IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ееееее......тези куци футбалери .........стига са ни излагали......КРАЙНО ВРЕМЕ Е ФИФА , ФАФА И ФУФА ДА НИ ИЗКЛЮЧАТ ОТ ВСЕ МЕЖДУНАРОДНИ МАЧЛЕТА....че ни ебават само....

Коментар

• Гледате ли ги нашите риби!!!
      Големи смешковци са!!!

хахаххахахахахахха

Искренно са забавлявам с тях!!!

Коментар

• Да се чуди човек кое е по голям кошмар- националниа ни отбор или борсата.

Коментар

• Пацко, айде да си ходиш вече на село в Севлиево. Купил съм ти двете овчици, както бех обещал. Повече ше ги загубиш, разбрахме се. И никакво появяване в градО вече.

Коментар

• Стиви пак е "контузен" за мач на Англия - жалко човече
            НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Вчера Българин (не чух как се казва) е нанесъл ПЪРВА ЗАГУБА на големия Фьодор Емеляненко !!! (който следи бойните спортове, знае за кой мамут иде реч)
              Ето това е новина .. !!!
              БРАВО БРАВО БРАВО
              Само дето тва го нема никъде по сайтовете...
              само жалките ни футболни резултати.. Уфф
              Благой Иванов победи великия Фьодор на световното по бойно самбо в Санкт Петербург. Истина е, че в Прайд Фьодор има една загуба. Просто докторите не успяха да затворят една негова аркада и мача беше прекратен. Мисля че беше срещу някакъв бразилец.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Първоначално изпратено от proizvoditel
                Наздравe

Ман-Юнайтед е велик и се съвзема ама ... да плачем ли за феновете на Арсенал
                Арсенал загубиха като домакини от един от преките си конкуренти за четвъртото място и при тях нещата са доста тревожни... Аз все още съм на мнение, че по-скоро те ще играят в ШЛ, отколкото Сити или Вила, но да видим. Манчестър взеха хубава победа, но представянето им срещу останалите отбори от голямата четворка е много слабо. Челси и Пуул показват стабилни резултати и засега се очертават като фаворити за Шип-а
                Манчестър имаха три гостувания на преките конкуренти. Много тегава програма. Хубавото е че влизат във форма и ще ги бият, като домакинити всичките

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                  Наздравe

Арсенал загубиха като домакини от един от преките си конкуренти за четвъртото място и при тях нещата са доста тревожни... Аз все още съм на мнение, че по-скоро те ще играят в ШЛ, отколкото Сити или Вила, но да видим. Манчестър взеха хубава победа, но представянето им срещу останалите отбори от голямата четворка е много слабо. Челси и Пуул показват стабилни резултати и засега се очертават като фаворити за Шип-а
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Вчера Българин (не чух как се казва) е нанесъл ПЪРВА ЗАГУБА на големия Фьодор Емеляненко !!! (който следи бойните спортове, знае за кой мамут иде реч)
                    Ето това е новина .. !!!
                    БРАВО БРАВО БРАВО
                    Само дето тва го нема никъде по сайтовете...
                    само жалките ни футболни резултати.. Уфф
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                      Кобрата европейски шампион!
                      бравос, явно Андрейчето му е забранила секса, докато не вземе медал от голямо първенство, че на Олимпиадата тръгна кат аслан, пък се върна насран...
                      Да живеят фолк простит (упс, певиците) в БГ, само те ще ни оправят спорта
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Кобрата европейски шампион!

Коментар

• Първоначално изпратено от proizvoditel
                          Наздравe

Прекалено им е млад отбора и няма да ги бъде. Според мен много трудно ще стигнат до топ4 тази година. Венгер, ако не излезне на трансферния пазар през паузата и не доведе опитни играчи ще бъде уволнен преди края на сезона.

Коментар

• Наздравe

СЕРАМА - Най-дребната кокошка в света!

Коментар

• Браво на Берба, аз ги зяпах в един сайт, двата мача с тоя на Астън Вила

Ай, наздраве!

Коментар

• Юнайтед се разгираха най-накрая. Вече става интересно.

Коментар

Working...
                                X