Първоначално изпратено от BAD
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от batkoАМИ ТАКА И ТАКА СТОИТЕ
WWW.LIVESCORE.COM
WWW.FUTBOL24.COM
1-2 МИНУТИ Е ЗАКЪСНЕНИЕТО
ЗАСЕГА Е БЕЗ ПРНОМЯНА
запецна ми компа и все на 90' минута стои - няма game over
батко , цяла година си във форума и не си дошъл да ни ги кажеш тези сайтовеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
АМИ ТАКА И ТАКА СТОИТЕ
WWW.LIVESCORE.COM
WWW.FUTBOL24.COM
1-2 МИНУТИ Е ЗАКЪСНЕНИЕТО
ЗАСЕГА Е БЕЗ ПРНОМЯНА
Коментар
-
Първоначално изпратено от batkoбеше към момента на писането 1-0! сега на полувремето е 2-0! после може да го видите и друг резултата....
ясно , но ти понеже не съобщи резултата , че е 2-0 , а ние седим пред комповете и чакаме някой да ни каже как вървят нещата и за това споменах 2-0
повече няма да се обаждам как се развива срещата - оставам на теб ....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от polkiне се заблуждавайте за смяната на Пената
инфото идва от вестника на бай Ганьо - Стандарт
до като му свърши почивката нашето първенство ще е почнало
той ще дойде след втория кръг да се запознава със състезателите ли ???
нали ако ще има смяна , новия тренер трябва да си прецени кой ще му трябва и кой да освободи
отделно , че стандарт цитират някакъв азърбайджански сайт като източник на инфото - погледнах сайта и видях , че такава информация липсва
отделно , че този тренер всичко е профукал и сега му трябват кинти и трябва да се пошуми малко около името у за да си намери работа
споменават ЦСКА, Луч Русия и някакви казахстанци ли там бяха или нещо подобноfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiПървоначално изпратено от batkoще го дават и го дават по RAI1
1-0 за Бразилия
за една единица, нема да праим фъпрос..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар