IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ливърпул - Челси

Рома - Барса
    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• як жребий, моито прогнози са
      полуфинали:
      Арсенал - Челски
      Рома-Бърцилона ...

Коментар

• Що ли си мисля за Ливърпул-Фенербахче?

Коментар

• Дежа Вю я.Ливърпул-Чесли пак на полуфинал.Което значи че сме на финал както през 2005 и 2007
          Life won't wait for you.

Коментар

• АРЕЕ НА ДЕЖА ВУ - ТО....МАНЧЕСТЪР - РОМА И НА МЕГА ДУЕЛА ЛИВЪРПУЛ - АРСЕНАЛ...И САМО БАРСА.....АКО НЕ БИЯТ ШАЛКЕ ...АЗ ШЪ ГИ БИЯ ВЕЧЕ ТИЯ.....ЗВЕЗДЕЛИНИ....

Коментар

• [quote="B.Graham"]
              Първоначално изпратено от Aquacool
              Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Все още ми е криво като вида Кими и Шумахер в рекламата на Фиат - това си е ерес! (
              що ???[/quote

Ми нали до вчера бяха конкуренти и се гледаха на кръв!?
              Пък ся остава да се разцелуват
              Спомняш ли си култовото състезание, дето Кими отпадна, заради скъсано предно окачване? И спечели Шумахер?
              Е такова нещо трудно се преглъща
              Но от друга страна смятам, че Шумахер все още помага за развитието на болида.
              Нооо както се казва нека да видим в неделя кой докъде е докарал нещата
              Всичко е бизнес.При парите които получават от ФИАТ/Ферари ще се снимат не в една ами в десет реклами
              Да, бе кво ли не прай човек за некой лев повече.
              Фенове дал господ. Дано не дава повече Екълстоунчета, че скоро може и само виртуални състезания да гледаме... в реално време ))

Коментар

• [quote="Aquacool"]
                Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
                Все още ми е криво като вида Кими и Шумахер в рекламата на Фиат - това си е ерес! (
                що ???[/quote

Спомняш ли си култовото състезание, дето Кими отпадна, заради скъсано предно окачване? И спечели Шумахер?
                Всичко е бизнес.При парите които получават от ФИАТ/Ферари ще се снимат не в една ами в десет реклами
                Life won't wait for you.

Коментар

• [quote="Колчо Слепеца"]
                  що ???[/quote

Коментар

• Първоначално изпратено от Aquacool
                    що ???
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      И аз съм фен на Ферари, но за съжаление всички около мен са фенове на Макларън и само ми "дуднат" на главата Е последната година и аз имах поводи за "дуднене" де
                      Според мен Кими пак ще ги издуха, макар че Хамилтън е наистина добър, признавам
                      Добър е, няма дума, а и целият отбор го подкрепя. От предния сезон ми направи впечатление, че е много "сприхав" с машината, ако нещата не се подреждат както ги е решил. Оттам и загубите му в ключовите състезания.
                      Да си призная, бях луд фен на Макларън залади Мика Хакинен, но откакто Кими мина във Ферари чувствам, че се зачервявам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                        Първоначално изпратено от YNM
                        и 100 да направя все ми е тая щом ми разбират какво пиша
                        7 дни - днес
                        Експерти от университетите в Дъръм и Плимът доказаха научно, че отборите с червени екипи бият по-често от другите. Червеното дава предимство заради дълбоко вкоренената у човека биологическа реакция към този цвят. "В природата червеното често се свързва с мъжката агресивност и изяви", мотивират се учените, които са изследвали резултатите в английската лига от Втората световна война насам.
                        Ами то там червени са Арсенал, Юнайтед и Ливърпул
                        Как няма да бият тези отбори ахахахаха
                        Хакинен ние сме по-червени от другите Така че ша бийм
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                          и 100 да направя все ми е тая щом ми разбират какво пиша
                          7 дни - днес
                          Експерти от университетите в Дъръм и Плимът доказаха научно, че отборите с червени екипи бият по-често от другите. Червеното дава предимство заради дълбоко вкоренената у човека биологическа реакция към този цвят. "В природата червеното често се свързва с мъжката агресивност и изяви", мотивират се учените, които са изследвали резултатите в английската лига от Втората световна война насам.
                          Ами то там червени са Арсенал, Юнайтед и Ливърпул
                          Как няма да бият тези отбори ахахахаха
                          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• и 100 да направя все ми е тая щом ми разбират какво пиша
                            7 дни - днес
                            "Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...

Коментар

• Първоначално изпратено от YNM
                              ЦСКА харесвам само най доброто
                              Преброих най-малко три грешки. То е ясно какви са ви умствените характеристики на червените фенове.
                              А пък Черно море какво да ги коментирам - ще им кажа дебело - аре бегай на село!

Коментар

• Люис Хамилтън е най- бързия пилот, той ще спечели

Коментар

Working...
                                X