Първоначално изпратено от tnm
Разгледай мнение
Не съм забелязал някой да се радва и постоянно да напомня, че принцовете на Русия, синовете на татарката Кабаева имат български гени
Аз имам един любим пример, при Съединението на България с Източна Румелия в сръбско-българската война, воюваме с нашите духовни братя сърбите, са загинали под 1000 души, докато по време на Априлското въстание, само при Баташкото клане извършено от нашите генетически братя българските помаци са подложени на зверства и са изклани, изнасилени предимно жени, деца и стари хора около 5-6 пъти повече... но и този факт подминавам, кво да праиш генетика, та генетика, ето ти генетика
Искам да заостря вниманието на една мисъл на дядя Вася, който говори за нещо друго, което е метафизично, космическо, гениално, велико, което ражда Достоевски, Ломоносов, Сталин, да Сталин-руснак с грузинско произхождение. което за съжаление ни липсва
Защото на този прочит на историята, който настоява форумната общност резултата е няма как да бъде различен от днешния... Останали сме една купчинка българи, които се давим в злоба и омраза, на които всички и всичко ни са длъжни, имаме претенции, гарнирани с жлъчни сокове към всички наши съседи, провинциализъм, комплексарщина... както казва проф. Пантев, колкото е по мизерно настоящето, толкова по-силно сме се вкопчили в нашето минало
Коментар