If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бог да я прости!
В тези тежки спортове едва ли ще имаме скоро имена! Цветанка Христова почина на 46-годишна възраст
DnesPlus - 14 Ноември 11:36
Голямата българска лекоатлетка Цветанка Христова от Казанлък почина от рак. 46-годишната състезателка по хвърляне на диск е починала рано тази сутрин в болницата в Казанлък. Христова се бори с коварната болест до последно и дори се надяваше да играе на Олимпиадата в Пекин, но не успя да покрие нормативите. Тя спечели бронзов медал на Игрите в Сеул през 1988 г. и сребро на Олимпиадата в Барселона 4 години по-късно.
България и Румъния обмислят издигането на съвместна кандидатура за домакинството на Евро 2020, разкри президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов по време на посещението у нас на президента на УЕФА Мишел Платини.
Французинът заяви, че тепърва тази идея трябва да се обмисля. „Едно от изискванията, които ще бъдат лично от мен е да бъде построен нов стадион”, каза босът на УЕФА и разясни обстоятелствата около следващото Европейско първенство – това през 2012 година.
Перуката ще отнесе всички награди за оригинален хумор тая година. С кво ше го организираш това първенство, бре Перукич? И къде ще се играе - на стадион "Миньор" или на Лаута...или на стадиона на "Скрита сила"/Мъдрево/. И с какво ще се придвижват отборите-участници по пътищата на България - с бронетранспортьори?
Чичо Хари е голеееем. Където и да е мениджър има стил, има игра, има и резултати. От ония с топчето съм, ама няма как да не му симпатизираш на Реднап. някой такъв ни требе за национален треньор. А на бачо Пацо ше му купим 2 овце и в Севлиево. 2, щот повече ако са - ше ги загуби.
Хари е голям.Верно е.Ама не можеме да си го позволиме
Чичо Хари е голеееем. Където и да е мениджър има стил, има игра, има и резултати. От ония с топчето съм, ама няма как да не му симпатизираш на Реднап. някой такъв ни требе за национален треньор. А на бачо Пацо ше му купим 2 овце и в Севлиево. 2, щот повече ако са - ше ги загуби.
Коментар