IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Жигич е в във най-добрата форма на живота си в момента. Просто преди двойния кръг се контузи. Виж колко голове има в последните 5 мача. Ще се изненадаш, че не си се сетил за него.

Бартън и Кейхил ги чаках да се оправят, но греда. Поне Нани е започнал да тренира днес С Валенсия и Нани по крилата съм обнадежден за играта ни от сега нататък.

Иначе Уест Бром - Арсенал 1x.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Има си логично обяснение за това, което е че просто миналата година ти е вързало.

Иначе контузени в миналия кръг бяха:

1. Cahill
      2. Barton
      3. Nani
      4. Van der Vaart
      5. Zigic

Като добавиш към това и наказания Адам какво става? Не ми говори за късмет плс
      ааааа, ниддей тъй, мола ва:
      1. Кахилчо си беше контузен и по предния кръг
      2. Бартънчо - също, ама ги чакаш да се оправят и двамата.
      3.Нанистия го контузиха по време на втория мач
      4. Ван Дърварчо не играе от поне 3 срещи
      5. Жигич го пуснаха втория мач - просто е в лоша форма и не го пускат, заради новите в отбора - аз по същата причина разкарах Одемвинге, а сега ще разкарам и Джеко - имат мениджърски контузии

Да обясня ли пак за моите:
      1. Адамчо - трябваше да го разкарам - 3 мача няма ше да играе и е уейст ъф мъни да го държа
      2. кахилчо - разкаран, защото се контузи
      3. Ван Пръцко - контузен и разкаран
      4. Уолкът - контузен и разкаран
      5. Артета - контузи се в 7-та минута на последния мач - разкаран, за да не му губя парите
      6. Кели - контузен отпреди, ама го държа, ще се оправи
      7. Джуру - утрепаха го в мача за купата
      8. нанистия - знаеш к'ва е хавата
      9. Стиви Джито - изведнъж от нищото му хрумна да си прави операция - никъде не го даваха да е контузен

Та викаш няма късмет, при положение, че сме сменил 4-ма контузени принудително в прединте 2 кръга и ми се явяват нови 4 контузени за 1 кръг (аре Кели го броим от страите контузии), като единият ми е купен преди 1 кръг и вече трябваше да го продам

Късметът си играе - ти, ако ме биеш, ще е защото ти дадох голям хендикап, което си е мой проблем, но въпреки него, ако нямаше толкова контузии, спокойно можеше да съм ако не преди теб, то на не повече от 20 точки зад теб (темата за Барбуков и Рунтавия, който когато ги купя си сменят тотално ролите на терена даже няма да я започвам). Просто си требе и кАсмет, али връло добро сме играли
      7.
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Има си логично обяснение за това, което е че просто миналата година ти е вързало.

Иначе контузени в миналия кръг бяха:

1. Cahill
        2. Barton
        3. Nani
        4. Van der Vaart
        5. Zigic

Като добавиш към това и наказания Адам какво става? Не ми говори за късмет плс
        Last edited by Nikola; 14.03.2011, 14:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Е не.. само не ми говори за късмет. И аз имам точно толкова контузени колкото имаш и ти .
          Коле, недей лъга - имаш 4 контузени, а аз - 5 (Артета вече го махнах, за да не му пада цената) и това при положение, че предните 2 кръга смених 4 човека (Ван Пръцко, Кейхил Адам и Уолкът) заради контузии и наказания, а ти си държиш контузения Ванчо Дърварчо, Кейхил и Адам вече 3-ти кръг. та късемта си играе и то доста.
          Има и нещо друго - тази година в Шипъ немъ ни една една дзвездъ. При положение, че голмайстор е Брабуков, дето не играе, а най-точкуваните състезатели имат по 160 точки и са само 2-ма, а в топ 5 най-точкувани имаш играч за 5.8 милки, за какво изобщо говорим????? Тази година имам 1400 точки от 29 кръга, а миналата съм имал 2100 от 34 кръга и съм пак на горе-долу с една и съща като стойност отбор

Кофти работа е тази година, но нищо - догосина повече. следващият кръг ще пусна нова тема за фентъзито, за да си коментиарме там на воля, а и да привлечем нови играчи за догодина, с или без залози за победител
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            П.С. Фентъзито ми е бати и каръка - имам 5 контузени титуляра и после Колеца ще ми обяснява, че нямало късмет.........
            Не ми говори за контузии. Аз останах без половин отбор и срам-несрам си направих 2-3 трансфера пък майната им на точките.

Коло Туре допингиран; Андерсончето ми контузено; Тим Кейхич счупен, Онуоха и той (ама остават в резервите), миналата седмица махнат Уолкот...куца работа. Почнах свободно падане надолу в класирането

Коментар

• Е не.. само не ми говори за късмет. И аз имам точно толкова контузени колкото имаш и ти .

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Толкова са очевидни вече тези неща..... Интер не печелят в Петък и Милан веднага след тях правят домакински хикс с най-слабия отбор в Серия А

Честита ви победа, между другото. Напълно заслужена след като в противника ви май само Уилшър, Саня и донякъде Насри бяха на ниво. Получавате психологическо предимство в борбата за шампионската титла, а отгоре на всичко те останаха почти без здрави централни защитници (не съм чел подробности за контузията на Джуру, но като го изнасяха изглеждаше, че ще е аут за дълго).
                а, аз го хванах и съм доволен. Жалко, че Меси не се контузи иначе и там щях да хвана 1 на Севиля - пълнежа е смешен и това се видя за пореден път. Славия ме изнендаха - не очаквах да паднат от Бирое, иначе чорбата за трети пореден път правят един и същ номер (предните бяха с Ботяфи Слвен) - пада им се слаб отбор селд серия от силни мачове и те бият с един гол разлика - този път ги хванах. Имаше и един интересен мач от волейбола - закса и сислей - италианите паднаха първия мачи бях на 101%,ч е ще бият като гости (късно разбрах за първия мач, че спонсор им е бетинг компания) - не успях да ги играя, щото се обърках,ч е са в неделя, а те били в събота - дано някой ги е хванал, нарисуван мач.

Хаки, дано не са те издънили нашите говеда, щото и гола беше от засада, реално си беше 0:0

П.С. Фентъзито ми е бати и каръка - имам 5 контузени титуляра и после Колеца ще ми обяснява, че нямало късмет.........

П.П.С. Мисля да шитна Барбуката по-следващия кръг, та да рахатяса малко момчето, че бая го подържах и му сринах формата

П.П.П.С. Честито на Ботяф, ама 99 години не е юбилей - догодина ще им честитя кръглата годишнина и примоцията в Б група

Коментар

• Sick chants, three arrests and four red cards ruin FA Youth Cup clash between Liverpool and Manchester United

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...r-Anfield.html

Иначе статията е пълна с неточности. Погба не е халф...
                  Last edited by Nikola; 14.03.2011, 14:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                    Явно не само Венгер е специалист по "партенките" :

Изненада - Нани се завръща на терените още утре
                    Фърги е далеч по -добър в това . всички знаем....

Коментар

• Със сигурност няма да играе утре. Раната му е прекалено дълбока и за толкова кратко време със сигурност не е зараснала напълно. Прекалено рисковано ще е да го пуснем в игра. Надявам се Валенсия да се появи в игра за 30тина минути.

Коментар

• Явно не само Венгер е специалист по "партенките" :

Изненада - Нани се завръща на терените още утре

Коментар

• Порто тогава имаха невероятен отбор и гениален мениджър.

Коментар

Ако до 16/17 април можем да изкараме състав:
                            Ван дер Саар
                            Рафаел - Рио - Видич - Евра
                            Валенсия - Флетчър - Скоулс - Нани
                            Рууни - Бербатов

наистина ще сме фаворити в мача...пък и за премиършипа мисля!

В ШЛ ако бием Марсилия всичко зависи кой ни се падне но мисля че полуфинал ще е максимума ни тази година...кой знае!?!
                            След финала Порто-Монако преди време и Европейската титла на гърците, вече малко неща могат да ме изненадат
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Ювентус е най-омразния им отбор в целия свят точно заради тези аванти, които получаваха преди да ги изхвърлят в долната серия.
                              Но определено в нареждането на мачове Серия А и Серия Б са сред лидерите (може би само гръцката втора дивизия ги бие )
                              бате Ювентус нареждаха цели първенства по едно време

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader Разгледай мнение
                                в Италия се уреждат мачове от време оно .при това най-големите отбори са в играта - Милан , Интер , Лацио , Фиорентина да не говорим за съдийското отборче Ювентус .....
                                Ювентус е най-омразния им отбор в целия свят точно заради тези аванти, които получаваха преди да ги изхвърлят в долната серия.
                                Но определено в нареждането на мачове Серия А и Серия Б са сред лидерите (може би само гръцката втора дивизия ги бие )

Коментар

Working...
                                X