Първоначално изпратено от zlata lamia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от MichelangeloИ аз съм фен на Ферари, но за съжаление всички около мен са фенове на Макларън и само ми "дуднат" на главата Е последната година и аз имах поводи за "дуднене" де
Според мен Кими пак ще ги издуха, макар че Хамилтън е наистина добър, признавам
таз година по инерция от миналата - ще има читава машина...
.. ама догодина с Ковалайнен кой ще им прави колите..
не е ясно...
Силен.. ???
той и Вилньов беше МНОГО силен... с "оня Уилямс" дет му го направи Хил.. А после ????
0 (нула победи)...
Тоа черния май ще е същия случай...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Много жалко наистина за Бербатов. Лошото е, че в националния отбор положението не е по-различно.. Като изключим Марто Петров, другите са още по-големи некадърници и от съотборниците му в Тотнъм.
Иначе Хуанде го признавам. Щом с това смешно отборче взе неква купа все пак и за малко да продължат и напред в УЕФА, значи е добър.
Но пак - жалко, жалко, че се похабява таланта на Бербо и заради съотборниците си не може да вземе един свестен трофей или поне да играе на голямо първенство.
Коментар
-
Днес е славен , славен ден !
Доку бе обезчестен !
Край морето ,във Каварна
Овчоглавият ги барна
и разпори им шалвара ,
три парцала той им вкара !
А във София , в „Надежда” ,
жълтият експрес повежда !
И завършва със победа ,
Пловдив ,майна ,с густо гледа !
Как канарите възкръсват
и противници не бръснат !
Бият в къщи ,бият вън !
Феновете идват с гръм !
Гордост е да си канар !
Срам е – да си лайнутар !fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от MichelangeloПървоначално изпратено от B.GrahamПървоначално изпратено от MichelangeloL.A. Lakers rule !!!Life won't wait for you.
Коментар
Коментар