IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от centar
    http://footballengland.gol.bg/article.php?id=30354
    Май не сме само ние назад,момчета!:-)
    А питаш ли го Джо Люис
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
      Първоначално изпратено от Michelangelo
      П.С. Само към Хаки един въпрос: Още ли смяташ, че Рейна и Масчерано са играчи от световна класа ?
      Ми аз не гледах мача, а заради хубавото време навън се разходих до "Българска Армия" и сега като виждам как е завършил мача мисля, че не съм сгрешил :P Малко по-сериозно сега: честита победа на феновете на дяволите и, с оглед на изхода на другото дерби, честита титла!!! Ние остава да си гледаме ШЛ...
      Не си сгрешил.Много лошо ни биха .С тая игра от два-три месеца насам ще е грехота да не станат шампиони.Поздрави за МЮ и се надявам да им го върнеме в Москва
      Life won't wait for you.

Коментар

• http://footballengland.gol.bg/article.php?id=30354
        Май не сме само ние назад,момчета!:-)

Коментар

Ами те мачовете от ШЛ не се играят във време подходящо за разходки, но ще го имам предвид... А може просто да гледам Милан Те с кой щяха да играят :P
          Милан тепърва ще ги гледаш през месец Май от 21.45
          Only God Can Judge me...

Коментар

Ами те мачовете от ШЛ не се играят във време подходящо за разходки, но ще го имам предвид... А може просто да гледам Милан Те с кой щяха да играят :P
            Милан играят в Неделя с Аталанта, но ти препоръчвам да не ги гледаш, ще се депресираш за вашето отборче
            Пак в Неделя, 4 Май играят с/у Интер, подходящо време да се разходиш пак

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
              Честита първа победа за сезона на Ферари и Кими...
              Никъв шанс за конкуренцията...
              Маса ВЪН.. !!!
              Форца Фирари...
              Колчо, само дано да не стане в чест на тази победа червеното да е на мода на БФБ и днес Иначе и аз се радвам за Кими... нали ми е сънародник :P
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Честита първа победа за сезона на Ферари и Кими...
                Никъв шанс за конкуренцията...
                Маса ВЪН.. !!!
                Форца Фирари...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ами те мачовете от ШЛ не се играят във време подходящо за разходки, но ще го имам предвид... А може просто да гледам Милан Те с кой щяха да играят :P

Коментар

• Ами Хаки, препоръчвам ти и по време на мачовете за ШЛ да излезеш някъде на разходка, не за друго, ами да не се ядосваш много

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                      П.С. Само към Хаки един въпрос: Още ли смяташ, че Рейна и Масчерано са играчи от световна класа ?
                      Ми аз не гледах мача, а заради хубавото време навън се разходих до "Българска Армия" и сега като виждам как е завършил мача мисля, че не съм сгрешил :P Малко по-сериозно сега: честита победа на феновете на дяволите и, с оглед на изхода на другото дерби, честита титла!!! Ние остава да си гледаме ШЛ...

Коментар

• Първоначално изпратено от plus
                        Man Utd si zaslugiha pobedata s mnogo po-dobra igra i disciplina.
                        Te sa v mnogo dobra forma v momenta i ako ne storjt njkoj glupost zaslugeno shte si vzemat titlata.

Fen sum na Liverpool,no istinata si e istina
                        Respect za dumite! Za purvi put vijdam fen na lpool koito da si kazva istinata. Az s moite prqqteli fenove na lpool ne moga da sporq. Prosto kogato igraqt Lpool i Man UTD vinagi se hvashtam na bas 100 lv na gol. Dneska se hvanah s dve momcheta koito mi platiha smetkata i mi dadoha 600 kinta za tova che gledah macha hahahahahahahah IN RAFA WE TRUST! :P

Коментар

• Man Utd si zaslugiha pobedata s mnogo po-dobra igra i disciplina.
                          Te sa v mnogo dobra forma v momenta i ako ne storjt njkoj glupost zaslugeno shte si vzemat titlata.

Fen sum na Liverpool,no istinata si e istina

Kimi si e Kimi-tazi godina obache shte bude oshte po-interesna .Sega poveche shte se izjvjvat istinskite piloti.

Коментар

• Коментар

• Reds See The Devil At Old Trafford!!!

Коментар

• Никола, този път загубих чисто морално и ментално!Добре, че не гледах! Въпреки, че ми мина през акъла да заложа на твоя отбор! Ужас! Предпочетох да изпия три ракии и да не гледам! Даже Пич купих от ПИБ, за да сме в един отбор!

Коментар

Working...
                                X