IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спорт - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bobi75
    Ф1 сезона почна
    Наблежава старта в Истамбул /11.05.2008 г/
    Някой от форумците ще ходи ли?
    Мен ме търсете на Сребърната трибуна на първия завой с едно голямо БГ знаме. Ще бъдем тумба 50-60 чов. на едно място.

КаФеНе-то - нали си знаете - не е препоръка - ...в Русия съм ... ;-)

Коментар

• Кажете си очакванията за полуфиналите на УЕФА?

Коментар

• Първоначално изпратено от Nia
        Niakoi ot vas igrae li squash?
        az- ama poslednija pat se prebih i ne smjatam da opitvam otnovo. vig za teb moge i da naprvja izlju4enie

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
          Браво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва
          напрао полудех...
          :P
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Niakoi ot vas igrae li squash?
            NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Браво на Байерн, единственият немски отбор, който ми харесва

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen
                Всичко в снощния мач беше несправедливо спрямо момчетата от Хетафе
                И най-вече съдията

Коментар

• Всичко в снощния мач беше несправедливо спрямо момчетата от Хетафе
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Не е справедливо в продълженията да важи правилото за гол на чужд терен
                    Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• golqm ma4 na Hetafe, istinsko 4udo satvoriha.Ole ole ole!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                        Ман Юнайтед - Барселона......
                        Това ще бъде невероятен мач... много по-добър и интересен от финала. Надявам се да гледам мача в Испяния.
                        Nikola, можеш ли да намериш билет (т.е. 2 билета). Ако намериш и аз съм там с теб

Коментар

• Финала в Москва е по-скоро Челси - Манчо , но по-бих се радвал на Челси - Барса
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ман Юнайтед - Барселона......
                            Това ще бъде невероятен мач... много по-добър и интересен от финала. Надявам се да гледам мача в Испяния.

Коментар

• Първоначално изпратено от Michelangelo
                              Ехх жалко, моят мечтан финал, явно ще е полуфинал (Ман Ю - Барса).
                              Ехх поне единият полуфинал го познах Тук вече все ми е едно кой ще се класира нататък, но все си мисля, че ще са Ман Ютд. Просто са много добри тази година, в страхотна форма са, а и резервната скамейка си я бива

Дано и Ливърпул се класират за финала, че да можем с Хаки да вържем едно басче

Коментар

• Първоначално изпратено от Miki Maus & Sasha
                                Ураааа - 500 лв за Саша и шампанско за мен! Живи и здрави да сме- ще ги прахосаме на следващия кръг!
                                Сега много искам и Челси да наковат фенера. Надявам се, че всички сме за Дидие Другба
                                а бе....нямаш ли интернет....1 след полунощ е...не видя ли че челси е следваща ни жертва

Коментар

Working...
                                X