IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Хайде да направим една сериозна организация за второ форумно дерби Само кажете дали предпочитате да е в Неделя или другия уикенд... и този път вече на тревичка, както си трябва

И няма да си взимаме бири с режещи капачки :lol:
    Аз съм ЗА другия уикенд

Коментар

• Хайде да направим една сериозна организация за второ форумно дерби Само кажете дали предпочитате да е в Неделя или другия уикенд... и този път вече на тревичка, както си трябва

И няма да си взимаме бири с режещи капачки :lol:
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
        Вчера прочетох че Барса давали 70 млн. евро + Ето'о за Играхимович !!!!! Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
        Не, не са полудяли,просто идват избори за президенти на клубове...

Коментар

Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
          http://www.youtube.com/watch?v=GuVqV...eature=related

1.58 sec

Коментар

• Вчера прочетох че Барса давали 70 млн. евро + Ето'о за Играхимович !!!!! Лудия Перес се кани да праща самолет с пари за Роналдо !!!Тия хора са полудяли.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Много са 60м еуро

По-скоро 30

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                Определено следвщаия сезон ще е много интересен. Нямам търпение да се започне със спекулациите как Роналдо ще отиде в Реал. ххехе

На нас ни трябва само Рибери и всичко е по ноти.

Иначе ние вече започнахме с покупките:

1. http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21360031/

2. http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21298685/
                Дайте 60млн. евро и го звимайте ...
                :P:P:P
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Определено следвщаия сезон ще е много интересен. Нямам търпение да се започне със спекулациите как Роналдо ще отиде в Реал. ххехе

На нас ни трябва само Рибери и всичко е по ноти.

Иначе ние вече започнахме с покупките:

1. http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21360031/

2. http://www.mirror.co.uk/sport/footba...5875-21298685/

Коментар

• Никола, последните ми мнения са подчертано несериозни, за да отговоря на твоя стил... Твърденията, че този сезон имаме много точки, защото Арсенал били слаби само ме развеселяват Ако трябва да си говорим сериозно, да, предстои ни интересен сезон и когато станат ясни летните трансфери ще можем да обсъдим кой с какви шансове е... Всичко останало са празни приказки, докато пием сутрешното кафе

Коментар

Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      И как нивото на Челски и Арсенал повлия на двете ни победи над вас например?
                      Първоначално изпратено от Hakkinen
                      Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
                      Така е. Ливърпул са най-добрия футболен клуб в Англия и Европа. Oh wait...
                      Иронията не помага да избягаш от истината
                      Грешха. ГЛедал съм статс-а за 2007/200

Тази година Роналдо е играл 290 мин повече от Стиви Ми.

Коментар

Първоначално изпратено от B.Graham
                        Иронията не помага да избягаш от истината
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                          Първоначално изпратено от Anton Chigurh
                          1. Да така се говори. Аз лично се надявам да си бие камшика, защото ако той управлява Челси вероятността да спечелим 4ти шип подред ще намалее значително.

2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на нивоа Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки. Ако Челси и Арсенал бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
                          1. И аз искам да си ходи, защото ако ги бяхме срещнали в ШЛ докато Сколари им беше мениджър, щяхме да ги опукаме без да ни вкарат гол

2. Ако се гледаха преките двубои между отборите от топ 4, да сме станали шампиони още през Март Не сме шампиони заради пропуснатите точки срещу Фулъм, Стоук, Боро и т.н. Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P
                          Има друго нещо, което не се споменава.Торес и Стиви са играли заедно в 16 от 36 мача.И в тези мачове имаме 43 точки.А ако бяха играли във всичките /или поне в 30 да кажеме/ мачове?
                          Life won't wait for you.

Коментар

Коментар

1. Да така се говори. Аз лично се надявам да си бие камшика, защото ако той управлява Челси вероятността да спечелим 4ти шип подред ще намалее значително.

2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на нивоа Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки. Ако Челси и Арсенал бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
                              1. И аз искам да си ходи, защото ако ги бяхме срещнали в ШЛ докато Сколари им беше мениджър, щяхме да ги опукаме без да ни вкарат гол

2. Ако се гледаха преките двубои между отборите от топ 4, да сме станали шампиони още през Март Не сме шампиони заради пропуснатите точки срещу Фулъм, Стоук, Боро и т.н. Ако бяхме играли срещу вас в тези мачове, сега можеше и да триумфираме :P

Коментар

Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X