IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мъча се да се сетя за правилно отиграване на Телкийски снощи и не успявам. Останалите - всеки игра кой колкото може. Като за първи мач не беше зле, но да видим какво ще се случи в официалните мачове.

P.S. Лошото е, че ирландците обърнаха мача и не загубиха точки. Щеше да бъде добре дошло за нас
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• брей нашите извъртяха Х, за малко да позная - бях го играл първо/краен 1/Х.
      Жалко сами, че не назначихме чужденец, сега така или иначе няма да се класираме, но поне можеше да обиграе отбора и да го избистри, а и нямаше да има деление - чорби/говеда и т.н. Жалко още веднъж - иначе нелош резултат, но ако ни трябваше точка, а ние нали ужким обиграме и резултатът е без значение. Играта беше слаба, но без Марто - толкова, в защита не се осрахме много и това е светлия лъч, не че швеците ни атакуваха де
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от BAD
        Първоначално изпратено от joda
        Eй,давайте прогнозите,бре...
        Ако ни го начукат,лошо.Ако не ни го начукат - уж добре,но ще продължим в същия състав нататък и тогава ирландците няма да ни пропуснат.Че може и Кипър да ни ...
        Кривоносковците поведоха още в първата минута в Дъблин. Дано удържат барем Х. Малко късмет не е излишен!

Коментар

• Първоначално изпратено от joda
          Eй,давайте прогнозите,бре...
          Ако ни го начукат,лошо.Ако не ни го начукат - уж добре,но ще продължим в същия състав нататък и тогава ирландците няма да ни пропуснат.Че може и Кипър да ни ...

Коментар

• Ако не им се засичат контузиите на Оуен и Торес няма проблем. Обаче на пустият му Рафа не му увира главата,че шипа се печели повечко биткаджии,а той купува ли купува латино играчи.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от BAD
              .....а Давид Вия се опитват да го шитнат за много пари и затова все пускат платени съобщения,но няма да ги огрее.
              Слуфа е че е бил на "Мелууд" в деня преди края на трнсферния прозорец.
              Няма лошо!Имал е свободно време и е решил да види къде тренират футболистите от най-великия клуб. Не че съм голям експерт,но предпочитам Оуен до Ел Ниньо.
              E то Оуен ще ни е без пари ама е много чуплив вече.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                .....а Давид Вия се опитват да го шитнат за много пари и затова все пускат платени съобщения,но няма да ги огрее.
                Слуфа е че е бил на "Мелууд" в деня преди края на трнсферния прозорец.
                Няма лошо!Имал е свободно време и е решил да види къде тренират футболистите от най-великия клуб. Не че съм голям експерт,но предпочитам Оуен до Ел Ниньо.

Коментар

Слуха е че е бил на "Мелууд" в деня преди края на трнсферния прозорец.
                  Life won't wait for you.

Коментар

Надявам се на Шампионската лига и по-малко на шипа,за да задържим големите.Без трофеи,колкото и пари да им дават ще си заминат.А Майкъл ако се върне лятото,ще му бъде простено бягството. Тогава ГОЛЕМИТЕ стават трима.С двама играчи удържаме фронта за сега,а представи си с трима....Ставаме неудържими.
                    Трима големи и няколко много добри С Оуен и Бари ставаме съвсем друг отбор.Лошото е че и двата трансфера са съмнителни.Това за Оуен ми го казаха като слух.Също слух ми метнаха и за Давид Вия.
                    Бари ми е болна тема.Ако беше при нас от началото на шипа,сега щяхме да водим с разлика.Дано поне сега не се разсъхнат нещата.На Оуен не му е мястото в онова смешното отборче,а Давид Вия се опитват да го шитнат за много пари и затова все пускат платени съобщения,но няма да ги огрее.

Коментар

• Eй,давайте прогнозите,бре...
                      自由西藏

Коментар

Надявам се на Шампионската лига и по-малко на шипа,за да задържим големите.Без трофеи,колкото и пари да им дават ще си заминат.А Майкъл ако се върне лятото,ще му бъде простено бягството. Тогава ГОЛЕМИТЕ стават трима.С двама играчи удържаме фронта за сега,а представи си с трима....Ставаме неудържими.
                        Трима големи и няколко много добри С Оуен и Бари ставаме съвсем друг отбор.Лошото е че и двата трансфера са съмнителни.Това за Оуен ми го казаха като слух.Също слух ми метнаха и за Давид Вия.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Надявам се на Шампионската лига и по-малко на шипа,за да задържим големите.Без трофеи,колкото и пари да им дават ще си заминат.А Майкъл ако се върне лятото,ще му бъде простено бягството. Тогава ГОЛЕМИТЕ стават трима.С двама играчи удържаме фронта за сега,а представи си с трима....Ставаме неудържими.

Коментар

http://www.monitor.bg/article?id=187742
                            Смех.Смех.
                            Абе знае ли човек с тез чорбаджии хамерикански и с тез дългове.... Няма да се учудя на такъв малоумен трансфер.
                            Хикс ще стане на игрек а на Джилет няма да му трябват ножчета за бръснене след такъв трансфер.
                            Не ми се вярва!Фаулър,Оуен си заминаха от Анфийлд и кво?НИЩО?Малко шум и после YNWA за тези дето остават (тези които остават го заслужават).
                            Оуен избяга за да печели трофей А при Фаулър вече нещата бяха стигнали дотам,че клуба не сикаше просто да му пречи.Докато сега при шанс да изградиш отново шампионски отбор, да тръгнеш да продаваш единия от двамата си суперигачи .....нема начин.
                            Пък и това http://sportal.bg/news.php?id=157388 ми дава надежда
                            Life won't wait for you.

Коментар

http://www.monitor.bg/article?id=187742
                              Смех.Смех.
                              Абе знае ли човек с тез чорбаджии хамерикански и с тез дългове.... Няма да се учудя на такъв малоумен трансфер.
                              Хикс ще стане на игрек а на Джилет няма да му трябват ножчета за бръснене след такъв трансфер.
                              Не ми се вярва!Фаулър,Оуен си заминаха от Анфийлд и кво?НИЩО?Малко шум и после YNWA за тези дето остават (тези които остават го заслужават).

Коментар

• http://sportal.bg/news.php?id=157528
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X