Просто ме е яд, че губим точки, ще ми се тази година да е добра.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
кой мач ще дават тази и утре вечер от ШЛ по bTV ???????
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикенд
Е, снощи се получи игра, ама то се броели головете, както съм казвал, знаеме да биеме, ама как падаме...:-)
И тая дузпа... даже Стиви не я разбра... А бе, мани...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикенд
Е, снощи се получи игра, ама то се броели головете, както съм казвал, знаеме да биеме, ама как падаме...:-)
И тая дузпа... даже Стиви не я разбра... А бе, мани...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от proizvoditelПървоначално изпратено от _1912_kakво става с челски ????????
3-0 за рома в 55 минута !!!!!!!!!!!!!
уаааааууууууууууоооооооооооооуууууууууу
3-2
имам проблеми с Премиерето и не мога да гледам всички голове тази вечер
затова гледам по btv Ливърпул-Атлетико и по сателита гледам Рома-ЧелскиНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикендLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикендНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикендLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от _1912_оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикендНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар