If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хайде да направим една сериозна организация за второ форумно дерби Само кажете дали предпочитате да е в Неделя или другия уикенд... и този път вече на тревичка, както си трябва
Хайде да направим една сериозна организация за второ форумно дерби Само кажете дали предпочитате да е в Неделя или другия уикенд... и този път вече на тревичка, както си трябва
И няма да си взимаме бири с режещи капачки :lol:
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Вчера прочетох че Барса давали 70 млн. евро + Ето'о за Играхимович !!!!! Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
Не, не са полудяли,просто идват избори за президенти на клубове...
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от B.Graham
Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
Вчера прочетох че Барса давали 70 млн. евро + Ето'о за Играхимович !!!!! Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
Никола, последните ми мнения са подчертано несериозни, за да отговоря на твоя стил... Твърденията, че този сезон имаме много точки, защото Арсенал били слаби само ме развеселяват Ако трябва да си говорим сериозно, да, предстои ни интересен сезон и когато станат ясни летните трансфери ще можем да обсъдим кой с какви шансове е... Всичко останало са празни приказки, докато пием сутрешното кафе
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Anton Chigurh
И как нивото на Челски и Арсенал повлия на двете ни победи над вас например?
Първоначално изпратено от Hakkinen
Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
Така е. Ливърпул са най-добрия футболен клуб в Англия и Европа. Oh wait...
Иронията не помага да избягаш от истината
Грешха. ГЛедал съм статс-а за 2007/200
Тази година Роналдо е играл 290 мин повече от Стиви Ми.
1. Да така се говори. Аз лично се надявам да си бие камшика, защото ако той управлява Челси вероятността да спечелим 4ти шип подред ще намалее значително.
2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на нивоа Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки. Ако Челси и Арсенал бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
1. И аз искам да си ходи, защото ако ги бяхме срещнали в ШЛ докато Сколари им беше мениджър, щяхме да ги опукаме без да ни вкарат гол
2. Ако се гледаха преките двубои между отборите от топ 4, да сме станали шампиони още през Март Не сме шампиони заради пропуснатите точки срещу Фулъм, Стоук, Боро и т.н. Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
Има друго нещо, което не се споменава.Торес и Стиви са играли заедно в 16 от 36 мача.И в тези мачове имаме 43 точки.А ако бяха играли във всичките /или поне в 30 да кажеме/ мачове?
Life won't wait for you.
Коментар
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Hakkinen
Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
Така е. Ливърпул са най-добрия футболен клуб в Англия и Европа. Oh wait...
1. Да така се говори. Аз лично се надявам да си бие камшика, защото ако той управлява Челси вероятността да спечелим 4ти шип подред ще намалее значително.
2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на нивоа Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки. Ако Челси и Арсенал бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
1. И аз искам да си ходи, защото ако ги бяхме срещнали в ШЛ докато Сколари им беше мениджър, щяхме да ги опукаме без да ни вкарат гол
2. Ако се гледаха преките двубои между отборите от топ 4, да сме станали шампиони още през Март Не сме шампиони заради пропуснатите точки срещу Фулъм, Стоук, Боро и т.н. Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
Коментар