Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Maq7Това за ФК Подуене не го разбрах."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Това за ФК Подуене не го разбрах. Принципно не подкрепям нито един БГ отбор, освен когато играят извън БГ първенството.
Колкото до баскета: или не си гледал мача, или говориш изтъркани клишета наизуст. Всеки малко-разбиращ от баскетбол видя, че литовците не ни превъзхождаха с нищо и неслучайно също като нас имаха 2 загуби до този двубой. Видя се, че и в много големи периоди от мача водехме в резултата, като 5 минути преди края той беше равен. Това, че в последните минути не влязоха стрелбите от чисти позиции нито на Виденов, нито на Тошко Стойков, нито на близнаците...еми няма да го наричам късмет, а просто, както казах и по-долу, липса на психика.
Аз много се надявам, че ако Пини продължи да работи с тези момчета, успехите ще дойдат и ще мога да затворят устите на всички "разбирачи"Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Иначе паралела ти с мача ни с Италия на футбалерите и тоя на баскета е коректен.
Просто в спорта му викат Класа! На едните им трябваха 15 мин. да си решат мача, а на литовците 4 мин. да ни дръпнат с 20 точки, налЕ? Останалото кой колко владял и как е играл са пълни глупости за безхаберници.
То, не е важно колко време си владял топката като не знаеш какво да правиш с нея, а другите уж не я владяли па ни набили 2 гола от съблекалнята.
Та, така
Коментар
-
Първоначално изпратено от Maq7Тъй като предполагам, че повечето от вас са гледали футболния мач, нека ви разкажа какво стана при баскетболистите ни: Най-накрая показаха това, на което са способни, показаха играта, която знам и съм виждала, че могат. Играха най-накрая разумно в защита, което ми хареса. Литовците не се учудвам, че са загубили предишните 2 двубоя, тъй като не бяха нищо особено, нямаха нищо общо с онзи отбор, който би USA....
Бебе Майчева,
ти да не си фенка на ФК Подуене, бря?
Едно абсолютно случайно класиране за Европейското, което ни подари Турция в последния кръг и логични 3 загуби сега с -55 точки разлика ( най-зле представилите се от всички ) ..... и ти пишеш това горе??
Не разбирам, щото съм чорбар, ама на това му викаме телешки възторг. Бият те кат' тъпан и ти им се радваш. За мен т'ва простичко казано е ... резил!
П.П. Всяка прилика с класирането, представянето и после пресъздаването на "успеха" на правилния футбол с 1 друг наш представител в едни други турнири е случайно.
Развесели ме определено, сполай ти
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАбе хубаво нова лига ще пуснете ама как ще се "занулят" точките?, като на кръговете преди това точките се зануляват
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую ГруевПървоначално изпратено от polkiкода за включване в комерсиалната лига е : 1561258-352711
Първоначално изпратено от списъка се1. Грую Груев
2. Полки
3. mussi/Kucite Kone
4. Николчо
5. Hakkinen
6. Колчо слепеца
7. ИВЕТКА
8. ..................
ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ ПРОДЪЛЖАВА
В ПОНЕДЕЛНИК 07.09.2009 год. СЕ СЪЗДАВА КОМЕРСИАЛНАТА ЛИГА И ВСЕКИ СИ СЕЛЕКТИРА ОТБОРА до 12.09.2009 год.
В СЪБОТА 12.09.2009 год. КОМЕРСИАЛНАТА ЛИГА СТАРТИРА
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
понеже лигата я създадох със старата си регистрация от другата лига - този ми избор няма да участва в съревнованието .............................. но ще излиза в класирането и дано за някой това не е неудобство
до събота ще си направя друг отбор с който ще съм в комерсиалната лига за което до старта на кампанията ще ви уведомяПредлагам и Полки да събира мизата, преполагам, че няма да има против? Хайде в понеделник пак ще си говорим кой е по-по-най
......забавих въвеждането му защото очаквах след световните квалификации да има някой контузен и за съжаление така и стана ---- Аршавин ще пропусне следващите три мача на Арсенал --- ако вече бях въвел отбора нямаше да имам право на смяна за този кръг, а трансфера щях да мога да го осъществя едва следващия кръг ---- сори за лиричното отклонение
нямам нищо против да събера мизата, но е добре и другите ка кажат какво мислят по въпроса "кой да е банката" - 20 кинта от човек са това все пак
нека да мине кръга този уикенд и следващата седмица ще съберем депозита
изпращам лично съобщение на всеки от записалите се и на някои дето се чудят, за да се регнат в срок и да няма "рестарт по станишевски"
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
на 1/2 финалите сме с поляците. Сега е момента да ги смачкаме (без Швидерски, Винярски и Влазли са, а какво значат те за Полша всеки малко запознат с волейбола знае), а и имаме да си връщаме за Световото на 1/2 - ех, ако беше забил Боян тогава - единствената му грешка в мача, но за съжаление фатална. А имахме и един съдебен конфликт заради една полска к.рва и как отнеха децата на бащата (от тогава съм дал бойкот на всякакви полски стоки). Та излизаме, мачът е от 17.30 в събота и мажем.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiкода за включване в комерсиалната лига е : 1561258-352711
Първоначално изпратено от списъка се1. Грую Груев
2. Полки
3. mussi/Kucite Kone
4. Николчо
5. Hakkinen
6. Колчо слепеца
7. ИВЕТКА
8. ..................
ЗАПИСВАНЕТО ЗА УЧАСТИЕ ПРОДЪЛЖАВА
В ПОНЕДЕЛНИК 07.09.2009 год. СЕ СЪЗДАВА КОМЕРСИАЛНАТА ЛИГА И ВСЕКИ СИ СЕЛЕКТИРА ОТБОРА до 12.09.2009 год.
В СЪБОТА 12.09.2009 год. КОМЕРСИАЛНАТА ЛИГА СТАРТИРА
понеже лигата я създадох със старата си регистрация от другата лига - този ми избор няма да участва в съревнованието .............................. но ще излиза в класирането и дано за някой това не е неудобство
до събота ще си направя друг отбор с който ще съм в комерсиалната лига за което до старта на кампанията ще ви уведомяПредлагам и Полки да събира мизата, преполагам, че няма да има против? Хайде в понеделник пак ще си говорим кой е по-по-най
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Това хвърляне на прах винаги е много опасно. В повечето случаи "хвърлянето" продължава и в следващия мач и се обезсмисля цяла поредица от победи. Особеното е, че във всеки един колективен спорт е така - когато съзнателно се избере загубата под някакъв претекст (по-слаб следващ съперник или група, почивка, запазване на силите, скриване на истинския потенциал и т.н.), почти винаги това е следвано от нови загуби и криви сметки. А конкретно за българския волейбол на национално ниво: винаги. Мач "без значение" с Русия точно преди полуфиналите може да бъде много лоша повратна точка.
Коментар
-
Акуилани: В Ливърпул английски не ми трябва
http://www.novsport.com/news54941_1.html
Май всеки отбор си говори собствен език - до колкото си спомням в Арсенал официалния е френския!
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamАбе за баскета без да съм в час ми се струва, че самото участие си е успех.Някой знае ли откога не сме били на европейско?Every passing minute is another chance to turn it all around
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо СлепецаПървоначално изпратено от Maq7Ами Колчо, зарадва ме това, че играха грамотно в защита, което в предишните мачове го нямаше. Ако някога си играл зонова защита, ще знаеш какво имам предвид. Под коша не сме правили само фалове, само виж Евтимов колко борби има за справкаТройките не бяха проблем, ако видиш процента им на стрелба, ще видиш, че не е хич добър. Играхме като напълно равностоен отбор някъде до средата на последната четвърт, когато просто рухнахме. Не можехме да вкараме стрелбите си от чисти позиции и правихме елементарни грешки. Но това е първи голям форум за тези момчета и това е наистина разбираемо. Както каза Камен, може би просто самите те не си повярваха достатъчно. Сигурна съм, че ако Пини остане в отбора, както обеща, оттук нататък ще вървим само нагоре
А па за Евтимов не ми говори. Тоа толко мудно се влачеше по игрището, че напрао полудех от нерви... Виденов и той...
Как па нема некое перде да ги ушие у последните минути тройките... Нема...
На времето нема да забраа Реджи Милър в един мач кво напраи...
Срещу Финикс Сънс.. Еххххх...
...Паднахме от напълно равностен отбор...
Е те тва ме ядоса...И нема а казваш, че цигначето е най-добрия в състава, че пак ще получиш игнор
Тук си има баскетболни спецове и само тяхното мнение е меродавно
За мача снощи - Жалко за Пини, тези дървета не заслужават да играят од негово ръководство. Тошко Стойков - вкара 2 тройки и осра 100 положения, Фильо = на обичайното си ниво - дръвце; Евтимов - за годините и килограмите си - ок, мангалчето - най-добрия сред посредствените; Калоян - лъч светла надежда в общата тъмнина; Торо, Поро, Бойко Кашкавала, Чавдар и т.н. - тези момчета не са за махала, но..
Абе както и да е - за баскета и футбола - или добро или нищо - НИЩО. Да се радваме, че поне във волейбола сме сила, а и там, въпреки, Данчо, Чукчето и т.н., имаме много таланти, а и много силно вътрешно първенство, без маймуни (с изключение на чорбата), само с млади таланти и т.н. Щом като Левски стана шампион по волейбол с по-малко кинти от чорбата, само с детската градина и то срещу отбор подилен с доста звезди, значи поне този спорт не е мъртъв.
БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар