Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
История
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Викаш сме били безписмен народ !?!?!
Добре че платили на Кирил да ни надраска некви ченгели 9 век !?!?!?
Славяни е понятие първо споменато 17 век. Откъде се пръкнаха такива племена 10 века по рано 6-7 век?
ЧЕ И ЕЗИК ИЗМИСЛИЛИ ПРЕДИ ДА ГИ НАРЕКАТ какви са. Все едно да говориш в ташаците на баща си ?!?!?
Някой от тях стигат чак до Пелопонес.Този процес започва след смърта на Атила.https://www.youtube.com/watch?v=1GSJa7jJDKULast edited by Grosss; 13.11.2020, 18:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Сегашните българи на Дунавска България сме микс от прабългари,тюрки/огузи/ ,славяни и др./арменци,цигани,траки,татари и тем подобни/.Много от
траките ги третираме като цигани а това са власи,каракачани,калаяджиите и др . Колкото до българското ние носим името България ,но пишем и
говорим езикът на южното Солунско славянско наречие.Оставям настрана влиянието на турците а те са микс от волжскокамски българи и тюрки огузи.
Добре че платили на Кирил да ни надраска некви ченгели 9 век !?!?!?
Славяни е понятие първо споменато 17 век. Откъде се пръкнаха такива племена 10 века по рано 6-7 век?
ЧЕ И ЕЗИК ИЗМИСЛИЛИ ПРЕДИ ДА ГИ НАРЕКАТ какви са. Все едно да говориш в ташаците на баща си ?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Не знам откъде сме дошли и как, знам, че първите споменвания са около 400 и някоя година, а след 500-та година сме масово заселени на балканите. Вероятно идаваме от причерноморските степи, като българите сме миксоварвари от всякакъв тип. Със сигурност имаме хунска кръв, но дълбоко се съмнявам, че българи=хуни, пък и маджарите вече са си го заплюли товаВероятно имаме и много сарматска кръв, сигурно и аланска, не знам - има много генетични проучвания по въпроса, но няма категоричен отговор.
разбира се, можем да си го натъкмим какви сме - хуни, тюрки, готи, тракийци, каквито се сетиш, не е проблем, всички около нас са го направили, но ние не сме, а не сме, защото вечно търсим истината и се борим за нея. Румънците са даки, колкото ние сме траки, но там е държавна политика от 150 години, а ние сме постоянно откъм загубилата страна в последните над 100 години и мнението ни хем не е важно, хем не е меродавно в европа. Това ни е проблемът - непознати сме в европа!
Затова лека и полека - първо казваме и доказваме, че макетата са българи, след това че азбуката е българска, после ще мислим и другите неща. Всяко по реда си - ма лафове как сме основали земята - не, не са меродавни, а още по-малко пък литературната творба за някакъв си маджарин, дето уж се напил и ала-бала. Даваш име, даваш извори и бистрим, иначе аз ти казвам, че сме марсианци и сме населели земта преди 5 милиарда години, кто най-много сме обичали чеверме от динозавър - това ми го каза един поляк, като се напи на Слънчака
траките ги третираме като цигани а това са власи,каракачани,калаяджиите и др . Колкото до българското ние носим името България ,но пишем и
говорим езикът на южното Солунско славянско наречие.Оставям настрана влиянието на турците а те са микс от волжскокамски българи и тюрки огузи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеГруйче, ами ти цитирай нещо с което да го обориш тогава..За Атила и , че сме били заедно в съюза му какво ще кажеш..Изобщо каква е твоята теория за произхода и идването ни в Европа..Да не си тюркофил или автохонен..Що се отнася до нагласянето на историята , то всички са го правили- пример румънците..Какви наследници на римляните и даките са те и какви доказателства имат..За Хитлер и арийците да не говорим..Но румънците го наложиха на цял свят и даже езика си смениха за един век..И сега са романи с романски език..Само ние политически въртим задник и на всеки угаждаме и си променяме мнението..Затова и Македонците ни се подиграват..
Вероятно имаме и много сарматска кръв, сигурно и аланска, не знам - има много генетични проучвания по въпроса, но няма категоричен отговор.
разбира се, можем да си го натъкмим какви сме - хуни, тюрки, готи, тракийци, каквито се сетиш, не е проблем, всички около нас са го направили, но ние не сме, а не сме, защото вечно търсим истината и се борим за нея. Румънците са даки, колкото ние сме траки, но там е държавна политика от 150 години, а ние сме постоянно откъм загубилата страна в последните над 100 години и мнението ни хем не е важно, хем не е меродавно в европа. Това ни е проблемът - непознати сме в европа!
Затова лека и полека - първо казваме и доказваме, че макетата са българи, след това че азбуката е българска, после ще мислим и другите неща. Всяко по реда си - ма лафове как сме основали земята - не, не са меродавни, а още по-малко пък литературната творба за някакъв си маджарин, дето уж се напил и ала-бала. Даваш име, даваш извори и бистрим, иначе аз ти казвам, че сме марсианци и сме населели земта преди 5 милиарда години, кто най-много сме обичали чеверме от динозавър - това ми го каза един поляк, като се напи на СлънчакаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ВСИЧКО е ФАЛШИФИКАТ.
1850-1900г са написани ФАЛШИВИТЕ ИСТОРИИ на всички европейски страни от малакия до полша, от франция до узбекистан ли там каквито са.
Крали и разпределяли историята на балканските страни били 500г под турско и руско робствоLast edited by Todor Sabev; 13.11.2020, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Тц и това не еРазчитам на собствените си умения и способности, а не на звездите
Да не спамим повече темата
Живи и здрави
Прав си за спама.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Астролог!?
Наздраве!
П.П. Не станахте бая такива у форума?Разчитам на собствените си умения и способности, а не на звездите
Да не спамим повече темата
Живи и здрави
Коментар
-
ТцНито на карти гледам, нито на боб, нито на кафе, нито махало люлея, нито си говоря с духове, нито на мен ми говорят
За друго става въпрос ....
Наздраве!
П.П. Не станахте бая такива у форума?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеКакво, да не гледаш на карти?Нито на карти гледам, нито на боб, нито на кафе, нито махало люлея, нито си говоря с духове, нито на мен ми говорят
За друго става въпрос ....
Коментар
-
Груйче, ами ти цитирай нещо с което да го обориш тогава..За Атила и , че сме били заедно в съюза му какво ще кажеш..Изобщо каква е твоята теория за произхода и идването ни в Европа..Да не си тюркофил или автохонен..Що се отнася до нагласянето на историята , то всички са го правили- пример румънците..Какви наследници на римляните и даките са те и какви доказателства имат..За Хитлер и арийците да не говорим..Но румънците го наложиха на цял свят и даже езика си смениха за един век..И сега са романи с романски език..Само ние политически въртим задник и на всеки угаждаме и си променяме мнението..Затова и Македонците ни се подиграват..
Last edited by Kiro; 13.11.2020, 15:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМаджарите са обективни за нашата история.. Те нямат интерес да я фалшифицира.. А за професора си е твое твърдение нали..Стига, нека сме на по-високо ниво, иначе ставаме като макетата - ето ти как се манипулира - Macedonian Empire - просто велико
променили са даже картата, ма са забравили Ахтум
И оригиналната карта
Това трябва да борим, те тази шибана пропаганда, а не да си измисляме нови глупости, казах го вече 10 пъти. Казах и за Нандорфехервар (Белград) - това се знае от не повече от 1/1000 българи, щото там Лепа, Цеца, Миле и т.н. са ни по-мили... нека не си измисляме история, имаме си предостатъчно родна, с която да се гордеемNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Източника ми не е литературен, информацията ми не е базирана на литература, книги, статии или какво е мнението на разни доценти, професори и академици и какво са казалиПрактик съм, не съм теоретик и информацията ми е от неконвенционални и нетрадиционни източници. Тези източници ги използвам за много неща в живота и битието, и в частен случай и за древна протоистория.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение9 хил г преди Хр се наблюдава голямо преселение на народите.След разпада на държавата Идел българите слизат
в Месопотамия и там създават държавите Шумер и Акад .След инвазията на семитските народи които създават
държавата Вавилон българите са изтласкани на изток към Манджурия и Корея и нататък чети какво пише маджарина.
Траките дали идват от Идел,Месопотамия,Индия или Египет тепърва трябва да се доказва.Практик съм, не съм теоретик и информацията ми е от неконвенционални и нетрадиционни източници. Тези източници ги използвам за много неща в живота и битието, и в частен случай и за древна протоистория. Каквото знам си е за мен и за лична консумация, но си позволих инцидентно да се включа в темата и вероятно за последен път.
Коментар
Коментар