Първоначално изпратено от man_united
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеАз мисля че може и да има някаква конспирация в края на сезона, щото онзи ден САФ каза че иска да види как отбора му става шампион в последния кръг срещу Блекпул.Life won't wait for you.
Коментар
-
Първият гол на Челси беше нередовен, но да предположим че лайн(арския) мен нямаше как да прецени точно, защото беше на линията на засадата!
Обаче при втория гол как не видя засадата, просто не мога да повярвам!
Аз мисля че може и да има някаква конспирация в края на сезона, щото онзи ден САФ каза че иска да види как отбора му става шампион в последния кръг срещу Блекпул. Пък като се замислим причината за загубата беше изцяло той: голът падна точно след като извади Андерсон и пусна Валенсия, който си застана отдясно, Нани се премести отляво, а Парк влезе в центъра.
Точно Парк изпусна Рамзи за гола, а ако на терена беше останал Андерсон домакините нямаше да могат да вкарат и мача щеше да си свърши 0-0!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТогава на никой не му се вярвашеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГледах Челси- Тотнъм с едни приятели - имаше и фенове на Челси и на Юнайтед. Всички бяхме единодушни след повторенията, че гол няма, но и че за страничния е било изключително трудно да прецени правилно ситуацията, така че не би трябвало да бъде винен. Някъде по-долу полки беше писал за видео повторенията и съм съгласен напълно с неговото мнение, че ако бъдат въведени такива, много ще намалее възможността на съдиите да подпират големите отбори и поради тази причина се случват такива неща като първия гол на Челси.
Тези решения влияят директно на борбата за титлата, макар че (пак мое мнение) е, че всчико се прави, за да има някаква интрига за посления кръг, защото това значи доста кинти от правата и т.н. Очаквам Х на Манчо-Челси, за да има интрига до последния момент. Естествено титлата ще е за Манчестър - това си е предопрделено от доста време.
П.С. А на никой ли не направи впечатление как никой от Манчо не бързаше в края на мача с Арсенал? Риткаха си все едно те водят само че без лежането по терена
П.П.С> Продължавам да се чудя как може да има толкова заблудени "фенове" като част от списващите тука!!! Черното си е черно, абялото си е бяло, без значение на кой отбор симпатизираш. То затова и някой отнасоха банове, макар и по други теми - това не е за полки, този път е сравнително безпристрастен, което с оглед на пристрастнотта му и яростта, с която зашитава тезите си е направо забележително постижениеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеГледах Челси- Тотнъм с едни приятели - имаше и фенове на Челси и на Юнайтед. Всички бяхме единодушни след повторенията, че гол няма, но и че за страничния е било изключително трудно да прецени правилно ситуацията, така че не би трябвало да бъде винен. Някъде по-долу полки беше писал за видео повторенията и съм съгласен напълно с неговото мнение, че ако бъдат въведени такива, много ще намалее възможността на съдиите да подпират големите отбори и поради тази причина се случват такива неща като първия гол на Челси.
топката беше почти цялата минала голлинията - слепи ли сте ?????????????
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтраничния видя и двете дузпи много ясно.Ама то трябват топки.Като на страничния на Челски въпреки, че взе грешно решение за гола на Лампард.
Коментар
-
Гледах Челси- Тотнъм с едни приятели - имаше и фенове на Челси и на Юнайтед. Всички бяхме единодушни след повторенията, че гол няма, но и че за страничния е било изключително трудно да прецени правилно ситуацията, така че не би трябвало да бъде винен. Някъде по-долу полки беше писал за видео повторенията и съм съгласен напълно с неговото мнение, че ако бъдат въведени такива, много ще намалее възможността на съдиите да подпират големите отбори и поради тази причина се случват такива неща като първия гол на Челси."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнениеза червен картон е щото е последен в защитата . да кажем че съдията не го е видял . изниква въпросът страничния какво правеше ????
намирисва ми нещоLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от На 11.03.2011 г. Hakkinen Разгледай мнениеАко се стегнат малко, Челси имат всички шансове да си вземат всички мачове (само този на Олд Трафорд е под въпрос) до края на сезона и да объркат нечии сметки"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеНе вярвам да бяха изгонили Видич ако бяха дали дузпата.Гони се играч ако спира топката към вратата и предодвратява гол.А Иван Пърчев можеше и да не вкара.
А за засада на Оувър честно казано не го видЕх тоя момент.Ако може някой да пейстне линкче?
намирисва ми нещо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение. violent conduct - има ли определение на това? Защото може и псуването да се определи за такова, нали?
Sending-off offences
A player, substitute or substituted player is sent off if he commits any of the
following seven offences:
• violent conduct
• using offensive, insulting or abusive language and/or gestures
Между другото ако прочетеш правилата ще видиш, че са много йезуитски
Коментар
Коментар