Първоначално изпратено от AfterDark
хубаво е да оборваш до дупка, но още по-хубаво е когато го правиш да имаш ясни и точни доводи. Сега понеже съм добър българин, историк и колега-форумец, ще ти посоча всичките глупости и ще ти позадам няколко въпросчета:
1. Бай Афтъре, немците действително владеят по-голяма част от това, което сега е в пределите на Гърция, от България и тъй като ти много обичаш Викито ето ти една снимка точно от там - http://en.wikipedia.org/wiki/Image:T..._of_Greece.png
Image:Triple Occupation of Greece.png - Wikipedia, the free encyclopedia
та там може нагледно да видиш неверността на твърдението си
2. Т.нар. Драмско въстание е вдигането на едни шумкари в Гръчко (нали знаеш, че там има по-диви комунисти и от БГ-то), та дигнали се едни 200-300 човека диви селяндури от Драмско и се окопали около селата си - минала българската авиация, метнала 2-3 тона бомби, запалили се 3 села и айде гръчките педери ми говорят за десетки хиляди убити - ми че то в Драма не е имало толкова народ, бе. Ама нали е трябвало да се искат компенсации след войната, пък Германия далеко, а в Италия са братята хамериканци, та кой да ги даде - българо-татарите и к'ъв е повода - ми избили цяла Драмска околия - това маляките са царе от нищо пари да цоцат, само еврейците са по-добри от тях, то всъщност това е и основната причина да не скърбят особено за депортирането им. Е, след войната е голям рев за техните близки приятели еврейците, но питам аз, що не се дигнаха да ги защитят тогава, а?
3. Всъщност Пловдив (поне в последните 1300 години) по-дълго време е бил по-дълго време турски отколкото Византийски (нали правиш разлика между древна Елада, Източна Римска Империя /Византия/ и днешна Гърция). Да ти задам контра въпрос - Белград, както и Косово са били по-дълго време български отколкото сръбски, значи ли това, че сега трябва да си ги поискаме от сърболята? Да не се отклонявам от темата - маляки е имало само в района на Мелник, Станимака, а не Пловдив, както ти неуместно отбелязваш и част от черноморските градчета - пренебрежимо малко, на фона на българите в Беломорска Тракия и Македония.
4. За човеколюбието и добротата на маляките ще ти дам само 3 примера (мога да ти дам и 300, ако ти ми извадиш поне наполовина в обратната посока):
- знаеш ли зашо се казва "македонска кървава сватба" - предполагам, че не знаеш, та ще ти кажа - има едно село Загоричане се казва (не зная какво е маляшкото му име), намира се до Лерин (Флорина както му викат маляките) и Костур (или педерастичното Кастория, ако ти е по-удобно), та там гръцките андарти (нали знаеш какво е андарти) съвсем случайно посещават една българска сватба (селото е 100% българско) и тъй като сватбарите не пожелали да се пишат гърци, ги избили всичките - над 100 човека (мъже, жени, деца и старци) - невъоръжени, прости селски сватбари, не предизвикали никого с нищо!!!
- чувал ли си за Кукуш (или гейското Килкис) - цветущ изцяло български град (всъщност такива са всички градове в 1912 в сегашните предели на гръцка Македония), изпепелен и сравнен със земята от редовната, забележи редовната, гръцка армия и то след като българската войска се изтегля изцяло от града и в него не остава дори и един български войник. Защо, ами защото са българин и трябва дас е следва доктрината - българин да не остане
- и последен пример - пускам ти един официален гръцки военен плакат, раздаван свободно на населението за повдигането на духа - http://www.kroraina.com/knigi/karnegi/glava2_3.html
Глава 2. - 3. Плаката се казва Булгарофагос - Българоядецът, а докладът, който пускам към него е на международната Карнегиева анкета (най-безпристрастния съдник на зверствата от онези години) - попрочети малко Афтъре и се вгледай в плаката, той за сетен път ще те убеди, че сегашните гръцки маляки, нямат нищо общо високообразованите елини, нешо което и Байрон се е убедил сам, когато тръгвайки да освобождава Гърция през 19 век, бива позорно обран и съблечен до голо от същите тези "елини". Всъщност, извинявай, имат нещо общо - и едните, и другите са издигали педерастията в култ
5. И последно, Афтъре - явно никога не си виждал карта на Санстефанска България, защото ако беше видял такава щеше да знаеш, че анклавите около Солун са турски, а гръчките педери никой не ги е бръснал за слива именно в този договор.
Лека и умната Афтъре и чети преди да пишеш - това не са панелките, дето всеки втори селяндур е дилър или мениджър, тук трябва да попрочетеш преди да се засилиш да викаш на мегдана, защото за твое съжаление това е форум и колкото и да се пънеш само с викане не става - трябват и аргументи.
Коментар