IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ...въпреки че голямата перука е скромен:

Боби Михайлов: И победа с 1:0 ще ни стигне

http://www.novsport.com/news54579_1.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев
      Първоначално изпратено от man_united
      Чудно е въобще, че е имало хора, които са се надявали на нещо повече от 3 загуби с 10-15 точки разлика!!!

Нека бъдем реалисти...
      ...днес бием Финландия на волейбол, утре Холандия + ИТАЛИЯ НА ФУТБОЛ... в четвъртък Русия на волейбол...в събота Полша на полуфинала и в неделя за десерт - пак сърбите, че да си запомнят урока!!!
      С фините ще е тегав мач (дано да греша), лалетата ще ги отнесем, а за Раша ме е страх да правя прогнози, Ако играем като първи в групата на 1/2 със сигурност няма да е с Полша, а с маляките. шпаньолците или франсетата. На футбол ще паднем от Италия - много сме зле в защита, а и предполагам,че пак ще излезем с тактиката отпред за 0:0, а отзад каквото стане. За баскета - още 2 загуби, не смея да им прогнозирам разликата. Сигурен мач за довечера - загуба на поляцитена баскет. Ай хаирлия да е.
      Полки, довечера ще се логна в новата Лига. Кинитите как да ги събираме, ако искаш прати Л.С. със сметката.
      Ти не разбираш тактиката на Стоилов - не се ли сещаш за мача Барса - Левски !!!
      Ей така ще излезем - с гордо вдигната глава да ги надиграем и да ги бием с 2-3 гола разлика....

... а какъв ще бъде резултата - времето ще покаже!!! :-D

Коментар

• Греъм, тезата ми е, че нашите като играят за 0:0 противника има повече положения, отколкото когато играем офанзивно- просто настъпва шаш и паника във всички линии

Коментар

• Грую, пак ти казвам, убедена съм, че през живота си не си пипал баскетболна топка. Това си личи от 100 км.. Т.нар. "циганче" въобще не знам за кво сме го взели, след като в защита все едно играех аз !!! За Виденов и Младенов повече нямам намерение да споря... Както и не смятам да коментирам излиянията ти относно женския баскетбол...

Много ми се иска нашите да излязат и да играят така, както съм ги виждала, че могат с/у Турция, пък вече каквото сабя покаже...

За това колко разбираш от баскет, вече го видях, така че въобще нема да ти се връзвам на закачката мъже-жени
          Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
            Първоначално изпратено от B.Graham
            Първоначално изпратено от Грую Груев
            . На футбол ще паднем от Италия - много сме зле в защита, а и предполагам,че пак ще излезем с тактиката отпред за 0:0, а отзад каквото стане. За баскета - още 2 загуби, не смея да им прогнозирам разликата. Сигурен мач за довечера - загуба на поляцитена баскет.
            Обратното бе Грую.
            Май не е обратното, а си е точно така.... за съжаление...
            Точно отзад ще излезнеме за 0:0 с 5 защитника а отпред каквото направи Бербатов все ще е от полза.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Първоначално изпратено от Грую Груев
              . На футбол ще паднем от Италия - много сме зле в защита, а и предполагам,че пак ще излезем с тактиката отпред за 0:0, а отзад каквото стане. За баскета - още 2 загуби, не смея да им прогнозирам разликата. Сигурен мач за довечера - загуба на поляцитена баскет.
              Обратното бе Грую.
              Май не е обратното, а си е точно така.... за съжаление...

Коментар

Полки, довечера ще се логна в новата Лига. Кинитите как да ги събираме, ако искаш прати Л.С. със сметката.
                сметка ще ти пратя, но нека да решим всички кой ще събира парата, че повечето може да не споделят твоето мнение
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Обратното бе Грую.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
                    Чудно е въобще, че е имало хора, които са се надявали на нещо повече от 3 загуби с 10-15 точки разлика!!!

Нека бъдем реалисти...
                    ...днес бием Финландия на волейбол, утре Холандия + ИТАЛИЯ НА ФУТБОЛ... в четвъртък Русия на волейбол...в събота Полша на полуфинала и в неделя за десерт - пак сърбите, че да си запомнят урока!!!
                    С фините ще е тегав мач (дано да греша), лалетата ще ги отнесем, а за Раша ме е страх да правя прогнози, Ако играем като първи в групата на 1/2 със сигурност няма да е с Полша, а с маляките. шпаньолците или франсетата. На футбол ще паднем от Италия - много сме зле в защита, а и предполагам,че пак ще излезем с тактиката отпред за 0:0, а отзад каквото стане. За баскета - още 2 загуби, не смея да им прогнозирам разликата. Сигурен мач за довечера - загуба на поляцитена баскет. Ай хаирлия да е.
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                      А Грую, ти за пореден път доказа, че понятие си нямаш от тази игра, затова на твое място бих замълчала. Коментирай си там футбола, където очевдино си по-компетентен и остави баскетбола, приятелски съвет. Тази игра не е само на нападение, а и на защита, а т.нар. от теб "циганче" допусна неговия човек да вкара най-много точки и повече от него самия и общо взето беше най-слабия в защита от целия ни отбор. Въобще не знаеше къде се намира. Каква файда като вкараш 20 точки да кажем, ако твоя човек вкара 30, къде е ползата ??? Колкото до Филип Виденов, продължавам да твърдя, че е много по-добър от Жоро Младенов. Но първо е грешно да сравняваш играчи от различни поколения (примерно MIchael Jordan с Kobe Bryant) и второ не можеш да правиш изводи на 1 изгледан мач. Филип игра добре в защита, нагърби се във важни моменти със стрелбата, просто трябваше да поема повече отговорност според мен, което ще стане с времето.

Ако не променим играта си обаче, честно казано дори не ми се мисли какво ни чака с/у Турция и Литва
                      Че не разбирам от баскет е ясно - поне от сметката ми в бет365 е видно доста добре Сега циганчето бил най-слабия, щот неговия човек бил вкарал най-много, я сега да те питам като се играе зонова защита, човека ли се пази или зоната и отде ги вадиш такива генерални заключения. А за Фильо Виденовия и Жоро Младенов - по-добре не се изказвай, разликата е от земята до небето и не е в полза на първия. Жоро най-малкото беше перде и стреляше отжсякъде и по всяко време, на него винаги можеше да се разчита в тегави моменти и най-важното - изстрелите му почти винаги влизаха. Тогава нац. отбор беше само от българи, а сега е фул с чужденци (и те обикновено са най-добрите), а успехите в периодите на Жоро и сега, можеш да си ги видиш и сама. За Кобе и Джордън сравнението е направо кощунствено, но принципно си права, че не може да се сравняват различни периоди. А че си игарала баскет хич е не е хвалба с оглед нивото на женския на баскетбол - само чорбата като им накупиха маймуни стваха за нещо, останалото е леш, но почти целиш ни спорт е така, за съжаление. А преди 20-30 години диктувахме мофата на континента на клубно ниво при жените. Ех...
                      Съгласен съм с теб , че поляците са ливади, а и съм ги гледал срещу турците на турнира в Лондон преди месец, та съм горе-долу наясно с възможностите им. Срещу манафите имаме реалне шанс да паднем с по-малко от 10 точки, ама ще видим довечера.
                      Успех на волейнационалите, дано не подценим скиорите, че са бая тегав отбор.
                      И Мая не се нерви толкова, все пак за жена имаш познания, но тук спориш с мъже Само бъзик, да не го избиеш сега на феминизъм, в което съм почти убеден
                      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united

Нека бъдем реалисти...
                        сложи едно левче при букито ти за тези си очаквания и следващия понеделник си поредния милионер от игрите на щастието

Коментар

• Аз пък предлагам относно волейбола да мислеиме само за следващия мач, че голямата кошница трудно се пълни И сърбите в евентуален втори мач с нас ще играят доста по-силно.Така че нека биеме нокиите пък за лалетата ще мислиме утре.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Чудно е въобще, че е имало хора, които са се надявали на нещо повече от 3 загуби с 10-15 точки разлика!!!

Нека бъдем реалисти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                              Първоначално изпратено от polki
                              тука чета мнения все на национални състезатели

като разбирате толкова много от спорт се чудя какво търсите в този сайт - няма ли специализирани спортни сайтове

а като гледам нивото на българския спорт си правя извод и колко разбирате от финанси
                              Не издържа да не се заядеш с хората, да му се не види...
                              така де , баскетболни корифеи дето не знаят на каква височина е поставен коша ........................ ако не питат чичо си гугльо

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
                                тука чета мнения все на национални състезатели

като разбирате толкова много от спорт се чудя какво търсите в този сайт - няма ли специализирани спортни сайтове

а като гледам нивото на българския спорт си правя извод и колко разбирате от финанси
                                Не издържа да не се заядеш с хората, да му се не види...
                                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Working...
                                X