Първоначално изпратено от Nikola
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от HakkinenПървоначално изпратено от NikolaB.Graham ти гледа ли мачове вчера и онзи ден?
Скоус скъса кръсни връзки, руни пак старата контузия Дрогба също кръсни връзки поне 2 месеца аут.
Имай в предвид, че Уесли Снайдер от едим месец тренира. А скъса кръстни връзки преди 3 месеца. Така че това, как нас ли лекуват няма нищо общо с това как лекуват футболист за 30млн евро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaB.Graham ти гледа ли мачове вчера и онзи ден?
Скоус скъса кръсни връзки, руни пак старата контузия Дрогба също кръсни връзки поне 2 месеца аут."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
niki5
i az iskam Doncaster da stanat- ama njama
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от БоримечкатаАз пък искам Хъл да станат шампион!
Първоначално изпратено от NikolaАз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.
Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.
Коментар
-
Аз пък искам Хъл да станат шампион!
Първоначално изпратено от NikolaАз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.
Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.
Коментар
-
Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.[/quote]
Прав си, не е само пари.( В БГ така го направиха) Требва и хъс, дупе и т.н. Е, на мърсисайд се намират и то често, но си трябва и късмет. А късмета както казва Греъм...:-)И това ще мине ...
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.
Коментар
-
[quote="B.Graham"]Първоначално изпратено от NikolaОще едно много важно нещо. Ливърпул не защитават абсолютно нищо. Т.е какви очаквания може да имаш към един средняшки клуб. Все едно да напрежение в Бирмингам или Мидълсбро.....И това ще мине ...
Коментар
-
Anton Chigurh
Още едно много важно нещо. Ливърпул не защитават абсолютно нищо. Т.е какви очаквания може да имаш към един средняшки клуб. Все едно да напрежение в Бирмингам или Мидълсбро.
От другата страна Манчестър започнаха без най-добрия си играч сезона съсипаха се от контузии. Същевременно напрежението е огромно защото всички имат огромни очаквания и защитават Шампионса титла в Англия и на Европа.
Коментар
Коментар