IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://novini.dir.bg/2008/04/01/news2838714.html

Честит ви 1-ви април!

Коментар

• Алонсо мое да премине във Ферари...
      Алонсо и Райконен..
      dream team...
      Forza Ferrari
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Тъпото е че до един са мутри и могат да лобират и да си постигнат целите, каквито и а съм и. Но не виждам защо това ви притеснява. Има много начини, как да се гледат международните мачове.

Коментар

• ОЛИГАРСИТЕ НА "А" ГРУПА ГО ЗАКЪСАХА ЗА ПАРИ

Ники Александров 26 март 2008 09:56

Утре щели да се събират родните футболни босове – или както някъде гръмогласно и страховито бяха наречени „олигарси”. За какво ли? За да умували как да си докарат повече от телевизионни права. Няма лошо, но прокраднатата идея да резнат кабела на фена и да му ограничат достъпа до Премиършип, Бундеслигата или Примера е първобитен опит да признаят, че техните подопечни тимове не могат да се справят с жестоката конкуренция.

Пък и така е по-лесно. Вместо да се опитат да направят първенството ни по-интересно и привличащо публика по стадионите, те ще пробват дружно да извият ръцете на телевизиите. Да, съгласен съм, че ако по-същото време не даваха Манчестър Юн – Ливърпул и Челси – Арсенал, то може би щеше да има повече публика на мача ЦСКА – Пирин, а и самото пряко предаване на този роден спектакъл, би привлякъл по-голяма тв-аудитория. Но ако не бе ЦСКА – Пирин, а ЦСКА – Литекс или Левски – Локо Сф, каквито дербита ще има почти във всеки кръг, ако групата е драстично намалена, то от само себе си интересът ще се повиши. И рекламните приходи също.

И не на последно място – как да спреш чуждия телевизионен футбол, когато „А” група е сякаш единствената в Европа, която няма абсолютно никакъв установен порядък в своята програма. Всяка седмица е коренно различна от предишната или от следващата. Всеки начинаещ адвокат би защитил правото на кабелните оператори, като се позове, на чуждата практика, която самите родни футболни „олигарси” дават за пример.

Иначе те така и така ще се съберат в по-голямата си част тази вечер на ст. „В.Левски” на контролата България – Финландия. И могат на воля цели два часа да се почудят защо няма голям интерес към нашите национали. Дори при мега атрактивния дует Бербатов – Какалов.

Източник: gong.bg
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от polki
            Първоначално изпратено от Nikola
            Първоначално изпратено от Hakkinen
            Чухте ли за най-новото безумие на шефовете на водещите ни футболни отбори? Искат да забранят излъчването на мачове от първенствата на Европа, докато текат мачове от смешното ни първенство, за да увеличат посещаемостта на мачовете... Е, ако го направят, наистина ще обявя бойкот и няма да стъпя на нито един бг мач
            Дано не се случи, въпреки че всичкио в възможно.

Преди няколко години , пак бяха приели подобно решение , но бързо се размина. Тогава Диемата си платиха на Михов, май ?
            Сега историята се повтаря.
            Аз мисля, че е абсурдно държавата да ти налага какво да гледап и какво не. Просто след темата, да ли държавата трябва да се намеси на БФБ, само това ни липсваше.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
              Чухте ли за най-новото безумие на шефовете на водещите ни футболни отбори? Искат да забранят излъчването на мачове от първенствата на Европа, докато текат мачове от смешното ни първенство, за да увеличат посещаемостта на мачовете... Е, ако го направят, наистина ще обявя бойкот и няма да стъпя на нито един бг мач
              Аз имам спомен преди няколко години как имаше подобна забрана и, докато 2 от смешните ни отбори се търкаляха по терена и доиграваха някакъв безсмислен мач, коментаторите в студиото на BBT(тогава те държаха правата за Премиършип) седяха, гледаха се и ни разказваха какво се случва на английския мач, без да имат право да пуснат картината преди да е завършил нашият... Според мен никой не би имал полза от това. Да помислят в посока повишаване на качеството на играта, fair play, подобряване условията на стадионите и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola

Преди няколко години , пак бяха приели подобно решение , но бързо се размина. Тогава Диемата си платиха на Михов, май ?
                Сега историята се повтаря.
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen

Коментар

• Чухте ли за най-новото безумие на шефовете на водещите ни футболни отбори? Искат да забранят излъчването на мачове от първенствата на Европа, докато текат мачове от смешното ни първенство, за да увеличат посещаемостта на мачовете... Е, ако го направят, наистина ще обявя бойкот и няма да стъпя на нито един бг мач

Коментар

• Слаби сме, макар че бихме, слаби !!!
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Айдееее, и пинокио вуезе, е те ся паднааме яко!
                        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Слава тебе, Господи!
                          Плача от радост, обърнааме мача!
                          Той не е Марков, той е Мауриньо! Той е! Той е!
                          Леле как им се скара, направо им сви сърмите!
                          Сигурно им каза, че ако паднат от фините, ще ги пусне пак на мач в Португалия!
                          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                            ... Някой знае ли дали довечера ще дават по някоя TV Франция-Англия ?
                            TF 1
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Не виждам желание за игра...Но може и да се променят нещата...

Коментар

• Просто трагичен национален отбор, не си спомням да съм гледал по-слаба формация някога. Да оставим настрана, че освен Бербатов и Мартин Петров, всичко друго е плява, да оставим настрана, че за пореден път се играе без никаква идея и няма ни един креативен халф, но те играят без капчица хъс и желание, все едно не носят националната фланелка на гърба си, а играят в махалата.

P.S. Някой знае ли дали довечера ще дават по някоя TV Франция-Англия ?

Коментар

Working...
                                X