If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
АРЕЕ НА ДЕЖА ВУ - ТО....МАНЧЕСТЪР - РОМА И НА МЕГА ДУЕЛА ЛИВЪРПУЛ - АРСЕНАЛ...И САМО БАРСА.....АКО НЕ БИЯТ ШАЛКЕ ...АЗ ШЪ ГИ БИЯ ВЕЧЕ ТИЯ.....ЗВЕЗДЕЛИНИ....
Все още ми е криво като вида Кими и Шумахер в рекламата на Фиат - това си е ерес! (
що ???[/quote
Ми нали до вчера бяха конкуренти и се гледаха на кръв!?
Пък ся остава да се разцелуват
Спомняш ли си култовото състезание, дето Кими отпадна, заради скъсано предно окачване? И спечели Шумахер?
Е такова нещо трудно се преглъща
Но от друга страна смятам, че Шумахер все още помага за развитието на болида.
Нооо както се казва нека да видим в неделя кой докъде е докарал нещата
Всичко е бизнес.При парите които получават от ФИАТ/Ферари ще се снимат не в една ами в десет реклами
Да, бе кво ли не прай човек за некой лев повече.
Фенове дал господ. Дано не дава повече Екълстоунчета, че скоро може и само виртуални състезания да гледаме... в реално време ))
Все още ми е криво като вида Кими и Шумахер в рекламата на Фиат - това си е ерес! (
що ???[/quote
Спомняш ли си култовото състезание, дето Кими отпадна, заради скъсано предно окачване? И спечели Шумахер?
Всичко е бизнес.При парите които получават от ФИАТ/Ферари ще се снимат не в една ами в десет реклами
що ???[/quote
И аз съм фен на Ферари, но за съжаление всички около мен са фенове на Макларън и само ми "дуднат" на главата Е последната година и аз имах поводи за "дуднене" де
Според мен Кими пак ще ги издуха, макар че Хамилтън е наистина добър, признавам
Добър е, няма дума, а и целият отбор го подкрепя. От предния сезон ми направи впечатление, че е много "сприхав" с машината, ако нещата не се подреждат както ги е решил. Оттам и загубите му в ключовите състезания.
Да си призная, бях луд фен на Макларън залади Мика Хакинен, но откакто Кими мина във Ферари чувствам, че се зачервявам...
и 100 да направя все ми е тая щом ми разбират какво пиша
7 дни - днес
Експерти от университетите в Дъръм и Плимът доказаха научно, че отборите с червени екипи бият по-често от другите. Червеното дава предимство заради дълбоко вкоренената у човека биологическа реакция към този цвят. "В природата червеното често се свързва с мъжката агресивност и изяви", мотивират се учените, които са изследвали резултатите в английската лига от Втората световна война насам.
Ами то там червени са Арсенал, Юнайтед и Ливърпул
Как няма да бият тези отбори ахахахаха
Хакинен ние сме по-червени от другите Така че ша бийм
7 дни - днес
Експерти от университетите в Дъръм и Плимът доказаха научно, че отборите с червени екипи бият по-често от другите. Червеното дава предимство заради дълбоко вкоренената у човека биологическа реакция към този цвят. "В природата червеното често се свързва с мъжката агресивност и изяви", мотивират се учените, които са изследвали резултатите в английската лига от Втората световна война насам.
Ами то там червени са Арсенал, Юнайтед и Ливърпул
Как няма да бият тези отбори ахахахаха
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
7 дни - днес
"Бог е създал човека, а Самуел Колт ги направи равни"...
Преброих най-малко три грешки. То е ясно какви са ви умствените характеристики на червените фенове.
А пък Черно море какво да ги коментирам - ще им кажа дебело - аре бегай на село!
Коментар