IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Абсолютно. Ако искаш с мен може да се хванеш на червено Джони? Това ми е предала на залагане на толкова рискован бет.
    еееее
    вие вече ме взехте на мезе, все пак наистина залога е малко надценен, но аз съм ок, засега с една бутилка...
    като вземете 1-2 точки от уулвс и шити ще си помисля

Коментар

• Абсолютно. Ако искаш с мен може да се хванеш на червено Джони? Това ми е предала на залагане на толкова рискован бет.

Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      По букитата е 1.62 за манчо, но... интересното е че Никола не видя валю фор мани в ивънс
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        ...
        къв беше кофицеента, като пускА ?
        .. ако ней тайна де ...
        По букитата е 1.62 за манчо, но... интересното е че Никола не видя валю фор мани в ивънс

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          ОК! Успех!
          ...
          къв беше кофицеента, като пускА ?
          .. ако ней тайна де ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Важи момци. Усоех на Грую!

Коментар

ОК! Успех!
              deal Колеца е свидетел
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз още не съм сигурен, че ще сме шампиони. Дори мисля че Челси все още са ни основната конкуренция, а не Арсенал. На този етап тези басове са си същински комар.

Иначе вчера Нани доказа, че е най-доброто дясно крило в Англия. Страхотен мач за португалския мангал. Очаквам драми с договора му през лятото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                  дай само да го уточним:
                  Манчо стват шампион - ти ми висиш 18-ка Чивас
                  Някой друг става шампион (без значение кой) - аз ти дължа бутилка 18-ка Чивас (или друга по твой избор на сходна цена +/-10%)

Ок?
                  ОК! Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Браво на ЦСКА! Страхотен обрат в тайбрека
                    да, бе, прее.аха ми пак тотото с тези 5-геймови мачове - нищо де, избих с победата на манафите в 3-я гейм, ама реално имах пропуснати ползи за 50 евро За разлика от мача с Казан, който си беше на 100% уговорка, то тук си беше реална победа, но на реванша ще има една 100% победа за манафите

Голямо браво на червената публика, която за преден път спечели почти сама мача. Между другото, ако цска сменят тренера, може и да имат доста по-сериозни успехи - и Портуондо, и Мейо, и Теодор, а и пенсиите (на които май им е последен или предпоследен сезон) са много добри играчи - особено кубинчето (не е зле да се помисли за натурализация, че на неговия пост не зацикляме сериозно от време на време на мачовете на национала)
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз си държа на думата. Но само за Манчестър, без Арсенал. на к'вато бутилка избереш ти, аз разчитам на твоя добър вкус...
                      дай само да го уточним:
                      Манчо стват шампион - ти ми висиш 18-ка Чивас
                      Някой друг става шампион (без значение кой) - аз ти дължа бутилка 18-ка Чивас (или друга по твой избор на сходна цена +/-10%)

Ок?

Коментар

• Браво на ЦСКА! Страхотен обрат в тайбрека
                        "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз си държа на думата. Но само за Манчестър, без Арсенал. на к'вато бутилка избереш ти, аз разчитам на твоя добър вкус...
                          Потвърдете баса си в темата за сключени басове момчета.

Коментар

• Добра игра за Ман Ю. Най-хубавото, че Рууни започва убедително да влиза във форма. Титлата изглежда все по-реална.
                            Трудна победа за волейболния ЦСКА. Включително и лошо съдииство и като че ли лека подкрепа в наша полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              П.С. Навитаци за баса за Мангалчестър????

Коментар

Working...
                              X