IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от Hakkinen
    Първоначално изпратено от Nikola
    B.Graham ти гледа ли мачове вчера и онзи ден?
    Скоус скъса кръсни връзки, руни пак старата контузия Дрогба също кръсни връзки поне 2 месеца аут.
    Само да уточня, че съм късал кръстни връзки и възстановяването не е 2 месеца. Според моите лекари, активен спортист се възстановява напълно за не по-малко от 6 месеца, а на мен ми отне около година... Жалко за Дрогба
    И аз съм си ги късал и знам какво е. Скоус официално е за 10 седмици, дрогба не знам точно.

Имай в предвид, че Уесли Снайдер от едим месец тренира. А скъса кръстни връзки преди 3 месеца. Така че това, как нас ли лекуват няма нищо общо с това как лекуват футболист за 30млн евро.
    Кристиано Роналдо се възстанови месец по-рано от всякакви прогнози. Факт е, че спортистите са най-сериозното опитно поле за всички разработки в медицината.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Скоус скъса кръсни връзки, руни пак старата контузия Дрогба също кръсни връзки поне 2 месеца аут.
      Само да уточня, че съм късал кръстни връзки и възстановяването не е 2 месеца. Според моите лекари, активен спортист се възстановява напълно за не по-малко от 6 месеца, а на мен ми отне около година... Жалко за Дрогба
      И аз съм си ги късал и знам какво е. Скоус официално е за 10 седмици, дрогба не знам точно.

Имай в предвид, че Уесли Снайдер от едим месец тренира. А скъса кръстни връзки преди 3 месеца. Така че това, как нас ли лекуват няма нищо общо с това как лекуват футболист за 30млн евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat
        Ботев
        Рилски спортист

Коментар

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ботев

Коментар

• МК Донс.
              Life won't wait for you.

Коментар

• i az iskam Doncaster da stanat- ama njama

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                  Аз пък искам Хъл да станат шампион!

Аз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.

Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.
                  Няма как но това би било страхотно.

Коментар

• Аз пък искам Хъл да станат шампион!

Аз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.

Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.

Коментар

• Аз лично се надявам да станат шампиони Астън Вила, защото това би означавало че футбола не е само пари и безумни трансфери.[/quote]

Прав си, не е само пари.( В БГ така го направиха) Требва и хъс, дупе и т.н. Е, на мърсисайд се намират и то често, но си трябва и късмет. А късмета както казва Греъм...:-)
                      И това ще мине ...

Коментар

• Аз както виждате не искам Манчестър да стане шампион. Мисля, че успехите които постинаха в последните близо 20 години са феноменални. Лъврпул все още няма спечелен Премиършип.... след всички тези трансфери и пак нищо.

Коментар

• [quote="B.Graham"]
                          Още едно много важно нещо. Ливърпул не защитават абсолютно нищо. Т.е какви очаквания може да имаш към един средняшки клуб. Все едно да напрежение в Бирмингам или Мидълсбро.....
                          Коле, де бре, уважавай противника, за да те уважава и той...Ти сега за една загуба и малко кофти ситуация за МЮ си готов да отпишеш една трета от британския футбол.. Манчо си е голяма работа последните 10 години, но все пак Л-пул не Бъркингдам или там каквото е...:-)
                          И това ще мине ...

Коментар

• 20 години не можете да стигнете по купи един средняшки отбор.
                            Life won't wait for you.

Коментар

Още едно много важно нещо. Ливърпул не защитават абсолютно нищо. Т.е какви очаквания може да имаш към един средняшки клуб. Все едно да напрежение в Бирмингам или Мидълсбро.....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Още едно много важно нещо. Ливърпул не защитават абсолютно нищо. Т.е какви очаквания може да имаш към един средняшки клуб. Все едно да напрежение в Бирмингам или Мидълсбро.

От другата страна Манчестър започнаха без най-добрия си играч сезона съсипаха се от контузии. Същевременно напрежението е огромно защото всички имат огромни очаквания и защитават Шампионса титла в Англия и на Европа.

Коментар

Working...
                                X