If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ееееее......тези куци футбалери .........стига са ни излагали......КРАЙНО ВРЕМЕ Е ФИФА , ФАФА И ФУФА ДА НИ ИЗКЛЮЧАТ ОТ ВСЕ МЕЖДУНАРОДНИ МАЧЛЕТА....че ни ебават само....
Пацко, айде да си ходиш вече на село в Севлиево. Купил съм ти двете овчици, както бех обещал. Повече ше ги загубиш, разбрахме се. И никакво появяване в градО вече.
Вчера Българин (не чух как се казва) е нанесъл ПЪРВА ЗАГУБА на големия Фьодор Емеляненко !!! (който следи бойните спортове, знае за кой мамут иде реч)
Ето това е новина .. !!!
БРАВО БРАВО БРАВО
Само дето тва го нема никъде по сайтовете...
само жалките ни футболни резултати.. Уфф
Благой Иванов победи великия Фьодор на световното по бойно самбо в Санкт Петербург. Истина е, че в Прайд Фьодор има една загуба. Просто докторите не успяха да затворят една негова аркада и мача беше прекратен. Мисля че беше срещу някакъв бразилец.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Hakkinen
Първоначално изпратено от proizvoditel
Наздравe
Ман-Юнайтед е велик и се съвзема ама ... да плачем ли за феновете на Арсенал
Арсенал загубиха като домакини от един от преките си конкуренти за четвъртото място и при тях нещата са доста тревожни... Аз все още съм на мнение, че по-скоро те ще играят в ШЛ, отколкото Сити или Вила, но да видим. Манчестър взеха хубава победа, но представянето им срещу останалите отбори от голямата четворка е много слабо. Челси и Пуул показват стабилни резултати и засега се очертават като фаворити за Шип-а
Манчестър имаха три гостувания на преките конкуренти. Много тегава програма. Хубавото е че влизат във форма и ще ги бият, като домакинити всичките
Арсенал загубиха като домакини от един от преките си конкуренти за четвъртото място и при тях нещата са доста тревожни... Аз все още съм на мнение, че по-скоро те ще играят в ШЛ, отколкото Сити или Вила, но да видим. Манчестър взеха хубава победа, но представянето им срещу останалите отбори от голямата четворка е много слабо. Челси и Пуул показват стабилни резултати и засега се очертават като фаворити за Шип-а
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Вчера Българин (не чух как се казва) е нанесъл ПЪРВА ЗАГУБА на големия Фьодор Емеляненко !!! (който следи бойните спортове, знае за кой мамут иде реч)
Ето това е новина .. !!!
БРАВО БРАВО БРАВО
Само дето тва го нема никъде по сайтовете...
само жалките ни футболни резултати.. Уфф
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
бравос, явно Андрейчето му е забранила секса, докато не вземе медал от голямо първенство, че на Олимпиадата тръгна кат аслан, пък се върна насран...
Да живеят фолк простит (упс, певиците) в БГ, само те ще ни оправят спорта
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Anton Chigurh
Кобрата европейски шампион!
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от proizvoditel
Наздравe
Прекалено им е млад отбора и няма да ги бъде. Според мен много трудно ще стигнат до топ4 тази година. Венгер, ако не излезне на трансферния пазар през паузата и не доведе опитни играчи ще бъде уволнен преди края на сезона.
Коментар