IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от man_united
    Ние с Хакинен няма да сме сред мильонерите :'(
    прогнозите ни за вчера не излезнаха
    Аз избих вчерашната загуба с лайв залози Испания да поведат преди почивката и за Швеция под 21, когато нашите им изравниха
    Браво тогава..,моите онлайн сметки всичките са с гевречета

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
      ...и да добавя едно "ако" , което щеше да обърне мача
      Нищо няма да обърне един гол докато някой /например треньора или Наско/ не обяснат на иргачите , че футбола е игра, която се играе 90 минути в две полувремена.Поне аз знам , че такива са правилата ама може и да бъркам.
      Зависи кога е вкаран гола!
      При резултат 1:0 и силен натиск на домакините изравнителното попадение щеше да им "налее олово в краката"! Общо взето мача се разви невероятно гадно за нас - ранен гол - пропуск - 2:0 ...и фактически край на мача...дори второто полувреме да бяхме вкарали един гол надали щяхме да имаме сили за втори!

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united
        Нищо няма да обърне един гол докато някой /например треньора или Наско/ не обяснат на иргачите , че футбола е игра, която се играе 90 минути в две полувремена.Поне аз знам , че такива са правилата ама може и да бъркам.
        Life won't wait for you.

Коментар

Ние с Хакинен няма да сме сред мильонерите :'(
          Аз избих вчерашната загуба с лайв залози Испания да поведат преди почивката и за Швеция под 21, когато нашите им изравниха
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Абе за баскета без да съм в час ми се струва, че самото участие си е успех.Някой знае ли откога не сме били на европейско?
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Първоначално изпратено от Maq7
              Ами Колчо, зарадва ме това, че играха грамотно в защита, което в предишните мачове го нямаше. Ако някога си играл зонова защита, ще знаеш какво имам предвид. Под коша не сме правили само фалове, само виж Евтимов колко борби има за справка Тройките не бяха проблем, ако видиш процента им на стрелба, ще видиш, че не е хич добър. Играхме като напълно равностоен отбор някъде до средата на последната четвърт, когато просто рухнахме. Не можехме да вкараме стрелбите си от чисти позиции и правихме елементарни грешки. Но това е първи голям форум за тези момчета и това е наистина разбираемо. Както каза Камен, може би просто самите те не си повярваха достатъчно. Сигурна съм, че ако Пини остане в отбора, както обеща, оттук нататък ще вървим само нагоре
              ... Аз се си мисла че зоната е отживелица...
              А па за Евтимов не ми говори. Тоа толко мудно се влачеше по игрището, че напрао полудех от нерви... Виденов и той...
              Как па нема некое перде да ги ушие у последните минути тройките... Нема...
              На времето нема да забраа Реджи Милър в един мач кво напраи...
              Срещу Финикс Сънс.. Еххххх...

...Паднахме от напълно равностен отбор...
              Е те тва ме ядоса...
              Колчо, зоната си е много добра защита, стига обаче да знаеш как да пазиш. С/у някои отбори е 1000 пъти по-добър вариант от личната.
              За Евтимов, колкото и да не го харесвам, не мога да кажа лошо този мач. Свърши си перфектно работата, за която беше пуснат. Има най-много борби от всички на терена, цели 13, и даже доколкото гледах статистиките, беше на 9-о място сред всички на турнира.
              Мачът 5 минути преди края беше равен, като в големи части предишната четвърт водехме в резултата. Тогава обаче литовците направиха серия от 10-0 и мачът свърши. Жалко наистина, защото както казах, според мен единствено психика не им достигна. Просто в последните минути не влезе нито една стрелба от играчи, които принципно са добри стрелци, което говори само и единствено за слаба психика.
              Аз лично се радвам, че избрах да гледам баскетболния мач, защото доколкото разбирам футболния е бил доста по-безинтересен
              Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Ние с Хакинен няма да сме сред мильонерите :'(

Коментар

- Ако Буфон не беше извадил положението на Стилиян нещата в мача щяха да се развият по съвсем различен начин!

На световното ще трябва да стискаме палци на други:
                  Славен Билич: Ако англичаните продължат да играят така, ще станат световни шампиони
                  аз па ако имах десет мильона, напрао ме пиши сред мильонерите...
                  +1

Коментар

- Ако Буфон не беше извадил положението на Стилиян нещата в мача щяха да се развият по съвсем различен начин!

Славен Билич: Ако англичаните продължат да играят така, ще станат световни шампиони
                    аз па ако имах десет мильона, напрао ме пиши сред мильонерите...
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• ...и да добавя едно "ако" , което щеше да обърне мача

Коментар

• Нека бъдем реалисти за баскетбола - още сме далеч от отбори като Турция, Полша и Литва (дори и с половината си титуляри).
                        Аз гледах малко, след като стана 2:0 за Италия и видях много равностоен мач на българите. Жалко че накрая са сдали багажа, но поне няма да се приберат с насрани гащи!

А относно футбола - също съм доволен от представянето ни - не се изложихме насред Торино!

Коментар

Е те тва ме ядоса...
                          Само добавям: паднахме за 4 минути, след като през останалото време играхме колкото тях (с уговорката, че гледах от средата на втората част натам с леки превключвания на футболистите). Във въпросните последни 3-4 минути мисля, че нямахме нито една успешно завършена атака и 11 или 12 поредни пропуска при стрелбата

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                            Ами Колчо, зарадва ме това, че играха грамотно в защита, което в предишните мачове го нямаше. Ако някога си играл зонова защита, ще знаеш какво имам предвид. Под коша не сме правили само фалове, само виж Евтимов колко борби има за справка Тройките не бяха проблем, ако видиш процента им на стрелба, ще видиш, че не е хич добър. Играхме като напълно равностоен отбор някъде до средата на последната четвърт, когато просто рухнахме. Не можехме да вкараме стрелбите си от чисти позиции и правихме елементарни грешки. Но това е първи голям форум за тези момчета и това е наистина разбираемо. Както каза Камен, може би просто самите те не си повярваха достатъчно. Сигурна съм, че ако Пини остане в отбора, както обеща, оттук нататък ще вървим само нагоре
                            ... Аз се си мисла че зоната е отживелица...
                            А па за Евтимов не ми говори. Тоа толко мудно се влачеше по игрището, че напрао полудех от нерви... Виденов и той...
                            Как па нема некое перде да ги ушие у последните минути тройките... Нема...
                            На времето нема да забраа Реджи Милър в един мач кво напраи...
                            Срещу Финикс Сънс.. Еххххх...

Е те тва ме ядоса...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Първоначално изпратено от Maq7
                              Тъй като предполагам, че повечето от вас са гледали футболния мач, нека ви разкажа какво стана при баскетболистите ни: Най-накрая показаха това, на което са способни, показаха играта, която знам и съм виждала, че могат. Играха най-накрая разумно в защита, което ми хареса. Литовците не се учудвам, че са загубили предишните 2 двубоя, тъй като не бяха нищо особено, нямаха нищо общо с онзи отбор, който би USA. До последната четвърт им бяхме абсолютно равностойни и като игра, и като резултат. За съжаление явно единствено психика не им достигна, за да направят чудото. Но не и без тънката подкрепа на съдиите.

Едно голямо БРАВО от мен за момчетата в последния мач, едно голямо БЛАГОДАРЯ на Пини за това, което направи и се надявам оттук нататък само напред и нагоре. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
                              Е кво па толко те зарадва ?
                              Че ни забиха 1000 тройки от едно и също място ?
                              или че под коша, мое единствено фалове да праим ???
                              Да, не ни биха, като тъпан, но типично по нашенски се усрахме в самия край...
                              .. ама толкоз...
                              Every passing minute is another chance to turn it all around

Коментар

• Първоначално изпратено от Maq7
                                Тъй като предполагам, че повечето от вас са гледали футболния мач, нека ви разкажа какво стана при баскетболистите ни: Най-накрая показаха това, на което са способни, показаха играта, която знам и съм виждала, че могат. Играха най-накрая разумно в защита, което ми хареса. Литовците не се учудвам, че са загубили предишните 2 двубоя, тъй като не бяха нищо особено, нямаха нищо общо с онзи отбор, който би USA. До последната четвърт им бяхме абсолютно равностойни и като игра, и като резултат. За съжаление явно единствено психика не им достигна, за да направят чудото. Но не и без тънката подкрепа на съдиите.

Едно голямо БРАВО от мен за момчетата в последния мач, едно голямо БЛАГОДАРЯ на Пини за това, което направи и се надявам оттук нататък само напред и нагоре. БЪЛГАРИ ЮНАЦИ !!!
                                Е кво па толко те зарадва ?
                                Че ни забиха 1000 тройки от едно и също място ?
                                или че под коша, мое единствено фалове да праим ???
                                Да, не ни биха, като тъпан, но типично по нашенски се усрахме в самия край...
                                .. ама толкоз...

Коментар

Working...
                                X