IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тука чета мнения все на национални състезатели

като разбирате толкова много от спорт се чудя какво търсите в този сайт - няма ли специализирани спортни сайтове

а като гледам нивото на българския спорт си правя извод и колко разбирате от финанси
    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Именно защото съм се занимавала професионално с баскетбол и дори съм играла в такъв отбор, смея да изказвам компетентно мнение. И продължавам да твърдя, че поляците не са нищо особено и ако играехме поне малко отмалко в защита, този мач съвсем спокойно можеше да бъде и за нас. Все пак почти всяка така имаше т.нар. second chance, че дори и third chance... Не можем да се надяваме на чудо, ако не играем в защита.

За съжаление съм виждала играта на другите 2 отбора от групата ни и честно казано много се опасявам, че ще претърпим разгромни загуби. Дано не съм права и да има някакъв импулс в играта на нашите.
      Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Айде сега и поредния разбирач!
        Майче, не зная на колко си години,някога дали си се занимавал/а професионално с
        баскет, но аз съм!И без да претендирам за кой знае какво,смело мога да заявя че чувам петлите в този спорт!
        Съгласен съм с едно - нашите могат повече в защита, а и ако потръгне стрелбата може да бъдем и по равностойни-което е и моето желание!
        Обаче да се твърди, че поляците не са нещо кой знае какво или че имаме реални шансове за победа над другите 2 отбора е малко несериозно!
        И пак се връщаме на темата за реалността!

Дано пък Майчето има повод да се заяде с мен, че не разбирам!

Коментар

• Не претендирам да разбирам много от баскетбол и да съм следил отблизо националния ни отбор, но лично според мен играта в защита снощи ни беше неизмеримо по-големия проблем от вкарването За цялото първо полувреме не запомних нито една полска атака, която нашите да спрат - или вкарваха или пропускаха заради собствена грешка. Поляците не знам защо толкова ги величаете, но ми е интересно в следващите си два мача, срещу по-стабилни защити дали ще се представят по същия начин. Едва ли! Ще стискам палци и в следващите 2 мача, пък дано да сътворят някоя сензация.

Иначе успех на волейболистите! Дано си върнем на скиорчетата за срама, който брахме на предишното Европейско. И, разбира се, на футболистите (въпреки хасковския спец)! Дано надскочат себе си и да направят от Торино един втори Париж
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Айде и следващия разбирач. Тук явно всеки трябва да разбира от всякакви спортове... Каква класа на поляците бе ??? Играха си по съвсем елементарен начин и си биха. Не знам къде видя някаква класа. Просто това им беше шанса на момчетата да вземат победа и те си я взеха. А за следващите мачове на нашите, с този начин на игра, и достойните загуби ще са трудни.

P.S. А с това, че нашите толкова си могат, не съм съгласна, тъй като съм ги виждала да играят много по-добре в защита. Просто, както казах и по-рано, бяха глътнали бастуните още от началото.

Коментар

• Абе какво си се надъхала, Майче!
              Каква игра, какви 5 лева!
              Класите просто са различни, така че успеха беше самото класиране, а оттом вече никви изненади- падаме си с разлика!
              И как може да кажете, че поляците не са кой знае какво! ХАхахахах
              2 ръстови и много добри играча, един точет стрелец, изключително бърза и динамична игра, не мисля че на турци и литовци ще ими е лесно срещу тях
              А ние дано малко по-достойно паднем.
              Най-важното е сега да изкъртим Финландия на волей,другото е вятър работа!

Коментар

• Изключително съм разочарована от баскетболния ни отбор. Излязохме с/у противник, който не ни превъзхождаше с нищо, но нашите предварително бяха глътнали бастуните очевидно !!! Безобразна игра в защита, просто безумна. Супер безидейно нападение, разчиташе се на индивидуални акции. Борбата под двата коша беше трагична. Безумно много грешки. Общо взето не се сещам за елемент от играта ни, който да вървеше.

А Грую, ти за пореден път доказа, че понятие си нямаш от тази игра, затова на твое място бих замълчала. Коментирай си там футбола, където очевдино си по-компетентен и остави баскетбола, приятелски съвет. Тази игра не е само на нападение, а и на защита, а т.нар. от теб "циганче" допусна неговия човек да вкара най-много точки и повече от него самия и общо взето беше най-слабия в защита от целия ни отбор. Въобще не знаеше къде се намира. Каква файда като вкараш 20 точки да кажем, ако твоя човек вкара 30, къде е ползата ??? Колкото до Филип Виденов, продължавам да твърдя, че е много по-добър от Жоро Младенов. Но първо е грешно да сравняваш играчи от различни поколения (примерно MIchael Jordan с Kobe Bryant) и второ не можеш да правиш изводи на 1 изгледан мач. Филип игра добре в защита, нагърби се във важни моменти със стрелбата, просто трябваше да поема повече отговорност според мен, което ще стане с времето.

Ако не променим играта си обаче, честно казано дори не ми се мисли какво ни чака с/у Турция и Литва

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                  1. Няма значение дали "викаш" или "залагаш" против нашите. Щом искаш да спечелиш от загуба на националите, значи си за противниковия отбор, което за мен винаги е било супер учудващо. Това е всеобщ феномен, който пък се проявява с особена сила при клубните отбори. Ако наистина подкрепяш безрезервно ЦСКА, при положение, че си заклет фен на Левски, мойте почитания.

2. За другите спортове няма да споря, но повярвай ми от баскет наистина не разбираш, щом считаш Жоро Младенов за невероятен играч, а Филип Виденов за набедена звезда Честно казано съм готова да се обзаложа, че никога в живота си не си пипал баскетболна топка А това, че познаваш футболните национали лично не е много за хвалба да ти кажа С много малки изключения, не си заслужава да се хвалиш с подобни познанства

3. Това, че са натурализирали американци е световна тенденция. Нима в руския отбор нямаше такъв примерно

4. За Пини 2 мнения няма

5. Успех на Левски утре

Първоначално изпратено от Грую Груев
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Първоначално изпратено от Maq7
                  Ми така си и заслужаваш, щом залагаш с/у български отбор !!!
                  А ти как би играла при положение, че изключиш фенските си пристрастия и видиш мач между евроанонимници, не играли скоро на голям шампионат и еврошампиона, като 5 минути преди кря еврошампиона води с 4 точки и води играта, като е заличил пасива и коеф. е 1.625? А и воденето по фенски признаци никога н ми е ноило успех - или ропускам ползи (мачовете с Швеците са ми типичен пример, особено на европейското където коеф. за Швеците бе 2.5) или губя кинти. Евала на Пини, но в този отбор няма нито един играч от поне средна европейска величина, а преди 10 години имахме еди Жоро Младенов - ех, спомени, да не се връщам още по-назад.
                  Успех на момчетата и дано победата да не е пирова, мкар да съм убеден, че ще е - искрено се надявам да ме опровергаят и някой ще извади мнението ми и ще ми каже колко голям разбрач съм. Ощ веднъж - успех, дори и самото класиране за финалите е изключителен успех с този "материал".
                  Първо, никога не бих играла против български отбор, независимо дали става въпрос за национален или клубен и независимо дали става въпрос за футбол, баскетбол или... кърлинг. Просто няма как да ми даде сърце да викам с/у нашите.

Второ, явно не разбираш много много от баскетбол, защото в момента има момчета в националния, които са класи на Жоро Младенов. За мен един Филип Виденов примерно е изключително класен играч.

За Световното, с треньор като Пини и малко късмет, може и да се класираме нататък. Не си правя излюзии, че можем да се сравняваме с отбори като Литва и Турция, но с Полша мисля, че можем да се мерим (макар че са домакини).
                  1. Аз не съм викал против нашите - просто изключих ТВ-то и след 10 минути пуснах компа ивидях резултата, а в последствие на запис и края на мача.
                  2. Разбирам доста и от волей, и от баскет, и от футбол, а не малка част от националите и от трите вида спорт ги познавам лично. Виж с кърлинга съм по-малко запознат, но доколкото знам най-добрата зала в Бг беше в някакво Монтанско село
                  3. Виденов е поредната измислена "звезда", като Удо, близнаците, вечната надежда Тошко Стойков и т.н., и нито един от тях не може да стъпи на малкия пръст на Жоро Младенов. Всъщност добре, че натурализираха няколко маймуни,че иначе нашите щяха да гледат поредно първенство пред Тв-ъп
                  4. А Пини е голям тренер и един от много малко еврейци заслужаващи уважение. Браво, Пини, давай все напред и нагоре.
                  5. Винаги подкрепям родните отбори (включително чорбата в евромачовете им), но това не ми пречи да им виждам кусурите (само за Левски съм пристрастен), а когато се отвори възможност и да изкарам някойлев от тях. Това бе просто един мач - загубих (доста неочаквано), дано наяите ме опровергаят и в бъдеще и да вземат 3 победи на европейското (минимум), но надали.
                  мда, за съжаление нашите ливади пак се изложиха и то много яко, а за още по-голямо мое съжаление, аз реших да го играя патриотично и заложих за победа на нашите и то при хендикап +7.5 точки. Естествено нашите се осраха, но нищо ще им избия от загубите в следващите мачове. А такива бастуни като поляците други просто няма - в следващите си 2 мача ще паднат с двуцифрени резултати, но...
                  Къде си Мая? Обясни ми как игра голямата звезда Филип Виденов и доколко може да се сравнява с "невзрачния" Жоро Младенов. Абсолютен бастун и толкова, добре, че беше циганчето да набута 20 точки, че иначе щяхме да паднем с 30 точки разлика, но поне имаме "велики" играчи. Момчета, "гордеем" се с вас, ваяето бездарие на европейското, предполагам, че ще надмине и това на батковците ви от нац. отбор по футбол на Евро2004 - голям зор да се класираме, та да има кой да ни направи боксова круша и да си оправи точковата разлика...
                  Успех на волей-националите утре, за баскета или добро или нищо - НИЩО!!!
                  П.С. Малко дълго стана с това цитиране..
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Нормално е критиците на Бербатов да се скрият.Изработи си дузпа и я вкара и направи 3 асистенции.Дано някои супертреньори видят къде му е силата.Дори твърдата глава Алекс Фергюсън го разбра.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Организаторите на европейското първенство по волейбол направиха известни промени в програмата за втората фаза на турнира. България изглежда облагодетелствана от тях, тъй като разпределението на времето на отбора ще е по-добро.

Вместо първи мач за деня двубоят срещу Финландия във вторник ще е последен от 20 ч. Срещата с Русия на 10 септември е изтеглена за 15 ч. Това ще даде възможност на националите да си починат поне малко преди евентуалното заминаване за Измир на 11 септември.

В новата група F България и Русия са начело с по две победи. "Сборная" е на първо място, тъй като двата състава имат геймова разлика 6:2, но отборът на Даниеле Баньоли е с по-добър точков коефициент. Следват Сърбия и Холандия с победа и загуба, а Финландия и Италия са последни с по две поражения.

Програмата за група F
                      8 септемри
                      Русия - Сърбия 15 ч.
                      Холандия - Италия 17.30 ч.
                      Финландия - България 20 ч.
                      9 септември
                      Италия - Русия 15 ч.
                      България - Холандия 17.30 ч.
                      Сърбия - Финландия 20 ч.
                      10 септември
                      Русия - България 15 ч.
                      Финландия - Италия 17.30 ч.
                      Холандия - Сърбия 20 ч.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Може и срещу Черна гора да ни беше мача в Събота, но мисля че след представянето на Бербатов в него, всички, на които последните няколко месеца им излезе пяна на устата да разправят как без него щял да играе по-добре националния, е време да млъкнат или поне да се преориентират към гледане на кърлинг или бадминтон! Да, Бербатов не тича повече или по-малко отколкото в останалите мачове за националния, но с няколко подавания направи разликата в представянето на двата отбора. С това се отличава от останалите, които могат да се скъсат от тичане, но той може да пипне топката 5 пъти и да създаде 3 голови положения. Дано го направи и в Сряда!
                        Браво Хакинен !!!

Коментар

• Може и срещу Черна гора да ни беше мача в Събота, но мисля че след представянето на Бербатов в него, всички, на които последните няколко месеца им излезе пяна на устата да разправят как без него щял да играе по-добре националния, е време да млъкнат или поне да се преориентират към гледане на кърлинг или бадминтон! Да, Бербатов не тича повече или по-малко отколкото в останалите мачове за националния, но с няколко подавания направи разликата в представянето на двата отбора. С това се отличава от останалите, които могат да се скъсат от тичане, но той може да пипне топката 5 пъти и да създаде 3 голови положения. Дано го направи и в Сряда!
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                            Прави ми впечатление и наколенките, които Сашо Йовков прави на Жеков - досега винаги Жеков му беше крив, а Матей беше най-големия, сега е сменил плочата и вече Жеков е най-великия. Защо ли?
                            Ъмм,

според мИня има развитие при Жеков, точно заради него изчезнаха сривовете в играта ни, когато ни прасваха по-рано серии от точки. Той като глътнеше джама по-рано и почваше да прави глупости, демек вместо да облекчи нападението го хвърляше редовно на тройни блокади с неудобни топки.

Отделно писах още след мача със сърбите, че играем доста по-технично и комплексно. От силовия стил при Стоев няма и помен.

Сервисът ни не е цвете, но не е и по-зле от на останалите досега според мен. Точките ги печелим от защита вече ( не само от блок ). А по-рано не успее ли блокадата ни беше директно точка за другите.

Сега вадим една камара точки от втора линия.

Т'ва е мое мнение ъф коурс и мисля, че посоката е правилна - хихи

Чиърс!

П.П. Матей си играе прилично, просто когато целия отбор тръгне нагоре по-малко се забелязва играта му, но е тъпо да се чака само на него, както преди. Това е отборна игра все пак
                            До сега Андрей много ни дънеше!
                            Не знам дали се сещате за изказването на треньора на Русия, че той е толкова лесно предвидим, че не може да изненада блокадата с на противника с нищо!
                            Ние много му бяхме сърдити, но точно това се виждаше на терена!

Не знам сега как е успял, но показва най-важното за един плеймейкър - въображение!
                            А и добрия му сервиз и помощ при блокадите определено го вдига на още по-добро ниво!

Според мен не трябва да залагаме 100% на Казийски и това се видя снощи - отбора е от 12 играча и когато някой няма ден трябва да влезе друг и да играе като за последно!!!

Надяваме се да бием Финландия и Холандия лесно, с което да си осигурим продължаване напред, а Русия и Сърбия да се оправят с борбата за другото място!

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                              Знам, че тук никой не се интересува от баскетбол, но нека всички заедно да стискаме палци за нашите момчета днес, защото днес е най-големият ни шанс да вземем победа, а не сме имали такава на Европейско от 20 години !!! БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !!!
                              Нека се подготвим за 3 загуби, поне да са с добра игра!
                              А ако случайно нещо повече се случи ще е много добре!

Коментар

• Знам, че тук никой не се интересува от баскетбол, но нека всички заедно да стискаме палци за нашите момчета днес, защото днес е най-големият ни шанс да вземем победа, а не сме имали такава на Европейско от 20 години !!! БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ !!!

Коментар

Working...
                                X