не споря за това колко деца са се родили или колко души у нас са под 18 години. просто ми става интересно каква полезна информация даде с отговора си на въпроса на Жеката :-). той пита: та нима са толкова? и ти: да , толкова са :-).
                              той едва ли е задал въпроса, очаквайки такъв отговор :-).
                              като нямаш нещо смислено да казваш, по-добре си трай. като даваш малоумни отогвори по всеки поставен въпрос в Инвестора не ставаш по-умен в очите на останалите :-)
                              пеньо, аз не пиша в инвестора за да изглеждам по-умен в очите на останалите - драскам за удоволствие и чета информация която ме интересува

Жеката се учудва, че има толкова малко деца - ами толкова са децата - раждат се по 40-45 000 деца на година и не веднъж се е обсъждал този проблем както във форума , така и в медиите - демогарвския срив е бомба със закъснител, която бомба много от управляващите не искат да видят
                              а като си осъзнал този сериозен демографски проблем, защо не си направите с бабата още няколко запетайки и да им се радвате. поне като те чете човек - имаш възможности.
                              тва напълно сериозно те питам?

Коментар

• Първоначално изпратено от 1anti
                                бе вие двамата няма ли да се видите вече да пиете по една бутилка и да се кротнете спомен, ти ще гласуваш ли ?
                                ми той полки не пиел, а на мен ще ми е неудобно да седя и да си поркам самичак :-)
                                отностно изборите - никога не съм бил толкова затруднен в избора си :-(. накрая ще избера най-малкото зло от център-дясно. много вероятно е да е Бойко, въпреки, че изобщо не ми харесва :-(.
                                обаче осъзнавам, че всеки негласувал, дефакто "гласува" за ДПС и отчасти за БСП, а това не ми допада :-)

Коментар

Working...
                                X