IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Ако Валенсия успее да влезне във форма за мача на Уембли ще ги смажем. Колко ни липсваше само.
    Ако до 16/17 април можем да изкараме състав:
    Ван дер Саар
    Рафаел - Рио - Видич - Евра
    Валенсия - Флетчър - Скоулс - Нани
    Рууни - Бербатов

наистина ще сме фаворити в мача...пък и за премиършипа мисля!

В ШЛ ако бием Марсилия всичко зависи кой ни се падне но мисля че полуфинал ще е максимума ни тази година...кой знае!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Толкова са очевидни вече тези неща..... Интер не печелят в Петък и Милан веднага след тях правят домакински хикс с най-слабия отбор в Серия А

Честита ви победа, между другото. Напълно заслужена след като в противника ви май само Уилшър, Саня и донякъде Насри бяха на ниво. Получавате психологическо предимство в борбата за шампионската титла, а отгоре на всичко те останаха почти без здрави централни защитници (не съм чел подробности за контузията на Джуру, но като го изнасяха изглеждаше, че ще е аут за дълго).
      в Италия се уреждат мачове от време оно .при това най-големите отбори са в играта - Милан , Интер , Лацио , Фиорентина да не говорим за съдийското отборче Ювентус .....

Коментар

• Ако Валенсия успее да влезне във форма за мача на Уембли ще ги смажем. Колко ни липсваше само.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
        Между другото - жребия за полуфиналите на ФА ни хвърли срещу Шитито!
        Дано И този път не успят да ни победят, а да си се съсредоточават в борбата за ЛЕ
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Благодаря за съчувствието, момчета! За пореден път стана ясно, че в тоя отбор на Арсенал липсва истинският лидер, човекът който да поведе играчите за истинска битка и себераздаване Сещам се за играчи като Тони Адамс, Йън Райт, Денис Бергкамп, Тиери Анри, които само с присъствието си вдъхваха увереност, желание и сили у другите, ноо сега такъв човек липсва, колкото и да набеждаваха Сеск, Ван Перси или Насри. За защитата отдавна се знае че е болното ни място, и в преносен и в пряк смисъл, но много се надявам най-после Вермаелен и Скилачи (към който имам известни резерви) да се върнат и да помогнат в толкова важните предстоящи двубои в борбата за Шипа! Ще видим...
          Go Gunners!
          Лек ден!

Коментар

• Между другото - жребия за полуфиналите на ФА ни хвърли срещу Шитито!
            Дано И този път не успят да ни победят, а да си се съсредоточават в борбата за ЛЕ

Коментар

• Да, наистина беше нелепо... Саня нямаше как да спре и направо щеше да му откъсне ръката
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Да аут е до края на сезона за съжаление. Извадено рамо със скъсване. Ужасно е когато стават такива нелепи контузии.

Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                а отгоре на всичко те останаха почти без здрави централни защитници (не съм чел подробности за контузията на Джуру, но като го изнасяха изглеждаше, че ще е аут за дълго).

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Толкова са очевидни вече тези неща..... Интер не печелят в Петък и Милан веднага след тях правят домакински хикс с най-слабия отбор в Серия А

Честита ви победа, между другото. Напълно заслужена след като в противника ви май само Уилшър, Саня и донякъде Насри бяха на ниво. Получавате психологическо предимство в борбата за шампионската титла, а отгоре на всичко те останаха почти без здрави централни защитници (не съм чел подробности за контузията на Джуру, но като го изнасяха изглеждаше, че ще е аут за дълго).
                  Пише че е аут до края на сезона, което може да е поредната партенка на Венгер (толкова стана плосък с тях, че вече на една приказка не му вярвам).
                  Аз обаче се надявам поне да пропусне мача България-Швейцария!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Така се надявах да изгубят мача и Интер да станат шампиони, но уви тази година май ще им се изпусне титлата в Серия А.
                    ЕЕЕ Чак пък да загубят!

Х-са е бил достатъчно високо оценен (между 6.00 и 7.00 при различните букмейкъри), за да се налага чак да падат.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                      Един интересен резултат от вчера:

Милан - Бари 1-1

Поне да сме спокойни, че не само в България се уреждат мачове

"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Така се надявах да изгубят мача и Интер да станат шампиони, но уви тази година май ще им се изпусне титлата в Серия А.

Коментар

• Един интересен резултат от вчера:

Милан - Бари 1-1

Поне да сме спокойни, че не само в България се уреждат мачове

Коментар

• Тази част от форума е много тиха, когато Арсенал и Ливърпул губят.

Коментар

• че кой ви кара да се интересувате от нещо?????

пейстнал съм статия със заглавие

ФК "Ботев" Пловдив празнува Рожден ден

от което следва или "ЧРД", или "Честит празник" и толкова

........................ к'во ми се обяснявате като "пу*ки в нови гащи"
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• аз се интересувам от бг футбол, но не и аматьорски...

Коментар

Working...
                                X