If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Футболистите на ЦСКА най-накрая получиха дължимите си заплати и ще започнат мача с Черно море с пълни джобове.
Това съобщи изпълнителният директор Пенко Пенков, който потвърди, че забавените възнаграждения вече са получени от играчите преди заминаването им за Варна.
Край морето шампионите гостуват на "моряците" в мач от 27-ия кръг на "А" група, като двубоят е в събота от 18 часа.
Пенков разкри също, че при евентуален успех срещу Черно море възпитаниците на Любослав Пенев ще получат завишени премии.
"Футболистите си получиха заплатите. Ще си заработят завишени стимули, ако победят Черно море. Иска ми се да се получи хубав мач, с много борба и да го спечелим", обяви Пенков.
Футболистите на ЦСКА най-накрая получиха дължимите си заплати и ще започнат мача с Черно море с пълни джобове.
Това съобщи изпълнителният директор Пенко Пенков, който потвърди, че забавените възнаграждения вече са получени от играчите преди заминаването им за Варна.
Край морето шампионите гостуват на "моряците" в мач от 27-ия кръг на "А" група, като двубоят е в събота от 18 часа.
Пенков разкри също, че при евентуален успех срещу Черно море възпитаниците на Любослав Пенев ще получат завишени премии.
"Футболистите си получиха заплатите. Ще си заработят завишени стимули, ако победят Черно море. Иска ми се да се получи хубав мач, с много борба и да го спечелим", обяви Пенков.
обиколи всички теми и накрая и тук си се изсрала - по този повод един виц
Разговор между шефовете на Пеньо-секретарката в банката:
- Каква според теб е идеалната секретарка?
- Двадесет и няколко годишен с тридесет годишен стаж - няма по-добър от Пеньо
брех какъв пророк сме имали във форума? какви неща виждал и писал. хвала на таквиз ясновидци :-)
що не копнеш и нещо, което далеч по-рано си написал да видят всички как и в по-голяма дълбочина стига погледа ти :-)
Написано на 26.02.2009
Първоначално изпратено от polki
аз излезнах септември 2007 /малко рано, че не издържах/ и започнах за влизам пак малко рано , че пак не издиржах в края на януари 2008 година
написано на 25.09.2007
Преди година попаднах на този форум. Почти всичко изчетох - от акции и фондове , през жилища и FOREX , до “Какво да правя с .....хиляди левове или евро” и “Бисери и вицове” . Някоя и друга книга си купих, и ми станаха ясни доста неща. Миналата седмица реших и аз да се пльосна в този гьол /наречен БФБ/ и преведох една прилична сума на ДФ. Знам , че ще срещна неодобрение и пренебрежение на повечето то вас, че съм спал цяла година, и не съм инвестирал, и колко много съм изпуснал през тази година , и т.н. и т.н. Ще получа и укор , че съм се “заиграл” с ДФ , а не съм се “качил” на COBOS-а , при положение , че съм научил кои са читавите /с добър фундамент/ и кои са “избалончените” дружества.
Но каквото човек сам си надроби – ще си го сърба. Аз бих добавил само – ако е останало нещо за сърбане , де .
Проблемът при мене е другаде, а именно – казвам се Карък Каръков Каръков .
Където и да се “закача”, ако не до 3 , гарантирано до 6 месеца “далаверката” умира и следва здраво набутване. Абсолютно съм сигурен , че историята се повтаря за мене отново и отново. С отварянето на тази тема , искам да предупредя всички инвеститори на БФБ , че вече съм на пързалката, за да няма после “ама защо не каза...”.
И както обичате да се застраховате и подчертавате :
“Горното не е препоръка за купуване или продаване на акции, търгувани на БФБ.”
още преди 4 месеца титаните имаха проблем с парите, балерините паднаха от Пирин за купата на България и изгониха чичо Пенчо, и тогава казах, че по този начин , като не плащат , нещата няма как да станат
това го написах след шопското дерби
нямам представа дали шопското дерби е наредено , но до миналата седмица чорбарите имаха да взимат няколко премии и заплати - така , че това може да е причината , че не си даваха много зор - "гладна мечка хоро не играе"
днес отново излиза информация, че балерините реват за кинти
''Титан'' не плаща в ЦСКА
"Титан" бави парите в ЦСКА вече втори месец, пише "7 дни спорт". Титулярите от тима на Любо Пенев чакат две заплати, резервите имат да взимат по три и дори четири. Футболистите роптаят срещу забавянето точно преди възловия мач с Черно море утре във Варна. В момента шефовете търсят спешно пари, за да платят поне една заплата на основните играчи до двубоя.
Единственото, което спира тарторите на отбора от по-сериозен протест като онзи с извадените джобове от времето на Александър Томов, е фактът, че са получили премии за десетте поредни победи от началото на пролетния дял. При резервите положението е по-зле, тъй като не взимат премии и тренират за здраве. Повечето от тях карат на заеми и затъват в дългове.
Два месеца, откакто "Титан" пое ЦСКА, и вече не плаща. Шефовете не могат да не знаят, че за миналата година само за заплати са отишли 8,3 млн. лв. Досега няколко пъти са обещавали да платят, но това не се случи.
фенчетата на чорбата трябва да разберат, че ако не станат шампиони - вината е в титаните и никъде другаде - чичо Пенчо на когото съм фен не е слаб или лош треньор и винаги напипва състава и привлича млади и перспективни балерини
чорбарските балерини в никакъв случай не са по-слаби от балерините на уефски и го показаха през първите и последните 10 минути, но явно показаха, че до като не им се плати - няма да играят дори и да загубят шампионата - тях ги интересува единствено да си приберат парите по договорите си
мача срещу БОТЕВ беше предупреждение към шефовете да изплатят парите, а срещу уефски вече показаха, че няма да се напрягат - сега очаквам равен срещу отбора на ТИМ–ХИМ
титаните не се различават много от сашо томов - мое мнение на страничен наблюдател
Така звучи по-точно но нали схвана идеята ми? хаха
идеята ти я схващам - съперниците на Ливърпул от топ 4 не са им на нивото през този сезон с изключение на младия и неопитен отбор на Арсенал - и въпреки всичко Ливърпул няма как да са спечелили над 20 точки от съперниците от топ 4 - максимално могат да спечелят 18 точки, а през тази година спечелените точки са 14 - просто да сме точни откъм статистика
Първоначално изпратено от Никола
2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на ниво, а Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Anton Chigurh
Така звучи по-точно но нали схвана идеята ми? хаха
1. Да така се говори. Аз лично се надявам да си бие камшика, защото ако той управлява Челси вероятността да спечелим 4ти шип подред ще намалее значително.
2. Общото е това, че когато съперниците от топ 4 не са на нивоа Ливърпул ги победи в преките двубои, което им донесе над 20 точки. Ако Челси и Арсенал бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
Арсенал направиха 1-1 в Лондон и 4-4 в Ливърпул
последното ти изречение ще го чета така :
Ако Челси и Ман.Юн. бяха на ниво и бяха ви направили някой равен мач нямаше да сте толкова точки и нямаше да си повярвате, че можете да се напънете за титлата.
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
Anton Chigurh
Aston Villa captain Martin Laursen has called time on his playing career due to injury.
The Danish defender, who has not played since January, has announced that he will be retiring from football with immediate effect.
He has been plagued by knee problems for many years and the latest setback left him facing a decision about whether to carry on.
Laursen could have undergone another major operation - this time on his right knee - in an attempt to return to action but he has instead opted to hang up his boots.
The 31-year-old's retirement will leave a huge void to fill in the Villa defence as he has been one of the club's most consistent performers in recent seasons.
He moved to Villa Park from AC Milan in 2004 and went on to establish himself as one of the strongest centre-backs in the Premier League.
Хайде да направим една сериозна организация за второ форумно дерби Само кажете дали предпочитате да е в Неделя или другия уикенд... и този път вече на тревичка, както си трябва
И няма да си взимаме бири с режещи капачки :lol:
Аз съм за, но ако може за следващият уикенд, че този съм на сватба в Македонско, пък и времето е малко Може да се делнем на оптимисти и неутрални или оптимисти на песимисти, все пак оптимистите би следвало да са повече, налЕ, особено след толкова ъп в последните 2 месеца. Пък и така ще стане по-ожесточено дерби , а може и да гадаем (в зависимост от победителя) накъде ще тръгне пазарът
За капачките съм за, а тревичката е задължителна, че още ме боли ръката и почти щях да си прецакам полуфинала в Пърцилоната заради падането .
Ако пускате списъче и се реши за следващата седмица - бройте ме и мен.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар