If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз, като фен на Ливърпул, съм възмутен от постъпката на Стиви. Не от самото падане за дузпа... Той малко или много загуби равновесие след скока си и трудно можеше да се задържи на крака. Но ме е яд как се радваше след като вкара и след края на мача... все едно е направил някакво голямо геройство. За националния подкрепям твърденията, че е и той и Лампард са много слаби. Иначе за това дали има качества или не, играч, който едва ли не, сам обърна Милан от 0:3, мисля, че не е нужно да коментираме...
Прав си, можеше поне да си трайка - справка Стилиян Петров...
Аз, като фен на Ливърпул, съм възмутен от постъпката на Стиви. Не от самото падане за дузпа... Той малко или много загуби равновесие след скока си и трудно можеше да се задържи на крака. Но ме е яд как се радваше след като вкара и след края на мача... все едно е направил някакво голямо геройство. За националния подкрепям твърденията, че е и той и Лампард са много слаби. Иначе за това дали има качества или не, играч, който едва ли не, сам обърна Милан от 0:3, мисля, че не е нужно да коментираме...
точно това съм написал , състезателче , с единственото уточнение , че никъде не съм поставял под съмнение състезателните качества на Стивчо
не един път ви е вадил от батака , той е душата и мотора на отборчето - верно е , че са клишета , но е истина
ако го няма в това отборче - ще бъдете една разпасана команда
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
1912, показвал е не един и два пъти какъв е - един от най добрите. Цитирам. Само не ме карай да се сещам от къде е. За съдията - ако не беше допуснал волейбола, можеше да паднем с повече дузпи, ама реши да компенсира по никое време...
оооооооооооооооооооо греъмчо , 5 цифри ли виждам ................... честито
кой мач ще дават тази и утре вечер от ШЛ по bTV ???????
Тази вече ще е Ливърпул - Атлетико.
що се скрихте няколко дена ти и останалите от вашия отбор ???
ние се подхлъзнахме преди седмица в шпорите /доста се радвахте тогава/ , а вас направо ви хвърлиха от коня този уикенд
1912, честно казано, като свърши мача в неделя, си представих на какво ще ни направите тука, та се учудих като видях, че никой не ни бъзика. Даже мислех да зачекна темата, ама като гледах борсата....:-(
Е, снощи се получи игра, ама то се броели головете, както съм казвал, знаеме да биеме, ама как падаме...:-)
И тая дузпа... даже Стиви не я разбра... А бе, мани...
какво да ви бъзикат за отборчето ви - картинката е ясна - толкова умрял отбор няма - изключвам българските разбира се - а и ние сме хора и разбираме страданията ви
тоя Стиви , толкова ми падна в очите с това изпълнение снощи , че нямам думи просто
хвърли се като умрял лебед и съдията като свирна дузпата гледаше като гърмян заек - няма никаква чест и достойнство - пълна мишка
ами нали са все английски джентълмени - да си беше вдигнал ръката и да си признае , че няма дузпа , ама не , след като вкара дузпата , като рипна по стадиона - не могат да го хванат - кой знае какво е направил - мърша
Стиви си е същата мърша и в националния на Англия - все се кри от топката - от години един мач не е направил за страната си - само големите приказки .............................. и кинти
след това изпълнение снощи ви гарантирам , че ще се наденете на шипЪ и пак няма да го спечелите. същото стана с Барса по-миналия сезон когато Меси вкара онзи гол с ръка и после повече топката отказа да влиза в противниковите врати последните няколко кръга
Снощти Ливърпул бяха така мощно подпрени, че си строших приемника от яд!
толко беззъбо нападение от тяхна страна от доста време не бях виждал
Срамота
Че нямаше дузпа мога да се съглася, но липсата на голове не винаги е беззъбо нападение... Да, головете се броят, но все пак здраво нападаха 60 % от времето.
Снощти Ливърпул бяха така мощно подпрени, че си строших приемника от яд!
толко беззъбо нападение от тяхна страна от доста време не бях виждал
Срамота
Бях играл комбо, като последният който трябваше да излезе беше Ливърпул - to score a goal. Well done, ref. Бих го черпил, ако босовете на Ливърпул не правеха точно това в момента.
Коментар